Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.
Odpovědět
andry
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 448
Registrován: 16. 01. 2011 19:58

Re: Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Příspěvek od andry » 18. 01. 2014 17:53

Sony Z1 Compact
System: CM 12.1
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33604
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Kontaktovat uživatele:

Re: Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Příspěvek od Kamilos » 18. 01. 2014 21:17

Nebo udelej kompletni zalohu pres Recovery, ktere by se ti melo pri rootovani flashnout do mobilu.

Vytahnes baterku a pri zapinani founu kombinaci HW tlacitek prejdes do Recovery modu - tam uz v menu uvidis Backup.
Obrázek Obrázek
Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE. (Na požádání linky přeuložím.)
pivas5
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 20
Registrován: 09. 08. 2013 11:57
Zařízení: samsung xcover2

Re: Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Příspěvek od pivas5 » 19. 01. 2014 09:40

tak jsem to zkusil přes Titanium Bakup,ale ukládá se to do paměti telefonu a tam je malá pamět,takže se tam celá záloha nevejde.Musel jsem ji rozdělit na dvě části,jen nevím jestli to při zpětném použití nebude problém,.....návod od Kamilos jsem taky zkusil,ale asi ne úplně pochopil...díky moc za rady
samsung galaxy Xcover 2
SIIImagor
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 02. 05. 2013 18:02
Zařízení: Samsung S4 , Samsung S3

Re: Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Příspěvek od SIIImagor » 21. 01. 2014 12:12

Samsung Gt-i 9505 funkční
Uživatelský avatar
olda
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 74
Registrován: 26. 12. 2006 20:51
Zařízení: Samsung Galxy Young GT-S6310N

Re: Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Příspěvek od olda » 22. 01. 2014 19:47

Samsung Galaxy Young GT-S 6310n Root funkční . Šlape perfektně. Ahoj Olda
Samsung Galaxy Young GT-S6310N
pritel71
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 29. 02. 2012 17:48
Zařízení: HTC Evo 3D ( 960 x 540 )

Re: Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Příspěvek od pritel71 » 26. 01. 2014 15:24

HTC EVO 3D funguje děkuji :good
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33604
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Kontaktovat uživatele:

Re: Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Příspěvek od Kamilos » 04. 02. 2014 02:34

Kingo Android ROOT 1.1.8.1835


What's in this version:
2014-01-10
- Fixed bugs that caused failure of re-root and bugs concerning the issue of "script error".


Vice info:

Kód: Vybrat vše

http://www.kingoapp.com/index.htm
Stahuj zde:

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xdvxPzTk/android-root-1-1-8-exe
http://www73.zippyshare.com/v/86377985/file.html
https://webshare.cz/file/4156bO6061/android-root-1-1-8-exe
http://upfile.mobi/368015
Obrázek Obrázek
Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE. (Na požádání linky přeuložím.)
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1403
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Huawei P20 lite, android 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 04. 02. 2014 09:21

Aktuální verze pro přehlednost přidána do prvního příspěvku
kiklop64
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 182
Registrován: 31. 12. 2011 09:26
Zařízení: Honor 7 + Honor view10 navy blue

Re: Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Příspěvek od kiklop64 » 09. 02. 2014 01:20

HTC ONE X : root proběhl :-) díky
Uživatelský avatar
Marluc
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 12. 02. 2011 21:17
Zařízení: Samsung i9195 Galaxy S4 mini

Re: Kingo Android ROOT - jednoduchý root mnoha telefonů

Příspěvek od Marluc » 09. 02. 2014 15:36

:( Samsung Galaxy S4 Mini LTE (GT-I9195) Pokud jsem to dělal na tomto firmware JDQ39.I9195XXUAMJ1 proběhl root naprosto hladce, včera jsem natáhl JDQ39.I9195XXUBML4 a nic po dlouhé době napíše Chyba sítě nabídne opakování a nic. To je moje zkušenost, potklal se s tím někdo? Psal jsem na stránky podpory ale zpráva nejde odeslat. Jsou i jiné cesty, možná se sem moje zkušenost hodí.
Odpovědět