iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Download samostatného programu iGO 8 pro Váš mobil.
baron_cz
PPC Moderátor
PPC Moderátor
Příspěvky: 4189
Registrován: 10. 01. 2009 22:33
Zařízení: HTC Touch Cruise WM6
Kontaktovat uživatele:

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lan

Příspěvek od baron_cz » 27. 01. 2016 19:07

Pokud ti to nebude fungovat, tak si cestu do sys.txt samozřejmě dopsat můžeš pokud ji tam nemáš.
pilsenpatriots
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 08. 02. 2016 11:31
Zařízení: Xiaomi Redmi 2

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lan

Příspěvek od pilsenpatriots » 08. 02. 2016 15:18

Po nahrání do navigace mi hlásí že poslední spuštění se nepovedlo a že je třeba aplikaci restartovat, data budou ztraceny po odsouhlasení se opakuje stejná hláška pořád do kola, čím to může být ? Děkuju za pomoc
patras
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 9
Registrován: 07. 12. 2008 13:34
Zařízení: Samsung Galaxy S II 4.0.3

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lan

Příspěvek od patras » 20. 04. 2016 08:01

ahoj, neslo by to nauploadovat nekam odkud to jde stahnout free ? .. ulozto .. webshare ? diky
omnia 900i
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 118
Registrován: 10. 01. 2009 12:59

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lan

Příspěvek od omnia 900i » 16. 05. 2016 05:48

Dobrý den,
moc bych prosil o oživení odkazu na tu upravenou licenci.
Pokud by to šlo třeba a uložto bylo by to super.
Předem móóóóóóóóóóc děkuji :acute:
jardik13
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 184
Registrován: 01. 10. 2010 17:29

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lan

Příspěvek od jardik13 » 29. 05. 2016 12:14

opraveno :good
https://www.tipli.cz/p/265206
iGO :
Lenovo IdeaTab A8-50-1280x800
ASUS MeMO Pad 7 ME176CX 16GB-1280x800
EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE 720x1280
Samsung Galaxy S6(S7,S8) edge+ 2560x1440
Huawei Y6 pro


GIGABYTE GSmart Aku A1 (854x480)
GPS 501 Symfony (800x480)
Evolve Cooltraxx3d (320x240)
risto
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 10. 08. 2016 12:34
Zařízení: iphone

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lan

Příspěvek od risto » 24. 12. 2016 17:37

Prosba: po spuštění mi napíše: Failed to open file: ui_igo9/common/ui/timeeta_tts.ui

nevíte někdo co s tím? děkuji
jardik13
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 184
Registrován: 01. 10. 2010 17:29

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lan

Příspěvek od jardik13 » 24. 12. 2016 17:43

Před instalací smazat složku tts_nua_v5 a ve složce voice smazat TTSpro-Nua5-Z-Czech_v.6.3.5 120707.
Pak nainstalovat a po instalaci(bude li vše OK)přidat složky zpět.
https://www.tipli.cz/p/265206
iGO :
Lenovo IdeaTab A8-50-1280x800
ASUS MeMO Pad 7 ME176CX 16GB-1280x800
EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE 720x1280
Samsung Galaxy S6(S7,S8) edge+ 2560x1440
Huawei Y6 pro


GIGABYTE GSmart Aku A1 (854x480)
GPS 501 Symfony (800x480)
Evolve Cooltraxx3d (320x240)
LesPaul
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 03. 07. 2017 18:06
Zařízení: Motorola Nexus 6

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lan

Příspěvek od LesPaul » 03. 07. 2017 18:36

Ahoj. Mohl bych poprosit o radu, kde sehnat iGo Primo na WinCE 5.0, rozlišení 480 x 234? Nějak se v těch verzích nevyznám :)
Bruca
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 3085
Registrován: 14. 06. 2008 18:18
Zařízení: PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
Kontaktovat uživatele:

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lan

Příspěvek od Bruca » 16. 07. 2017 21:58

Skus Primo 9.6.13.405512
Nevim jestli nebude program moc náročný.

nebo Primo 9.6.5.245577
YC 6" PNA 800x480 - Primo 2.4
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21
k.e.w.i.n
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 15. 01. 2012 12:16
Zařízení: Nokia E72

Re: iGo Primo-2.4-9.6.13.267029 WinCE 5.x nebo 6.x cz/sk lang.

Příspěvek od k.e.w.i.n » 23. 03. 2019 17:20

Prosím o re-upload upravené LIC (při zavření aplikace se mi zobrazuje error). Díky
Odpovědět