iGO R3 Europe HERE 2017.Q3 Europe maps

Aktuální mapy ke stažení...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Sto61
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 205
Registrován: 12. 03. 2010 07:36

Re: iGO R3 Europe HERE 2017.Q3 Europe maps

Příspěvek od Sto61 » 04. 01. 2018 06:42

Mám ten samý soubor ve dvou navigacích (iGO Israel a iGO Navigation) a žádný problém jsem nezaznamenal . ZDE je odkaz na stažení utilitky pro kontrolu souborů pro iGO . Zkus to v něm zkontrolovat a uvidíš . Pokud bude Czech_Republic_HERE_2017.Q3_170728.fbl v pořádku , zřejmě bude chyba někde jinde .
Sony Ericson Xperia Neo V (Android 4.0.4 / 4.1.B.0.587)
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1.
nokilu
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 139
Registrován: 30. 12. 2011 13:28
Zařízení: Ulefone Mix

Re: iGO R3 Europe HERE 2017.Q3 Europe maps

Příspěvek od nokilu » 04. 01. 2018 06:53

JirkaA píše:Vyzkoušel jsem několik zde nabízených torrentů na poslední verzi map a při výpočtu trasy mi igo vždycky spadne. Metodou postupnýho zkoušení starých a funkčních map z Q1 jsem přišel na to, že problém je v souboru Czech_Republic_HERE_2017.Q3_17072........
Obávám se , že problém nebude v tomto souboru. Mám staženy mapy ze stejného zdroje - torrentu a jak uvádí kolega Sto61 výše vše bez problému funguje.
V prvé řadě je potřeba ,aby jsi uvedl alespoň parametry tvé navigace, velikost paměti (RAM ), systém ( Win nebo android ), verzi použitého programu včetně skinu, není potřeba uvádět značku. Také ti to určitě při tom "pádu" vyhodí na displej nějakou hlášku , tak jí sem dej.
Jedna z příčin může být i "přeplácanost" ( příliš mnoho a zbytečných souborů v licensích způsobuje pád), ale to pouze spekuluji. Dej sem potřebné údaje jak píšu a pak se tím můžeme zabývat.
Pro začátek to udělej obráceně, nech v navigaci pouze soubory ČR vše ostatní dej pryč včetně speedcam i s ČR, nemusíš je mazat stačí jednotlivé adresáře jakkoliv přejmenovat např. map na amap1; poi na apoi1 atd. ... vytvoř si adresáře map a poi kde budeš mít soubory pouze ČR nic víc, všecny ostatní adresáře přejmenuj ( map,poi,building,speedcam ) a budeš vidět zda to padne....
Win navigace, android navigace, win telefony, android telefony atd. ...
radek2
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 21
Registrován: 17. 08. 2011 20:18
Zařízení: Sony 5c,exSony Z1c,exSamsungOmniaII,Mio550-iGO 8.32

Re: iGO R3 Europe HERE 2017.Q3 Europe maps

Příspěvek od radek2 » 04. 01. 2018 20:21

Stejný soubor mám v mobilu (Sony Z5c) i ve starém Mio 550(WM 5), v obojím funguje, podobný problém jsem měl před časem s mapou Německa, opětovné stažení pomohlo.
JirkaA
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 07. 02. 2014 10:53
Zařízení: Samsung S7560

Re: iGO R3 Europe HERE 2017.Q3 Europe maps

Příspěvek od JirkaA » 05. 01. 2018 21:54

nokilu píše:
JirkaA píše:Vyzkoušel jsem několik zde nabízených torrentů na poslední verzi map a při výpočtu trasy mi igo vždycky spadne. Metodou postupnýho zkoušení starých a funkčních map z Q1 jsem přišel na to, že problém je v souboru Czech_Republic_HERE_2017.Q3_17072........
Obávám se , že problém nebude v tomto souboru. Mám staženy mapy ze stejného zdroje - torrentu a jak uvádí kolega Sto61 výše vše bez problému funguje.
V prvé řadě je potřeba ,aby jsi uvedl alespoň parametry tvé navigace, velikost paměti (RAM ), systém ( Win nebo android ), verzi použitého programu včetně skinu, není potřeba uvádět značku. Také ti to určitě při tom "pádu" vyhodí na displej nějakou hlášku , tak jí sem dej.
Jedna z příčin může být i "přeplácanost" ( příliš mnoho a zbytečných souborů v licensích způsobuje pád), ale to pouze spekuluji. Dej sem potřebné údaje jak píšu a pak se tím můžeme zabývat.
Pro začátek to udělej obráceně, nech v navigaci pouze soubory ČR vše ostatní dej pryč včetně speedcam i s ČR, nemusíš je mazat stačí jednotlivé adresáře jakkoliv přejmenovat např. map na amap1; poi na apoi1 atd. ... vytvoř si adresáře map a poi kde budeš mít soubory pouze ČR nic víc, všecny ostatní adresáře přejmenuj ( map,poi,building,speedcam ) a budeš vidět zda to padne....
Používám iGO NextGen 9.18.27.681657, skin nextgen by pongo na android telefonu HUAWEI Y6. Volnou RAM mám cca 300MB. Při výpočtu tras mě to vyhodí z aplikace bez jakýkoli hlášky. Právě tím postupným zkoušním jsem došel k tomu, že stačí vyměnit .fbl soubor s mapou Q1 za Q3 a vše je OK. Porovnával jsem soubory z různých torrentů s tím, co mám v telefonu a obsahově jsou stejný. Vyzkouším promazat ty licence ...
nokilu
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 139
Registrován: 30. 12. 2011 13:28
Zařízení: Ulefone Mix

Re: iGO R3 Europe HERE 2017.Q3 Europe maps

Příspěvek od nokilu » 06. 01. 2018 05:32

V tom případě je na 99,9% požkozený tento konkrétní soubor .fbl Q3, sice může být stejný obsahově i velikostně, ale přesto požkozený... Řešením je opětovné stažení pouze tohoto souboru a nahrazení stávajícího...

Pokud se chceš vyhnout do budoucnosti řešit pokaždém vydání nových map license, tak zkus vyzkoušet tuto variantu (klikni na ní) : iGO NextGen 9.18.27.687519 obsahuje vše potřebné i se skinem pongo... :)
Win navigace, android navigace, win telefony, android telefony atd. ...
JirkaA
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 07. 02. 2014 10:53
Zařízení: Samsung S7560

Re: iGO R3 Europe HERE 2017.Q3 Europe maps

Příspěvek od JirkaA » 25. 01. 2018 19:17

Tak konečně pokrok. Problém byl v kombinaci basemap a zmíněného .fbl. Stáhnul jsem si iGO NextGen 9.18.27.687519 - díky nokilu - a už to funguje.
Uživatelský avatar
Sto61
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 205
Registrován: 12. 03. 2010 07:36

Re: iGO R3 Europe HERE 2017.Q3 Europe maps

Příspěvek od Sto61 » 10. 02. 2018 10:02

Chci se tímto všem omluvit za moji neúmyslnou mystifikaci ohledně kontroly souborů pomocí aplikace iGOView .
Jak mě ujistil nejmenovaný expert na navigaci iGO (ve všech modifikacích) , aplikace slouží pouze ke čtení informací o souborech jako takových .

Chtěl bych někoho , kdo se setkal s poškozeným souborem a ještě ho nevymazal , zda by ho mohl někam upnout . Nejraději na Uložto .
Sony Ericson Xperia Neo V (Android 4.0.4 / 4.1.B.0.587)
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1.
Odpovědět