IGO - TMC

Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.
Odpovědět
susenka
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 33
Registrován: 23. 05. 2010 07:50
Zařízení: Huawei P10 - Samsung S5

IGO - TMC

Příspěvek od susenka » 28. 09. 2010 05:40

mam IGO 8.3.2.152657 verze PDA

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/5977671/hypergps-w ... v1.0.1.cab

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/5977672/beemer-cert.cab

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/5977670/gfmapi.cab
- po stazeni techto polozek nainstalujte do tel. - ja to dal na kartu

pak do sys.txt sem napsal toto

[tmc]
port="COM,2"
source="royaltek"

restart tel. -
v prog. HyperGPS nastavit COM port 2 a dole Protocol Royaltek nasledne kliknout na TMC kde se zmeni napis na TMC DRIVER ACTIVE - jeslti to maka muzete vyzkouset v MENU test - meli by vam tam behat ruzne hodnoty

- po spusteni IGO a TMC se sam automaticky naladil nic dalsiho sem nenastavoval, samozrejme jsem pouzil sluchatka jako antenu.

- dalsi poznatek mam ze to asi celkem zere baterii....i kdyz je IGo vypnute...
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 28. 09. 2010 10:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy mimo forum Patria Do CODE! CITAJ PRAVIDLA!
jodua
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 15. 10. 2010 09:17
Zařízení: HTC HD2 T8585 800x480

Re: IGO - TMC

Příspěvek od jodua » 30. 06. 2011 09:12

Mám HTC HD2 a používám iGO Primo 8.5.168090 a nemůžu nijak naladit TMC. Při testu se mi ani nic neukáže, když zadám frekvenci CR1 tak nemám žádný příjem.

Nedokáže někdo poradit v čem je problém?
Uživatelský avatar
lepermessiah
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 186
Registrován: 09. 02. 2011 15:46
Zařízení: SHOOTERU[540x960] + LEO[480x800] / RAPHAEL[480x640] / ROKRZ3[176x220]
Kontaktovat uživatele:

Re: IGO - TMC

Příspěvek od lepermessiah » 30. 06. 2011 11:27

pre prijem TMC potrebujes TMC prijimac..

HTC HD2 nic take neobsahuje a software HyperGPS, ktory pridava tuto moznost, na HD2 nefunguje, kedze HD2 nema kompatibilny HW, takze tak..ak chces TMC, musis si kupit TMC prijimac, najskor BT (ale lacnejsie ta vyjde 5" navigacia s BT a TMC ;) )
Nokia 3310 > Nokia 6210 > Motorola T192 > Siemens ME45 > Siemens S55 > Siemens M65 > Motorola Razr V3 > Motorola Rizr Z3 > Nokia N70 > HTC Touch Pro > HTC HD2 > HTC EVO 3D > Nokia Lumia 920W
jodua
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 15. 10. 2010 09:17
Zařízení: HTC HD2 T8585 800x480

Re: IGO - TMC

Příspěvek od jodua » 30. 06. 2011 12:19

aaaaa, ja myslel ze HD2 by ho mohla pres FM modulator podporovat. Tim programkem HyperGPS se mi aspon nacitaji data z Radii, takte aspon vim, co se kde hraje :wall:
Uživatelský avatar
lepermessiah
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 186
Registrován: 09. 02. 2011 15:46
Zařízení: SHOOTERU[540x960] + LEO[480x800] / RAPHAEL[480x640] / ROKRZ3[176x220]
Kontaktovat uživatele:

Re: IGO - TMC

Příspěvek od lepermessiah » 01. 07. 2011 13:07

ano ano ono to nacita stanice, ale HyperGPS nevie spracovavat TMC cez FM v HD2 :( skoda..kvoli tomu beriem TP na vylet :D
Nokia 3310 > Nokia 6210 > Motorola T192 > Siemens ME45 > Siemens S55 > Siemens M65 > Motorola Razr V3 > Motorola Rizr Z3 > Nokia N70 > HTC Touch Pro > HTC HD2 > HTC EVO 3D > Nokia Lumia 920W
NovoCZ
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 87
Registrován: 15. 02. 2009 23:56
Zařízení: HTC HD2

Re: IGO - TMC

Příspěvek od NovoCZ » 05. 07. 2011 09:31

Na HTC HD2 se pokoušelo dost lidí dostat signál TMC z vestavěného rádia, ale nikdy to nefungovalo. Já mám v autě TMC přijímač Bluetooth Navilock NL-324BTR TMC do autozásuvky, používám to současně jako napaječ videopřehravačku pro dceru. Je to hozené vzadu na zemi, malá anténka je na nic, v autě nemá šanci chytit signál, musela se použít ta větší drátová, ta je přehozená kolem opěrky hlavy na spolujezdcově sedadle a funguje to velmi dobře. Takže TMC v HD2 mám, nabíhá to samozřejmě pár minut.
HTC HD2 480x800, iGO 8.3.5.183522, default skin (dříve SE Xperia 1), zkušebně IGO Primo 1.2 v9.2.1.179499 480x800 (na výšku)
TMC přijímač Navilock NL-324BTR Bluetooth
Denso ve Fordu Mondeo 2004 mapy 2011/2012 West Europe
Uživatelský avatar
jirys
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 371
Registrován: 29. 04. 2008 17:55
Zařízení: THL 4000 Igo gift Waze

Re: IGO - TMC

Příspěvek od jirys » 07. 08. 2011 10:37

NovoCZ na cem prijimas ty TMC informace ? Nezkousel jsi to na nejakem Autoradiu s navigaci jestli to funguje ?

ja mam toto :

Kód: Vybrat vše

http://www.hifiauto.eu/hifimax-g8267-p12
Autoradio 800x480 , Nav N Go iGO8 v8.3.5.193799 (May 27 2011)
SAMSUNG GALAXY TAB 10" P5100 -- WAZE navigace
NovoCZ
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 87
Registrován: 15. 02. 2009 23:56
Zařízení: HTC HD2

Re: IGO - TMC

Příspěvek od NovoCZ » 07. 08. 2011 16:59

No přijímám je na tom Navilocku NL-324BTR TMC, koukni na něj na netu, uvidíš a pochopíš, on TMC přijímá a posílá je přes bluetooth do IGO8.3 i Prima v mým HTC HD2, konkrétně Primo s tím pracuje ještě líp než IGO 8.3. V podstatě to pak funguje jako navigace co přijímá TMC přímo.
V Mondeu mám navigaci vestavěnou a ta TMC přijímá sama, tam není co zkoušet.
HTC HD2 480x800, iGO 8.3.5.183522, default skin (dříve SE Xperia 1), zkušebně IGO Primo 1.2 v9.2.1.179499 480x800 (na výšku)
TMC přijímač Navilock NL-324BTR Bluetooth
Denso ve Fordu Mondeo 2004 mapy 2011/2012 West Europe
playermakerCZ
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 17. 01. 2016 21:59
Zařízení: Acer

Re: IGO - TMC

Příspěvek od playermakerCZ » 27. 03. 2016 17:28

sel by reup souboru? je to mrtve
Uživatelský avatar
Crusy
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 199
Registrován: 25. 09. 2008 09:51

Re: IGO - TMC

Příspěvek od Crusy » 15. 10. 2018 20:13

Zdravím..Nějak mi přestaly načítat informace TMC..Dříve to chodilo..Mám tento zápis...Díky za radu. Mapy mám poslední TT a Here a iGO_Israel_9.6.29.636868.
Díky..
Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F
Odpovědět