HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.
marko65
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 94
Registrován: 23. 12. 2008 14:51
Zařízení: Samsung Galaxy S7

HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Příspěvek od marko65 » 18. 09. 2009 09:50

Mal uz niekto problem s GPS v htc touch HD? Uz som vyskusal vsetko, ale zariadenie stale nema signal. Normalne mi pred tym fungovalo a vcera som si chcel najst nejaku adresu v igo8 a uz sa nepripojil. Vymenil som ROM, aktualizoval quick gps, nainstaloval utility resp. test na gps a proste mi to nejde. V IGO mi pise, ze je pripojeny, hlada satelity ale nic nenaslo ani za 30 min, ked som isiel do prace. Igo mam najnovsiu verziu, ale asi to nubude tym, lebo ani v htc gps tool to nefunguje. Dakujem vopred za kazdu radu
SAMSUNG GALAXY S7 - g900f
Uživatelský avatar
peter63
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 142
Registrován: 15. 02. 2009 09:21

Re: HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Příspěvek od peter63 » 20. 09. 2009 09:16

Daj ine radio resp aj to same ale znovu ho nahraj pripadne ROM, kt. ma v sebe radio (original 1.56). Stalo sa mi to same. Este mozes skusit GPS tool od HTC.
Xiaomi Mi2S
marko65
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 94
Registrován: 23. 12. 2008 14:51
Zařízení: Samsung Galaxy S7

Re: HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Příspěvek od marko65 » 20. 09. 2009 11:21

2pete63:

presne to som urobil a uz to funguje. Snad tato skusenost pomozem inym nestastnikom, ktorym sa to stane:-) Ja som sa s tym drbkal 2 dni, kym ma napadlo preflashovat radio. DIk za ochotu poradit.

Marecek
SAMSUNG GALAXY S7 - g900f
Uživatelský avatar
peter63
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 142
Registrován: 15. 02. 2009 09:21

Re: HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Příspěvek od peter63 » 20. 09. 2009 11:29

za malo :wink:
Xiaomi Mi2S
MILAN KURIC
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 8
Registrován: 24. 11. 2009 12:58

Re: HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Příspěvek od MILAN KURIC » 24. 11. 2009 13:29

Prosim ťa, poraď mi ako si to urobil, mám ten istý problém a neviem si stým dať rady. Skús mi napísať postup a odkiaľ mám zobrať novšiu verziu rádia do môjho HTC tuch HD. ďakujem.
Uživatelský avatar
peter63
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 142
Registrován: 15. 02. 2009 09:21

Re: HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Příspěvek od peter63 » 24. 11. 2009 13:49

radio je tu:

Kód: Vybrat vše

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Radio
Ja pouzivam USPL, nemal by nastat HR. Urcite by som vsak pre istotu spravil plnu zalohu napr SPB backupom. Ak potrebujes detailnejsi navod mrkni na XDA alebo mi napis SZ.
Naposledy upravil(a) jerrypetnik dne 26. 11. 2009 08:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: linky do CODE , opraveno
Xiaomi Mi2S
MILAN KURIC
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 8
Registrován: 24. 11. 2009 12:58

Re: HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Příspěvek od MILAN KURIC » 24. 11. 2009 14:13

vďaka za radu, ale pri flashovani mi po 4% skocil eror a vypisalo INVALID VENDER ID. Nevieš mi poradiť čo stým. ďakujem.
Uživatelský avatar
peter63
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 142
Registrován: 15. 02. 2009 09:21

Re: HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Příspěvek od peter63 » 24. 11. 2009 16:29

pouzil si USPL alebo mas odblokovane HD?
Xiaomi Mi2S
MILAN KURIC
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 8
Registrován: 24. 11. 2009 12:58

Re: HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Příspěvek od MILAN KURIC » 24. 11. 2009 19:14

USPL som použil, ale ako som ti pisal nepodarilo sa mi ho spustit, ak nejake USPL pre mna máš pošli link, ďakujem.
marko65
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 94
Registrován: 23. 12. 2008 14:51
Zařízení: Samsung Galaxy S7

Re: HTC HD GPS modul nefixuje satelity

Příspěvek od marko65 » 24. 11. 2009 20:34

2milan kuric:

pouzi hspl a radio flashuj z karty. Ja pouzivam od zaciatku hspl a je to OK. Vzdy sa mozes vratit spat ak potrebujes reklamovat. Uz sa mi to s stalo minule druhy krat, preflashoval som to iste radio a je to v poho. Odporucam ti 1.13 radio, nezabudni na aktualny quick GPS a dost dolezite ... upravy v registroch. Na nete to popisuje Tomsoft. To naozaj pomaha. Ak nenajdes, napis. Teraz ked spustim IGO alebo gps test, tak siganl nabehne okamzite.
SAMSUNG GALAXY S7 - g900f
Odpovědět