nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.
pkucto
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 07. 11. 2009 08:02

nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Příspěvek od pkucto » 07. 11. 2009 08:08

Mám problém , koupil jsem Mitsubhisi s origo autonavigací ( vypadá jak ty navigace co se vozej z ameriky , 2Din a přehrává asi vše) , byla tam navigace Cydle (igo 6) na origo SD kartě. Po nějaké době se mi podařilo tam dostat IGO 8, je to přes tu origo kartu , protože jinou navi nevezme. Igo8 funguje jak má i skin 480*232 , ale nejde žádný zvuk . Asi se musí někde něco upravit , namáte někdo nějaký nápad číb by to šlo spravit ? Díky za každý postřeh , vyzkouším vše :)
baron_cz
PPC Moderátor
PPC Moderátor
Příspěvky: 4180
Registrován: 10. 01. 2009 22:33
Zařízení: HTC Touch Cruise WM6
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Příspěvek od baron_cz » 07. 11. 2009 11:55

Zkus doplnit do sys.txt toto

[sound]
sound_volume=100
voice_volume=255
sound_muted=0
voice_muted=0

Samozřejmě předpokládám, že máš ve iGO8\content\voice nahraný nějaký hlas :)
pkucto
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 07. 11. 2009 08:02

Re: nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Příspěvek od pkucto » 07. 11. 2009 13:07

zkusím to hned jak žena přijede sautem , hlasy mám nahrané , on nejde žádný zvuk z navi. Možná to má nějakou spojitost s tím , že hraje i radio když jde navi.

tady je pro zajímavost původní sis z origo cydle ( igo 6)

device="G7 Atals3""
sdcardpath="\\SDMMC\\igo\\"

[interface]
width=234
height=480
basel="igo_se1/480_234/"
uicommon="igo_se1/common/"
show_zoombar=1
store_orig_os_vol=0
userdatapath="\\ResidentFlash"
compass_circle_icon="circle.spr"
drive_carefully=1
routepath="\\SDMMC\\igo"
hide_quickvolume_OSD=1
prevent_up_down=1
display_battery=0
hide_icon_present=0
auto_cursor_menu=0
mapfontscale=120
show_timeslider = 1
reset_os_timezone=0
widescreen=1
show_timezoneslider = 1
gxoff=1

[sound]
sound_krs_standard_volume_setting=1
max_volume = 100

[gps]
port=1
baud=9600

[tmc]
port=4
speed=38400

[workflow]
hide_backlight=1
JaRoY
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 47
Registrován: 05. 09. 2007 13:43
Zařízení: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Příspěvek od JaRoY » 29. 12. 2009 17:18

Vyriesilo sa toto? mam podobny problem.
trew
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 8
Registrován: 26. 08. 2008 06:13

Re: nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Příspěvek od trew » 19. 01. 2010 13:02

A není to tím že je zaplé TMC ???
JaRoY
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 47
Registrován: 05. 09. 2007 13:43
Zařízení: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Příspěvek od JaRoY » 21. 01. 2010 09:40

Uz sa naslo riesenie tohto problemu. Mam odskusane plne funkcne. AK niekto chce, tak cez PM
baron_cz
PPC Moderátor
PPC Moderátor
Příspěvky: 4180
Registrován: 10. 01. 2009 22:33
Zařízení: HTC Touch Cruise WM6
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Příspěvek od baron_cz » 21. 01. 2010 10:40

A nebylo by lepší sem to tvé řešení napsat?
JaRoY
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 47
Registrován: 05. 09. 2007 13:43
Zařízení: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Příspěvek od JaRoY » 22. 01. 2010 17:19

No tak ja by som tu dal len link na forum kde sa to riesi a kde sa to vyriesilo. Mozem dat link?
valserim
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 22. 01. 2012 16:32
Zařízení: HTC EVO 3D

Re: nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Příspěvek od valserim » 26. 05. 2014 20:17

prosim te jak jsi to udelal aby selten zvuk v navigaci? dekuji za radu?
SHAKAL007
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 36
Registrován: 29. 03. 2008 07:11
Zařízení: Zopo ZP990+
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde žádný zvuk IGO v autonavigaci

Příspěvek od SHAKAL007 » 26. 07. 2015 16:09

Zdar všem

Kdysi jsem kolegovi přehrával v navi mapy na poslední verzi a taky se stalo že přestal jít zvuk. Přehráli jsme složky voice a lang poslední verzí kterou jsme stáhli na netu a ejhle navi začala opět mluvit. Snad to pomůže
Odpovědět