Navigace pro xtrons

Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
Odpovědět
xcicina
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 25. 06. 2013 19:29
Zařízení: EVOLVE

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od xcicina » 10. 05. 2017 15:53

Než se napsalo toto vlákno tak jsem napsala ja svoje. A pak jsem se přidala k tomuto. Tak asi.
Uživatelský avatar
Kiru_CZ
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 133
Registrován: 22. 02. 2010 22:02
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Gold

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od Kiru_CZ » 10. 05. 2017 16:40

Ty toho nevíš :D tohle začalo první a xcicina se sem přidala. Takže asi tak.
xcicina
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 25. 06. 2013 19:29
Zařízení: EVOLVE

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od xcicina » 10. 05. 2017 17:36

Kiru_CZ píše:xcicina podle obsahu bych zkusil jenom nahradit obsah "content" za ten co jsem dal na začátku a ještě "license" jinak název adresáře a to co je v něm bych nechal původní.
Ale ty původní mapy atd. tam nechej některý navigace jsou vázany na určitý mapy.
Už mam čas oněčně na notas. No du to zkusit, ale nevěřim tomu když mi v navi už nefunguje ani ty originám. Prostě to nenajde... nvm něco tam asi ještě musí být aby to našlo... Fakt nvm ale jdu to zkusit...
xcicina
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 25. 06. 2013 19:29
Zařízení: EVOLVE

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od xcicina » 10. 05. 2017 18:21

tak bohužel tak jak jsem psala...
Uživatelský avatar
Kiru_CZ
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 133
Registrován: 22. 02. 2010 22:02
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Gold

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od Kiru_CZ » 10. 05. 2017 20:48

xcicina tady jsem ti uložil moji original navigaci iGO8 co jsem měl v číně zkus jinak opravdu nevim.

Kód: Vybrat vše

https://ulozto.cz/!zFEHxyWzQy7t/ta-rar
ian
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 27. 06. 2017 20:56
Zařízení: Lenovo K50T5 5.5 1080 x 1920

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od ian » 29. 06. 2017 15:45

Ahoj , teď sem řešil stejný problém . K autorádiu Xtrons jsem obdržel mapu , která byla nekompatibylní .
Bylo mi řečeno že firma xtrons dodává 2 verze navigací Igo8 .
Mám teď doma obě verze , tak kdyby někdo potřeboval dejte vědět a někam je sosnu .
xcicina
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 25. 06. 2013 19:29
Zařízení: EVOLVE

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od xcicina » 29. 06. 2017 21:24

Ahoj. Poprosila bych o obě verze. Zatím jsem bez úspěchu a uz me to doslova ser.! Dik
ian
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 27. 06. 2017 20:56
Zařízení: Lenovo K50T5 5.5 1080 x 1920

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od ian » 29. 06. 2017 21:48

Zatím pošlu odkaz na tu co mi funguje , druhou ti kdyžtak postnu zejtra (mám jí v kastliku v autě ).
Ještě to tam pak chce proházet mapy sou tam z 2011 :(

Kód: Vybrat vše

https://uloz.to/!fMazBlvPXpYl/igo-td619g-rar
ian
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 27. 06. 2017 20:56
Zařízení: Lenovo K50T5 5.5 1080 x 1920

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od ian » 04. 07. 2017 08:47

xcicina píše:Ahoj. Poprosila bych o obě verze. Zatím jsem bez úspěchu a uz me to doslova ser.! Dik
Ahoj , posílám druhou variantu .
Pak dej vědět jak to dopadlo .

Kód: Vybrat vše

https://uloz.to/!EljJky1IJ3ok/igo9-free-zip
xcicina
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 25. 06. 2013 19:29
Zařízení: EVOLVE

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od xcicina » 04. 07. 2017 19:06

Prostě bez uspchu... myslim že bude chyba někde jinde... mě to jakoby na te kartě nevidí nic... nic mi neukaže... nvm co tam musím dat aby to našlo... Teto típek na tomto videu ma přesně to radio co mam ja...

Kód: Vybrat vše

https://www.youtube.com/watch?v=eLlsFMMfm0Q&list=FLLHUFUKMyFyf5IVYPwRgmUA
a ja furt nic :-(
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host