Navigace pro xtrons

Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
Odpovědět
tomas7903
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 07. 05. 2017 15:41
Zařízení: lenovo vibe k5 note

Navigace pro xtrons

Příspěvek od tomas7903 » 07. 05. 2017 15:57

Ahoj,

koupil jsem autorádio xtrons Td697G a nedostal jsem k tomu navigaci a mapy na kartě.
Jde to někde stáhnout a jak to nainstalovat, ať mi to funguje.
Nevím jestli je tam igo nebo sygic.
Poraďte prosím
Uživatelský avatar
Kiru_CZ
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 134
Registrován: 22. 02. 2010 22:02
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Gold

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od Kiru_CZ » 07. 05. 2017 20:01

Tady jsem ti uložil iGO Primo, rozbalíš to na kartu dáš ji do k tomu určenýho slotu a potom někde v nastavení musíš zadat cestu ke spouštěcímu souboru "Mobilenavigator.exe"

Kód: Vybrat vše

https://ulozto.cz/!XxOC8kRCUpAR/igo-primo-rar
tomas7903
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 07. 05. 2017 15:41
Zařízení: lenovo vibe k5 note

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od tomas7903 » 08. 05. 2017 14:38

Ahoj.
Děkuji, ale odkaz mi píše že byl soubor smazán.
Mohl by jsi mi ho dát ještě jednou
Uživatelský avatar
Kiru_CZ
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 134
Registrován: 22. 02. 2010 22:02
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Gold

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od Kiru_CZ » 08. 05. 2017 17:12

"Hajzlíci - smazali to pěkně rychle" :) tak tady to máš znovu.

Kód: Vybrat vše

https://uloz.to/!0rWLA88Qen80/to-rar
xcicina
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 25. 06. 2013 19:29
Zařízení: EVOLVE

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od xcicina » 08. 05. 2017 18:24

Přidávam se.. Stahla jsem ti též ale co s tim? Rozbalila a vložila na kartu. Ale v radiu mi to nenajde ...
Uživatelský avatar
Kiru_CZ
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 134
Registrován: 22. 02. 2010 22:02
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Gold

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od Kiru_CZ » 08. 05. 2017 18:30

Jak jsem psal nahoře někde v nastavení musíš mít něco jako "GPS path" a tam proklikat cestu k tomu ***:\iGO Primo\Mobilenavigator.exe.
Musíš to prostě pořádně prošmejdit tyhle Číny to maji pokaždý jinak.
Já to mám třeba na 2 obrazovce na tlačítku a jmenuje se to GPS path na to kliknu a objeví se obsah GPS karty a tam si vyberu jaká navigace mi ma najíždět.
tomas7903
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 07. 05. 2017 15:41
Zařízení: lenovo vibe k5 note

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od tomas7903 » 08. 05. 2017 18:34

teď mi to píše když spustím navi The application failed to startlast time.Do you want to reset to factorydefaults and lose all your POIs trasck and settings? ano ne
tomas7903
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 07. 05. 2017 15:41
Zařízení: lenovo vibe k5 note

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od tomas7903 » 08. 05. 2017 18:36

A ty máš i jiné navigace jako je třeba sygic?
xcicina
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 25. 06. 2013 19:29
Zařízení: EVOLVE

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od xcicina » 08. 05. 2017 18:38

Kód: Vybrat vše

https://goo.gl/photos/CQh7u8fPhrCjLyRX8
proklikat to nijak nejde.... at dám jakoukoliv na kartu tak se k tomu nemohu nijak dostat
xcicina
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 25. 06. 2013 19:29
Zařízení: EVOLVE

Re: Navigace pro xtrons

Příspěvek od xcicina » 08. 05. 2017 18:41

Nikde jinde se k tomu nejde dostat....

Kód: Vybrat vše

https://goo.gl/photos/tXARWJjB1554hmEM7
Odpovědět