IGO 8 a mapy 2017_Q2

Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
Odpovědět
pesan71
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 22
Registrován: 27. 09. 2012 10:24

IGO 8 a mapy 2017_Q2

Příspěvek od pesan71 » 12. 12. 2017 18:53

Ahoj prosím o info, v kolegově čínské navigaci je IGO 8, myslím, že to jede na WIN CE
Potřebujeme aktualizovat mapy, mám staženy 2017_Q2.
Budou fungovat ? Je tam třeba dohrát licence ?
Děkuji
Huawe Ascend P7
baron_cz
PPC Moderátor
PPC Moderátor
Příspěvky: 4178
Registrován: 10. 01. 2009 22:33
Zařízení: HTC Touch Cruise WM6
Kontaktovat uživatele:

Re: IGO 8 a mapy 2017_Q2

Příspěvek od baron_cz » 12. 12. 2017 20:19

Pokud má v navigaci legální iGO8, tak žádné stažené mapy mu tam fungovat nebudou. Pokud ne, tak si tam může nahrát mapy jaké chce a fungovat budou.
pesan71
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 22
Registrován: 27. 09. 2012 10:24

Re: IGO 8 a mapy 2017_Q2

Příspěvek od pesan71 » 12. 12. 2017 22:41

Je to IGO8 ale v navigaci z Činy a jak moconi řeší originalitu a legalitu, to nevím Uvidíme v pate
Huawe Ascend P7
baron_cz
PPC Moderátor
PPC Moderátor
Příspěvky: 4178
Registrován: 10. 01. 2009 22:33
Zařízení: HTC Touch Cruise WM6
Kontaktovat uživatele:

Re: IGO 8 a mapy 2017_Q2

Příspěvek od baron_cz » 14. 12. 2017 19:09

Udělej jednoduchou věc, stáhni si nějakou mapu a v iGO jí nahraď původní ( původní si zazálohuj ) . Pokud staženou mapu po spuštění iGO uvidí, tak je to v pohodě a můžeš si tam dát mapy jaké chceš.
pesan71
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 22
Registrován: 27. 09. 2012 10:24

Re: IGO 8 a mapy 2017_Q2

Příspěvek od pesan71 » 15. 12. 2017 16:56

V navigaci je IGO, specifikace NAV N Go IGO 8, verze 8.3.280621 z 10.března 2009

Mapa TT 2014.09 v ní funguje, s mapami 2017 Q2 se nespustí.

Víte někdo proč ?

Resp. existuje třeba nějaké PRIMO, které je zde ke stažení a v němž novější mapy budou fungovat ?
Huawe Ascend P7
jinx11
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 9
Registrován: 22. 05. 2010 13:21

Re: IGO 8 a mapy 2017_Q2

Příspěvek od jinx11 » 15. 12. 2017 18:51

Musis prekopirovat licenciu map 2017,q2 do navigacie do zlozky license
pesan71
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 22
Registrován: 27. 09. 2012 10:24

Re: IGO 8 a mapy 2017_Q2

Příspěvek od pesan71 » 15. 12. 2017 20:21

To jsem udělal, vyzkouším to i s jinými mapami.
Někde ale je napsáno, že pro WIN navigace jsou potřeba soubory s koncovkou LIC, ale všude jsou jen LYC a ty jsou prý pro Android
Huawe Ascend P7
baron_cz
PPC Moderátor
PPC Moderátor
Příspěvky: 4178
Registrován: 10. 01. 2009 22:33
Zařízení: HTC Touch Cruise WM6
Kontaktovat uživatele:

Re: IGO 8 a mapy 2017_Q2

Příspěvek od baron_cz » 16. 12. 2017 21:55

Licencema si nepomůžeš, budeš muset nahrát poléčený soft. Zazálohuj si obsah navigačního softu a koukni třeba sem igo-8-programy/igo-primo-2-4-0-v9-6-13- ... l#p2550349 .
Odpovědět