Android na Kaiserovi

Máte problémy s androidem na svém HTC HD2 nebo podobném zařizení?
Zamčeno
P4d0uch
exMód
exMód
Příspěvky: 405
Registrován: 18. 08. 2008 21:19
Zařízení: HTC Touch PRO 640x480, Nokia N900 800x480 , HTC Shift 1024x640, Nokia n9, Dell Venue Pro
Kontaktovat uživatele:

Android na Kaiserovi

Příspěvek od P4d0uch » 24. 03. 2009 18:51

cus jak mam nainstalovazt nejake programy na kaisera?
Obrázek

kontakt na mne icq: 303293782
Jabber: p4douch@jabber.cz
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3532
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na Kaiserovi

Příspěvek od Škopi » 24. 03. 2009 19:00

lol... :D nijak... ;-) kaiser ma WM. WM a Android jsou 2 uplne rozdilne OS... ;-)
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
P4d0uch
exMód
exMód
Příspěvky: 405
Registrován: 18. 08. 2008 21:19
Zařízení: HTC Touch PRO 640x480, Nokia N900 800x480 , HTC Shift 1024x640, Nokia n9, Dell Venue Pro
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na Kaiserovi

Příspěvek od P4d0uch » 24. 03. 2009 20:07

omyl koukni na

Kód: Vybrat vše

www.androidonhtc.com
a uvidis :wink:
Obrázek

kontakt na mne icq: 303293782
Jabber: p4douch@jabber.cz
Uživatelský avatar
skooopa
exMód
exMód
Příspěvky: 1797
Registrován: 04. 05. 2008 21:14
Zařízení: Nexus 7 / Motorola BackFlip
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na Kaiserovi

Příspěvek od skooopa » 24. 03. 2009 20:09

No pokud jsi do Kaisera nenahral OS Android tak opravdu nijak....

Pokud mas v Kaiserovi OS android ? staci stazeny soubor nakopirovat do zarizeni a pres nejakeho pruzkumnika (treba ASTRO ) najdes a dale jiz jako instalave ve WM poklikas na .apk soubor das instal....
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
Aramon
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 30. 10. 2007 21:35
Zařízení: HTC Touch 2, Samsung Galaxy Ace
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na Kaiserovi

Příspěvek od Aramon » 14. 04. 2009 20:00

No a šlo by na G1 místo androida nahodit win?
Jamiik
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 22
Registrován: 15. 05. 2009 08:48
Zařízení: i5700
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na Kaiserovi

Příspěvek od Jamiik » 15. 05. 2009 13:31

Nyní testuju Androida na Kaiserovi. Běží ale zatím mi nebere paměťovou kartu. Zkusím přeformátovat a uvidím. Aplikace se prý mají dávat na kartu do složky AndroidApps. Vyzkouším uvidím.
Uživatelský avatar
John2y
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 1162
Registrován: 29. 12. 2006 21:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Android na Kaiserovi

Příspěvek od John2y » 30. 07. 2011 13:00

Aramon: Na WM zarozeni lze nahrat android, ale na Android zarizeni nelze nahrad WM (proc bys chtel mobil k*rvit mrtvou platformou)
GRaven: Zkus zmenit ROMku a aplikace muzes hazen ta kartku kam se ti zlibi a pak to staci najit pres nejakej pruzkumnik a nainstalovat Skoopa Doporucuje Astro, ale Kaiser je na astro moc pomalej a trva to s nim strasne dlouho ja osobne bych spis doporucil ES File explorer(sosnes z marketu)
ObrázekObrázek John2y1...Follow me on Twitter
ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Ramirez
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 6560
Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Zařízení: iPhone Xs / iPhone 8 Plus / nVidia Shield K1 / Apple Ipad

Re: Android na Kaiserovi

Příspěvek od Ramirez » 30. 07. 2011 13:26

Myslim ze po dvoch rokoch uz tato tema neni aktualna.
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!
Zamčeno