Android pro HTC Touch Pro2

Máte problémy s androidem na svém HTC HD2 nebo podobném zařizení?
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ronnyy
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 22. 08. 2008 17:11
Zařízení: MIO A 501 WM6.1 320x240/HTC TOUCH PRO 2 WM6.5 Pro 480x800
Kontaktovat uživatele:

Android pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od Ronnyy » 16. 08. 2011 22:23

Zdravím.
Nemohu nikde dohnat OS Android pro můj HTC Touch Pro2..
Nemohl by mi někdo poradit, kde by se to dalo sehnat, abych se už nemusel trápit s těma línýma WM 6.5 pro
Díky předem za radu :good thx
Bruca
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 3094
Registrován: 14. 06. 2008 18:18
Zařízení: PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
Kontaktovat uživatele:

Re: Android pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od Bruca » 16. 08. 2011 23:57

Porad lepsi WM6.5 nez nepovedenej port Android. Hlavne ses omezenej na urcitych par navigaci a jeste nedotazenejch.
YC 6" PNA 800x480 - Primo 2.4
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21
Uživatelský avatar
Ronnyy
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 22. 08. 2008 17:11
Zařízení: MIO A 501 WM6.1 320x240/HTC TOUCH PRO 2 WM6.5 Pro 480x800
Kontaktovat uživatele:

Re: Android pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od Ronnyy » 17. 08. 2011 00:15

Ale i pro Android je prý vyvynutá navigace. A už jsem i někde od někoho zaslechl, že mu to jede v pohodě, ale on to s androidem už koupil a nevěděl odkud je. No nevím
belmondo77
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 10. 03. 2011 20:49
Zařízení: HTC HD2 800x480
Kontaktovat uživatele:

Re: Android pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od belmondo77 » 17. 08. 2011 09:04

Navigace na Droidu jedou úplně v pohode, dobré je si přes AGDLR naflesovat přes AD Recovery GPS fix a za 30 vteřin jsi na satelitech.
[CWM] Typhoon CyanogenMod 7 Nightly v3.3.1 [2.3.4]
Uživatelský avatar
Ronnyy
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 22. 08. 2008 17:11
Zařízení: MIO A 501 WM6.1 320x240/HTC TOUCH PRO 2 WM6.5 Pro 480x800
Kontaktovat uživatele:

Re: Android pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od Ronnyy » 17. 08. 2011 09:27

Uf, tak toto je už pro mne španělská vesnice. Tyto zkratky mi nic neříkají. :(
Uživatelský avatar
Ramirez
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 6572
Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Zařízení: iPhone 8 Plus / nVidia Shield K1 / Apple Ipad

Re: Android pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od Ramirez » 17. 08. 2011 11:03

Pokial chces vyskusat Android,tak Hladaj Tu:

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=479
Pokial tomu ale nerozumies,tak sa tomu ani dalej nevenuj.A hlavne neocakavaj ze si budes uzivat plnohodnotny Android ako na zariadeniach v ktorzch je uz od vyroby.
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!
Odpovědět