htc hd2 bootloader

Máte problémy s androidem na svém HTC HD2 nebo podobném zařizení?
Odpovědět
15xavi
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 21. 02. 2012 17:37
Zařízení: htc hd2

htc hd2 bootloader

Příspěvek od 15xavi » 10. 03. 2013 20:00

Zdravím,

potreboval by som si preinšt. android v mojom htc lenže ked sa dostanem do bootloader a chcem nieco vybrat s danej ponuky
Obrázek tak mi nereaguje tlačidlo na potvrdenie , reaguju iba tlačidla posúvania hlasitosti, neviete čo je stým ? Dá sa neaku preinšt. s PC aby som nemusel púštať USB flasher priamo v MT ?
milankob
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 19
Registrován: 15. 11. 2010 22:37
Zařízení: Honor 9

Re: htc hd2 bootloader

Příspěvek od milankob » 10. 03. 2013 21:26

asi máš starý MAGLDR

nový je MAGLDR V1.13
S4 mini duos i9192
c3cilka
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 138
Registrován: 28. 12. 2008 21:35
Zařízení: HTC HD2 [800x480], WP7.8/NativeSD ICS [] Archos Gamepad [1024x600], JB

Re: htc hd2 bootloader

Příspěvek od c3cilka » 10. 03. 2013 22:04

Novým bych jej nenazýval(už je verze 1.14, nemluvě o "UEFI") a 1.10 by měl fungovat také - alespoň co se tlačítka týče.

Každopádně nebude od věci si nahodit 1.13 :wink:
Naposledy upravil(a) c3cilka dne 23. 03. 2013 13:12, celkem upraveno 1 x.
15xavi
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 21. 02. 2012 17:37
Zařízení: htc hd2

Re: htc hd2 bootloader

Příspěvek od 15xavi » 11. 03. 2013 18:35

Ja tam mám verziu 1.13 tá foto je len s netu ilustračná :)
Nedá sa to neako s PC spraviť aby som nemusel nic potrvrdzovať v mobile kedže to nereaguje ?
c3cilka
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 138
Registrován: 28. 12. 2008 21:35
Zařízení: HTC HD2 [800x480], WP7.8/NativeSD ICS [] Archos Gamepad [1024x600], JB

Re: htc hd2 bootloader

Příspěvek od c3cilka » 12. 03. 2013 10:35

Mám dojem, že přes PC :no:

A funguje tlačítko třeba v WM6.5?
15xavi
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 21. 02. 2012 17:37
Zařízení: htc hd2

Re: htc hd2 bootloader

Příspěvek od 15xavi » 13. 03. 2013 17:32

Neviem kt. je to tlačidlo wm6.5 ale ak máš na mysli to stredne win. tak nie ani to nefunguje :)
Ostatne už idú.
c3cilka
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 138
Registrován: 28. 12. 2008 21:35
Zařízení: HTC HD2 [800x480], WP7.8/NativeSD ICS [] Archos Gamepad [1024x600], JB

Re: htc hd2 bootloader

Příspěvek od c3cilka » 13. 03. 2013 19:38

Ne, myslím systém - WindowsMobile6.5, WindowsPhone anebo Android :wink:

Tedy jestli ta tlačítka vůbec fungují.
Odpovědět