Mobil Guru
Zařízení:
iPhone 4S 16GB
iPhone 4S 16GB
161
15. 01. 2009 11:22
Odesláno:
15. 01. 2009 12:49
15. 01. 2009 12:49
Tenle prográmek se mi moc hodí, protože furt stahuju, zkouším, instaluju nějaký nový hry, prográmky do mého miláčka 
Alcatel One Touch>Nokia 3310>Sagem ???>Sharp GX 13>Siemens C60>Siemens C65>Sony Ericsson T630>Motorola L6>Samsung SGH-X680>Sony Ericsson K800i>Nokia N73>Samsung S5230>HTC Kaiser (TyTN II)>Sony Ericsson Xperia Mini>iPhone 4S 16GB
iPhone 4S 16GB iOS 6.1.3
iPhone 4S 16GB iOS 6.1.3
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Galaxy SII
Samsung Galaxy SII
196
17. 03. 2008 16:27
Odesláno:
15. 01. 2009 17:11
15. 01. 2009 17:11
Re: ESET Mobile Antivirus pre Pocket PC
Objavit sa mohol,ale chytil ho niekto niekedy? mal niekto niekedy virus v ppc? Na 100% nie!MrP3dr0 píše:No tak to se tedy nemyl.
Prvni vir pro PPC se objevil jiz v cervenci 2004.
Nejake info mas napr. zde.
Antivirus je v momentalnej dobe uplna zbytocnost v ppc a vedia to aj firmy co ich predavaju,len proste vyuzivaju moznost zarobit.
Je to zbytocne zasieranie a spomalovanie ppc. A stahovat mozes co len chces,to by tam musel byt virus priamo na ppc,ale "pc virus" ti aj tak nic na ppc neurobi:)
Mobil Guru
Zařízení:
HTC One X
HTC One X
118
23. 11. 2008 04:57
Odesláno:
15. 01. 2009 17:42
15. 01. 2009 17:42
Kdyz jsem mel nedavno Symbain, tak jsem tehdy taky resil antivirak, jenze pak jsem si procetl dost clanku a zjsitil, ze antivir v mobilu je naprosta zbytecnost.. a pokud nekdo uz vira chyti, tak je to ojedinely priklad z desetitisice a mel by byt spis rad, ze je vyjimka 
ja osobne to beru jako zbytecny zatezovani a bordel v mobilu
ja osobne to beru jako zbytecny zatezovani a bordel v mobilu
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Wave (GT-S8500)
Samsung Wave (GT-S8500)
59
13. 12. 2008 04:35
Odesláno:
18. 01. 2009 12:45
18. 01. 2009 12:45
NO ja neviem ja som tam mal vyrus a za kazdym ked som zapol ppc tak mi otvorilo aspoin 5 okien ze neda sa otvorit ten a ten subor... myslim ze to bol vyrus lebo mi vymazavalo subori....radospol píše:Objavit sa mohol,ale chytil ho niekto niekedy? mal niekto niekedy virus v ppc? Na 100% nie!MrP3dr0 píše:No tak to se tedy nemyl.
Prvni vir pro PPC se objevil jiz v cervenci 2004.
Nejake info mas napr. zde.
Antivirus je v momentalnej dobe uplna zbytocnost v ppc a vedia to aj firmy co ich predavaju,len proste vyuzivaju moznost zarobit.
Je to zbytocne zasieranie a spomalovanie ppc. A stahovat mozes co len chces,to by tam musel byt virus priamo na ppc,ale "pc virus" ti aj tak nic na ppc neurobi:)
"Nejazdi rýchlejšie ako vie tvoj anjel lietať"
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Galaxy SII
Samsung Galaxy SII
196
17. 03. 2008 16:27
Odesláno:
18. 01. 2009 19:08
18. 01. 2009 19:08
Podla mna si mal len bordel v ppc zle odobrate programy, nejake aplikacie co zasieraju registry atd. Ale urcite nie virus.
Mobil Guru
Zařízení:
HTC One X
HTC One X
118
23. 11. 2008 04:57
Odesláno:
18. 01. 2009 20:42
18. 01. 2009 20:42
presne tak.. jako kdyz mi psala jedna holcina, ze mela v mobilu bez operacniho systemu virus a ze ji znicil pametovou kartu, ze to prej byl virus 
Mobil Beginner
Zařízení:
iPhone 3G, iOs 4.1 JB
iPhone 3G, iOs 4.1 JB
33
18. 01. 2009 14:29
Odesláno:
19. 01. 2009 10:15
19. 01. 2009 10:15
Já jsem zkousel tento program ve svém PPC a nedoporučuji. Měl jsem ho tam dva dny a musel jsem ho dát okamžitě pryč, protože hrozně brzdil celý systém. Navíc po odstranění mi to furt hlásilo nějaký chyby, a udělalo mi to v telefonu takový bordel, že jsem nakonec musel přeinstalovat celý systém.
Souhlasím s tím že nějaký ten virus na PPC existuje, ale na druhou stranu....Jaká je dnes pravděpodobnost že ho chytne vaše zařízení????
Souhlasím s tím že nějaký ten virus na PPC existuje, ale na druhou stranu....Jaká je dnes pravděpodobnost že ho chytne vaše zařízení????
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Galaxy S II , HTC Touch HD WM 6.1 [800x480]
Samsung Galaxy S II , HTC Touch HD WM 6.1 [800x480]
93
23. 12. 2008 12:33
Odesláno:
19. 01. 2009 17:27
19. 01. 2009 17:27
Tak já sem musím taky hodit svoje zkušenosti s ESETem...
Na PC je to pro mě bezkonkurenční softík a nikdy jsem neměl sebemenší problémy s viry,malwary apod. Když jsem si koncem minulého roku koupil HTC Touch HD a viděl na kartě nahraný ESET antivir pro PPC řekl jsem si že ho musím zkusit. I když si myslím jak tu bylo řečeno že nějaký ten vir pro PPC je možný,ale ještě nikdy jsem se z žádným nesetkal a to si instaluju snad každou kktinu co vidim a chci si ji vyzkoušet.
Tedy nainstaloval, zaregistroval, restartoval a začal zkoušet..... ZKLAMÁNÍ !!!
Najednou bylo 50% procent výkonu někde v luftu kde se hledali viry a kontrolovali všelijaké soubory i nesoubory,absolutní averze na příjemnost uživatelského přístupu a vrchol všeho totální destrukce zobrazování Opery a rychlost načítání dat ... i přes WiFi !!!
Tesování skončilo ... a to hlavně kvůli nedostatku času ... za 1,5 dne a našel jsem jedno obrovské pozitivum na programu. Po odinstalaci a následném resetu vše o5 fungovalo na jedničku...
A teď kdo máte pozitivní zkušenosti s programem jen do Mě
PS: na ESET Smart Security na PC nedám dopustit !!!
Na PC je to pro mě bezkonkurenční softík a nikdy jsem neměl sebemenší problémy s viry,malwary apod. Když jsem si koncem minulého roku koupil HTC Touch HD a viděl na kartě nahraný ESET antivir pro PPC řekl jsem si že ho musím zkusit. I když si myslím jak tu bylo řečeno že nějaký ten vir pro PPC je možný,ale ještě nikdy jsem se z žádným nesetkal a to si instaluju snad každou kktinu co vidim a chci si ji vyzkoušet.
Tedy nainstaloval, zaregistroval, restartoval a začal zkoušet..... ZKLAMÁNÍ !!!
Najednou bylo 50% procent výkonu někde v luftu kde se hledali viry a kontrolovali všelijaké soubory i nesoubory,absolutní averze na příjemnost uživatelského přístupu a vrchol všeho totální destrukce zobrazování Opery a rychlost načítání dat ... i přes WiFi !!!
Tesování skončilo ... a to hlavně kvůli nedostatku času ... za 1,5 dne a našel jsem jedno obrovské pozitivum na programu. Po odinstalaci a následném resetu vše o5 fungovalo na jedničku...
A teď kdo máte pozitivní zkušenosti s programem jen do Mě
PS: na ESET Smart Security na PC nedám dopustit !!!
Mobil Extra User
Zařízení:
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
850
01. 03. 2008 21:45
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
19. 01. 2009 23:55
19. 01. 2009 23:55
Taky jsem ho testoval a taky s nim mam spis negativni zkusenost. Ze by zase tak brzdil system to jsem si ani nevsiml, ale pokud mate vetsi kartu jako ja (8GB) a jste zvykli tam nechavat instalacky i po nainstalovani, pro pripad nouze tak verte ze Eset, je vsechny znici, ty co jste instalovali a program se vam nelibyl a dali jste ho pryc tak vas pri scanovani znova vyzve k instalaci jinak je znici. Po scanu a po soft-resetu maji vsechny instalacky bud 32, nebo 64Kb a jsou k nicemu, muzete to rovnou vymazat. 
Jinak na pc ho taky pouzivam, a souhlasim s tim nazorem ze je to nebe a dudy.
Jinak na pc ho taky pouzivam, a souhlasim s tim nazorem ze je to nebe a dudy.
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Mobil Profi User
Zařízení:
SE ARC S
SE ARC S
482
21. 09. 2007 13:50
Odesláno:
25. 02. 2009 10:36
25. 02. 2009 10:36
ESET Mobile Antivirus v1.1.200811101507
Requirements: Windows Mobile 5.0/6.0/6.1/Smartphone Edition
Overview: ESET Mobile Antivirus delivers proactive and comprehensive protection from viruses, spyware, adware, trojans, worms, rootkits, and other unwanted software.

Smartphones and PocketPCs are widely used for communication, entertainment and services. As these tiny computers become more standardized and packed with more sophisticated features, they are increasingly at risk of attacks and exploits.
ESET Mobile Antivirus delivers proactive and comprehensive protection from viruses, spyware, adware, worms, trojans, rootkits, and other unwanted software. It will keep your smartphones and Pocket PCs safe — even between signature updates. Its fast engine keeps your inbox uncluttered by filtering SMS spam from unknown and unwanted senders.
ESET Mobile Antivirus has low CPU, memory requirements and compact updates which minimise data bandwidth usage. It will protect email attachments and other files being transferred or accessed without impacting performance.
Here are some key features of "ESET Mobile Antivirus":
Proactive Protection:
· Fast signature scanner finds and cleans known threats before they can cause damage. Heuristics engine protects against unknown threats between signature updates.
On-Demand Scanning:
· Scan memory and running processes, onboard files and removable media for malware. Search deeply into nested folders to uncover malicious software.
Advanced On-Access Scanning:
· Scans all accessed files for viruses, including email attachments and files accessed via wireless means such as Bluetooth, WiFi, infrared, GPRS and EDGE.
SMS Antispam:
· Block text messages from unknown senders or use black and whitelists to filter your SMS messages.
Activity Log:
· Scan statistics are stored in a user-friendly format. Up to 50 logs can be stored onboard.
Variable In-Depth Scanning of CAB Files:
· Control the scan depth of compressed cabinet files that can contain other nested folders or other compressed files.
Automatic/On-Demand Updates:
· Download signature updates on-demand or automatically at pre-set intervals: daily, weekly, or monthly.
Intuitive User Interface:
· Simple and elegant user experience.
More Info:
Download Instructions:
Requirements: Windows Mobile 5.0/6.0/6.1/Smartphone Edition
Overview: ESET Mobile Antivirus delivers proactive and comprehensive protection from viruses, spyware, adware, trojans, worms, rootkits, and other unwanted software.

Smartphones and PocketPCs are widely used for communication, entertainment and services. As these tiny computers become more standardized and packed with more sophisticated features, they are increasingly at risk of attacks and exploits.
ESET Mobile Antivirus delivers proactive and comprehensive protection from viruses, spyware, adware, worms, trojans, rootkits, and other unwanted software. It will keep your smartphones and Pocket PCs safe — even between signature updates. Its fast engine keeps your inbox uncluttered by filtering SMS spam from unknown and unwanted senders.
ESET Mobile Antivirus has low CPU, memory requirements and compact updates which minimise data bandwidth usage. It will protect email attachments and other files being transferred or accessed without impacting performance.
Here are some key features of "ESET Mobile Antivirus":
Proactive Protection:
· Fast signature scanner finds and cleans known threats before they can cause damage. Heuristics engine protects against unknown threats between signature updates.
On-Demand Scanning:
· Scan memory and running processes, onboard files and removable media for malware. Search deeply into nested folders to uncover malicious software.
Advanced On-Access Scanning:
· Scans all accessed files for viruses, including email attachments and files accessed via wireless means such as Bluetooth, WiFi, infrared, GPRS and EDGE.
SMS Antispam:
· Block text messages from unknown senders or use black and whitelists to filter your SMS messages.
Activity Log:
· Scan statistics are stored in a user-friendly format. Up to 50 logs can be stored onboard.
Variable In-Depth Scanning of CAB Files:
· Control the scan depth of compressed cabinet files that can contain other nested folders or other compressed files.
Automatic/On-Demand Updates:
· Download signature updates on-demand or automatically at pre-set intervals: daily, weekly, or monthly.
Intuitive User Interface:
· Simple and elegant user experience.
More Info:
Kód: Vybrat vše
http://eset.co.uk/Pages/Products/MobileAntivirus.aspxKód: Vybrat vše
http://www.uploadjockey.com/download/2577423/ESET.Mobile.Antivirus.v1.1.200811101507.zip
http://rapidshare.com/files/202269581/ESET.Mobile.Antivirus.v1.1.200811101507.zip