Veškeré programy pro kapesní počítače.
83 příspěvků

SKTools 4 [4.1.24.3] => v.4.5.1.4

Veškeré programy pro kapesní počítače.
zeus
Mobil Guru
Odesláno:
26. 10. 2008 16:04
Re: SKTools 4 [4.1.24.3]
Pouzivam oba, na lehci praci, napr poslani smsky pres net pouzivam IE a na surf operu...Ale myslim ze problem bude jinde, jelikoz ted sem dva dny na netu nebyl a stejne to zas spadlo o 50KB...nevim

Spis by me zajimalo jake mas (mate) zkusenosti stim SKtools, jelikoz mi nejde nahrat a jestli by mi vnecem pomohl....
THL 5000
Mobil Guru
ttuky
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
26. 10. 2008 16:16

No zkušenosti s ním mám výborné.V podstatě skoro jiný program na správu telefonu nepoužívám.Ohledně problému s instalací - první, co bych vyzkoušel je instalace NETCompactFramework 3.5 (

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=432470&highlight=compact
)a potom teprve SKTools.Vypadá to,jako kdyby to odmítalo instalaci nepodepsaných aplikací.

//linky do CODE....
SkopiX
Nachystejte uzenáče - na snídani jsem zpátky.
Mobil Čumil Plus
zeus
Mobil Guru
Odesláno:
26. 10. 2008 17:17

Framework 3.5 mam, ja to pak zkusim az to budu formatovat, mozna to blokuje jiny soft, kdo vi...Pouzival jsi nekdy MemMaid? Tam jde taky cistit system, uvolnovat Ram apod, jen ty registry mi tam chyby... Mohl bys tyhle dva programky porovnat?

Jinak trochu sem se rozepsal a asi to do tohohle tematu nepatri, tak sem zvedav kdy se tady nekdo ozve :wink: :)
THL 5000
Mobil Guru
ttuky
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
26. 10. 2008 17:29

MemMaid jsem používal jenom krátce. Z hlediska možností mi daleko více vyhovují SKTools. Jde o program s ohromující nabídkou funkcí ve všech oblastech (PIM,Registry,Přesun nainstalovaných aplikací,atd.....). Pro mě absolutní jednička.

//necituj posledni prispevek.... SkopiX
Mobil Čumil Plus
zeus
Mobil Guru
Odesláno:
28. 10. 2008 09:16

Aha :) No ja zkusim o vikendu Hardreset a pak nahraju jako prvni ten SKTools, snad pude, nasel jsem nejakou verzi 4.3.2.2. Mohl bys do te doby ve zkratce pospat jednotlive fukce, pripadne ktere nepouzivat? Abych si tam neco nezmrsil? Ja nejsem moc dobrej v AJ.... :) Thx
THL 5000
Mobil Guru
ttuky
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
28. 10. 2008 09:40

Tak tedy jenom orientačně :
SKTools je jedním z nejsilnějších a nejpropracovanějších programů pro tweakování a úpravu nastvení telefonu. Kromě mnoha funkcí měnící základní funkčnost PDA či Smartphone nabízí také přidané utility, jako např. přočištění paměti telefonu a pam. karty od zbytečných souborů nebo uvolnění paměti RAM od zbytečných programů. Kromě klasického editoru registrů tu jsou v nabídkách přehledně seřazeny různé funkce, které mění nastavení registrů bez nutnosti tyto registry procházet a upravovat. Integrace dalších podpůrných utilit jako benchmarků, atp. je samozřejmostí.

Základní vlastnosti:
- čištění (soubory a programy, historii, registry, atd.)
- rozšířený odinstalační program
- uvolnění paměti RAM
- systémové tweaky (více jak 70 různých úprav systému v deseti kategoriích)
- kvalitní editor registrů
- CAB manažer a instalátor
- pokročilé přesouvání dat (i celých programů!)
- správa PIM aplikací (vyhledání duplikací atp.)
- správa upozornění
- pokročilé zálohování systému (automatické, částečné, komprese, atd.)
- správa pam. karty (oprava, formát, inof, atd.)
- správa systémových databází
- rozšířený správce procesů
- startup manažer (správce procesů spouštějících se při startu systému)
- automatický mod
- ostatní funkce (nepřeberné množství nejen systémových funkcí)

//este jednou a udelim ti varn. POSLEDNI prispevek se necituje.... Sk0p!X
Mobil Čumil Plus
JLausman
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
30. 10. 2008 11:11

Ahoj,

parádní prográmek, na HTC Diamond mi fachá super, přesto jsem se chtěl zeptat, jestli tu někdo nemáte nějaké otestované nastavení v tomto prográmku, které by mi Diamonda ještě více urychlilo... Po softresetu mám volné 55% paměti, ale jakmile začnu využívat prográmky, tak i po vypnutí všech se zpět na 55% volné paměti nikdy nedostanu, za pomoci SKTools jsem se dostal nejníže na 59%.

Když buedete mít někdo tip na nějaké nastavení tohoto prográmku na HTC Diamond, které by ho trošku zesvižnělo, tak budu moc happy :wink:

Zatim zdarec Kubas
Mobil Čumil Plus
Lasky
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Galaxy NOTE
Odesláno:
05. 11. 2008 15:31

Program celkem zajimavej a bezpochyb i uzitecnej... Jen se me stalo to, ze po vycisteni PPC me prestal jet zvuk u SMS. Vsechny ostatni zvuky jdou v pohode ale tohle nemuzu rozchodit.... Ma nekdo nejakou radu ?
E-Ten Glofiish X500+ -> SE P1i -> Palm Treo 750v -> SE XPERIA X1i -> HTC Desire, ROOT, ROM: pinky-desire-1.8

Obrázek
Jako malý chlapec jsem se rád motal v kuchyni. Motala se máma, motal se i táta. Když jsem se v 15ti rozhodoval, co budu dělat, alkoholik byla jasná volba.
Obrázek
Mobil Plus User
s.s.rock
Mobil Extra User
Zařízení:
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Odesláno:
06. 11. 2008 10:34

Lasky nejak jsem te neochopil. Jako ze nevis kde se v sytemu nastavujou zvuky ualosti, nebo ti to nefunguje?
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Mobil Extra User
Lasky
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Galaxy NOTE
Odesláno:
06. 11. 2008 18:12

To vim kde se to nastavuje, ale i kdyz zmenim nastaveni zvuku u SMS na neco jinyho tak to proste pri prijeti zpravy neprehraje nic, jen zavibruje, ukaze to hlasku o prijeti nove SMS a tim to konci.Ten SKTools tam musel neco smazat...
E-Ten Glofiish X500+ -> SE P1i -> Palm Treo 750v -> SE XPERIA X1i -> HTC Desire, ROOT, ROM: pinky-desire-1.8

Obrázek
Jako malý chlapec jsem se rád motal v kuchyni. Motala se máma, motal se i táta. Když jsem se v 15ti rozhodoval, co budu dělat, alkoholik byla jasná volba.
Obrázek
Mobil Plus User
83 příspěvků