Mam stejnou zkusenost a co je horsi, prestal fungovat ten "autostart" - drivejsi verze 0.83 se dala s S2U2 rozchodit tak, ze po zastrceni sluchatek se pustil S2P a po vytazeni zastavil a po dalsim strceni zase pustil a pokracoval tam, kde skoncil. Proste bez nejakeho rucniho klikani - to mi vyhovovalo. A ted najednou vidim, ze vydali novou placenou verzi, ktera tuto superfeaturu neumi.s.s.rock píše:Kdyz mi prehravc prekreje zamykatko tak jsem mel drive po zapnuti tlacitka power pres zamykatko ovladaci tlacitka prehravace, nyni uz je tam pouze info o prehravane skladbe a nazev alba, nevite nekdo kde by mohl byt problem???
EDIT: Ted jsem si teda trosku pocetl na foru a zjistuji, ze jeste verze 1.0 nebo 1.1 funguje spravne, ale jak jsem pak zjistil, kdyz jsem postupne pridaval novejsi verze, tak ted uz mi spravne funguje i ta verze 1.4. Takze problem je mozna v tom instalatoru, neco tam chybi, ale kdyz se to instaluje postupne, zustane to tam vsechno. Nicmene vratil jsem se k verzi 1.3, nebot verze 1.4 tam ma nejakou kosmetickou chybku.