Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Veškeré programy pro kapesní počítače.
Odpovědět
DEF79
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 11. 02. 2009 10:04
Zařízení: HTC XDA ORBIT

Re: Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Příspěvek od DEF79 » 16. 07. 2009 09:41

Zdravím Vás, mohl by mi někdo poradit jestli aplikaci nahraji a jakou verzi mám zvolit do O2 XDA ORBIT WM6 CE OS 5.2.1238 (Build 17745.0.2.3)
Pokud možno i s léčivem. Mos by se mi to hodilo a nevim si s tim rady.
Předem díky za rady a nápady.
lukecz
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 04. 04. 2009 15:17
Zařízení: Samsung Galaxy S2 (GT-I9100)

Re: Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Příspěvek od lukecz » 16. 07. 2009 09:45

miktt píše:To je to samé . Je to z českého diamonda2 ale nevím v jakém pořadí se to má instalovat tak, aby to byla full verze
Já to instaloval v pořadí 1)ULC_HTC, 2)SETTINGS, 3)5IN1 1, 4)5IN1 2

Kdysi jsem měl pro HTC HD verzi 9.5, tam byly jen 2 soubory a bylo to uplně jedno, vždycky to bylo full.
suby
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 85
Registrován: 09. 04. 2008 09:56
Zařízení: LG P760 (L9)

Re: Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Příspěvek od suby » 17. 07. 2009 17:40

Nemá někdo češtinu do HTC Polaris (Cruse)? Děkuji
jlp
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 96
Registrován: 23. 06. 2008 22:20

Re: Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Příspěvek od jlp » 27. 07. 2009 06:56

Tu mate lokalizovanu ROM pre Diamonda2 (obsahuje CZ, SK, HU, PL, RO, EN jazyky). Staci flashnut ROM a hotovo..IW10 je registrovany. Otestovane. :)

Kód: Vybrat vše

http://www.symbianmania.sk/forum/viewtopic.php?f=73&t=3321
!! PODPIS SMAZÁN PRO PORUŠENÍ PRAVIDEL !!
darkspirit007
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 34
Registrován: 07. 04. 2008 19:16

Re: Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Příspěvek od darkspirit007 » 02. 08. 2009 11:02

jlp píše:Tu je lokalizácia pre najnovšiu ROM. Je vytiahnutá z českej verzie Touch HD, takže nechce registráciu.
Ako obvykle, ide o lokalizáciu InterWrite 9.5 PRO od Sunnysoftu, ktorá je typu 5in1, to znamená, je tam CZ, SK, HU, PL, UK jazyk. :)

Postup:
1. Nainštalovať menší súbor.
2. Nainštalovať väčší súbor.
3. Soft-reset.
4. Postupovať podľa inštrukcií.

Download:

Kód: Vybrat vše

http://www.rapidsafe.net/rc-kjNxIWO1EWM/InterWrite_Pro_CZ_SK_pre_Touch_HD_1.56.401.0_WWE.rar
Password:
symbianmania.sk
Zdravim stahnul a nainstaloval verzi od tebe a mam strasne malinky pismenka u hlasitost da se to nejak zbavit ? dik moc predem
..:HoNzA:..
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 36
Registrován: 07. 01. 2007 10:17

Re: Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Příspěvek od ..:HoNzA:.. » 03. 08. 2009 15:31

suby píše:Nemá někdo češtinu do HTC Polaris (Cruse)? Děkuji
Prave by me taky zajimalo, jestli je to vhodne i htc polaris s ROM 3LIT3_VI_ , nebo je lepsi(jedina) ta od xda_developers.
LADLAD
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 05. 04. 2008 20:41
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)displej: 2,8'', aktivní TFT, 240 × 320, 65 tisíc barev

Re: Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Příspěvek od LADLAD » 10. 08. 2009 22:31

..:HoNzA:.. píše:
suby píše:Nemá někdo češtinu do HTC Polaris (Cruse)? Děkuji
Prave by me taky zajimalo, jestli je to vhodne i htc polaris s ROM 3LIT3_VI_ , nebo je lepsi(jedina) ta od xda_developers.
TU MATE ČEŠTINU

Kód: Vybrat vše

http://czshare.com/643869/4e2p/6.1cs.7z
HESLO

Kód: Vybrat vše

wm6.1
ROZBALIT A NAKOPČIT DO WINDOWS(V HTC),NO JE TO TA Z XDA A ZATIM JEDINA DO POLARISU S AKTUALNIM WM 6.1 :lol:
suby
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 85
Registrován: 09. 04. 2008 09:56
Zařízení: LG P760 (L9)

Re: Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Příspěvek od suby » 12. 08. 2009 16:59

LADLAD>>>Děkuji za češtinu. vyzkouším...

Jinak do Cruise s WM 6.1 je už i čeština od SunnySoftu. (Měl jsem HTC v servisu a tam mi na jí nahráli) Bohužel mi nešla udělat záloha :?

Tak jsem to tam nakopčil a nic :o Kopíruje se celá složka a nebo jen ty soubory? Musím pak ještě něco změnit v nastavení???
LADLAD
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 05. 04. 2008 20:41
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)displej: 2,8'', aktivní TFT, 240 × 320, 65 tisíc barev

Re: Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Příspěvek od LADLAD » 12. 08. 2009 19:03

MUSIS TO KOPIROVAT NEJAKYM SPRAVCEM SOUBORU NAPR. TOTALCOMANDER PRO PPC A JEDNOTLIVE SOUBORY OKOPCIT DO WINDOWS V PRISTROJI.RESTART A MELO BY TO JET.O TY CESTINE OD SUNYSOFTU VIM,ALE TY RUZNE KEYGENY ATD NEFUNGUJI A NAVIC TO SPOMALUJE :D

Kód: Vybrat vše

http://download.totalcommander.cz/?categorie=pocketpc
LeClair
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 32
Registrován: 18. 09. 2008 17:30
Zařízení: Xperia X1i

Re: Sunnysoft InterWrite 9 PRO

Příspěvek od LeClair » 24. 08. 2009 19:52

Nemáte někdo keygen na InterWrite 9.1 ?
Odpovědět