Osobní zkušenosti:
aplikace mi přijde docela pomalá, co se týká například spouštění, rolování v kontaktech nebo v historii hovorů...
Kontakty:
Řazení je dobré a správně podle abecedy (včetně českých znaků - Č je za C apod.), klávesnice pro vyhledávání kontaktů se dá uživatelsky nastavit - stačí v nastavení vybrat "Custom" a zadat: ABC/ABCČ DEF/DĎEÉĚF GHI/GHIÍ JKL/JKL MNO/MNŇOÓ PQRS/PQRŘSŠ TUV/TŤUÚŮV WXYZ/WXYÝZŽ - potom pro vyhledávání kontaktů pomocí integrované klávesnice bere v potaz i české znaky pro dané tlačítko.
Mě osobně nevyhovuje, že v kontaktech nebere v potaz položku "zobraz jako" - příklad: dejme tomu, že moje mamka se jmenuje Helena Nováková, takže jako jméno mám uvedeno Helena, jako příjmení Nováková a v položce "Zobrazit jako" mám mamka. Všechny aplikace mi zobrazí tenhle kontakt v seznamu jako "mamka", Inesoft ne, ten mi ho zobrazí jako "Nováková, Helena" - tohle mi hodně vadí. A pak mi přijde, že nevyužívá interní databázi Outlooku, ale nějakou vlastní, protože po každém softresetu vyskočí info o tom, že aktualizuje kontakty.
Profily:
Nic moc nastavení a navíc po každém SR je rozhozená hlasitost - nikdy není nastavená ta co byla před SR - dokud jsem tenhle program nenainstaloval, tak to nedělalo.
CallerID:
Docela pěkné - hlavně skinovatelné.
Call history:
Můžete si vybrat, jestli chcete v historii zobrazovat i SMS, lze různě filtrovat, nezobrazuje fotografie - nebo jsem to aspoň v nastavení nenašel.
Klávesnice telefonu:
K tomu není asi co říct, standardní, vypadá pěkně. Vyhledávání funguje stejně jako v kontaktech.
Navíc je tu obrazovka Oblíbené, kde jsou v matici 3x3 zobrazeny fotografie nebo jména oblíbených, které si sami nastavíte - snadné ovládání prstem.
Jinak nepamatuju si, kolik to po mě chtělo paměti, ale v složka v Program Files má 2.6 MB.
Jednotlivé části programu jsou vypínatelné v nastavení, takže můžete používat třeba jen historii hovorů a Caller ID obrazovku, když budete chtít.
Tady je pár screenů z mého telefonu: