NAVIGON

užitečné programy pro vaše zařízení
Odpovědět
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3531
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: NAVIGON

Příspěvek od Škopi » 05. 02. 2012 14:39

si delas srandu? a o cem je asi toto téma?
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
vit100
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 18. 10. 2011 18:39
Zařízení: HTC Mozart 16GB

Re: NAVIGON

Příspěvek od vit100 » 23. 02. 2012 23:00

akorat do titana neofiko dostane jedine s vyvojarskym uctem jelikoz novej 9dolar chevron je zastavenej a starej jede jen s rom 7004 ktera je jen u zarizeni 1ni generace.
aerkain
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 12. 08. 2008 15:47

Re: NAVIGON

Příspěvek od aerkain » 29. 03. 2012 19:07

Známý má odemčený telefon a nejde mu to.
Vypli jste i internetové připojení na vašich PC?
Ono to pokud se nevypne stahuje z internetu ty data (zjisteno dle rychlosti stahovani i z informacích o síti. Netaha je to z již staženeho adresaře). No a pokud je internet na PC vypnuty, tak aplikace Navigon piše že není internetové připojení a nezacne nic.
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3531
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: NAVIGON

Příspěvek od Škopi » 29. 03. 2012 20:47

me to stahlo data normalne z netu a slo to... ;-)
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
aerkain
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 12. 08. 2008 15:47

Re: NAVIGON

Příspěvek od aerkain » 29. 03. 2012 21:11

aha diky za info. jen tedy nechapu proč se to ma stahovat dvakrat.
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3531
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: NAVIGON

Příspěvek od Škopi » 31. 03. 2012 08:54

jak 2x? jednou stahnes app a ten downloader, nahrajes app a pak downloader vse stahne, tobe to dela 2x?
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
joklad
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 17. 05. 2010 15:02
Zařízení: HTC CRUISE (Polaris)
Kontaktovat uživatele:

Re: NAVIGON

Příspěvek od joklad » 20. 06. 2012 21:11

Ten odkaz na stažení verze 4.1.0.0 už je nefunkční a podařilo se mi stáhnout verzi jinde ale čeština tam není. Máte někdo verzi 4.1.0.0 CZ nebo ještě není.
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1432
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Honor 9, android 8
Kontaktovat uživatele:

Re: NAVIGON

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 23. 06. 2012 19:50

Poslední verze s češtinou je Navigon World 4.0.1805, alespoň co jsme našel.
Uživatelský avatar
Steviczek
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 15
Registrován: 30. 12. 2011 20:21
Zařízení: HTC Titan WP 7.8

Re: NAVIGON

Příspěvek od Steviczek » 23. 06. 2012 22:26

A nahodis, prosim, link?

EDIT:

Uz jsem to nasel a fakt je to cesky.

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/xHAmVgu/navigon-mobilenavigator-world-v4-0-1805-xap
Jura123
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 06. 07. 2012 11:26
Zařízení: HTC Titan - Dynamics7

Re: NAVIGON

Příspěvek od Jura123 » 06. 07. 2012 15:55

aerkain píše:Známý má odemčený telefon a nejde mu to.
Vypli jste i internetové připojení na vašich PC?
Ono to pokud se nevypne stahuje z internetu ty data (zjisteno dle rychlosti stahovani i z informacích o síti. Netaha je to z již staženeho adresaře). No a pokud je internet na PC vypnuty, tak aplikace Navigon piše že není internetové připojení a nezacne nic.
Zdravím, dá se to udělat tak, že necháš stáhnout navigon cca 2% a stahování přerušíš, zavřeš navigon a nahraješ z PC stažené složky(data, map, poi, sound, StringResources) se soubory, přímo do tohoto adresáře v mobilu a pak spustíš navigon.

Applications\Data\6F9CB464-BDAF-DF11-8A2F-00237DE2DB9E\Data\IsolatedStore
Odpovědět