iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1080

Všemožné navi aplikace pro android ;-)
Odpovědět
joska
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 42
Registrován: 24. 10. 2009 12:56
Zařízení: Huawei P9 Lite

Re: iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1

Příspěvek od joska » 31. 01. 2016 11:21

Bohužel, ten zápis "numbers_mode=3" nefunguje, to jsem zkoušel.
tomkop
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 29. 10. 2012 22:53

Re: iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1

Příspěvek od tomkop » 15. 08. 2016 14:07

Mám prosbu - vše funguje perfektně - ale při vyhledávání ať už přes adresu, nebo na mapě dojde většinou k pádu aplikace. Pokud kliknu cíl v hlavní obrazovce, tak se trasa normálně spočítá a zobrazí.
Poradí někdo, prosím.

--------------

Tak jsem pokročil a problém nastává v situaci, kdy není k disposici GPS signál - tedy venku je vše v pořádku.
Samsung Galaxy S6, Android 6.0.1, 2560x1440
EaU
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 102
Registrován: 02. 01. 2010 14:48

Re: iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1

Příspěvek od EaU » 20. 02. 2017 11:05

Ahojky všem,
Používám verzi 9.6.22.316005 ale nedaří se mi v ní rozchodit žádný skin dimka. Chci zkusit tuto verzi ale linky jsou mrtvé. Bylo by možné je oživit a přidat tam i nějaký funkčí skin k této verzi? Dík
PS pro odborníky.
Mám oficiální rozlišení 1280_800, ale abych tam mohl mít vlastní úvodní obrázek, musel jsem udělat složku s názvem 1024_768 ! A teď nevím, jestli když chci novější verzi, jestli ji shánět pro 1280_, nebo pro 1024_ ???
lumptom
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 9
Registrován: 10. 06. 2010 06:51

Re: iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1

Příspěvek od lumptom » 23. 02. 2017 16:09

Zdar všem,
prosím o pomoc, snažím se tuto verzi rozchodit na Samsung Galaxy A5 (2017), aplikace jako taková funguje, ale neukládá nastavení.
Aplikace jako taková nemá možnost přesunu na SD kartu, takže předpokládám že je nainstalovaná v interním úložišti.
Interní úložiště má cestu /storage/emulated/0/ a SD karta má cestu /storage/32AF-7B42/ (alespoň takhle mi to zobrazuje Total Commander)

V sys.txt ve [folders] jsem doplnil záznamy v linked_root_list a mám tam toto:
linked_root_list="/storage/32AF-7B42/iGO /storage/emulated/0/iGO ...... + ten ostatní bordel"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/32AF-7B42/addons"

Ještě doplním, že původně jsem měl druhý a třetí řádek zakomentovaný (default v tom instalačním balíku), a po odkomentování a opravě na to co vidíte, se mi stále nenačítaly mapy. Jakmile jsem vytvořil složku addons na kartě, tak mapy začaly fungovat aniž bych do složky /addons dal jakýkoli obsah z /iGO/content/map atd... prostě ta složka je prázdná a mapy a poi a všechno mám prostě v /iGO/content/ a funguje to .... což mě překvapilo, protože několikrát se v tomto threadu píše, že se vše z /iGO/content/ musí přesunout do /addons.

Poradí někdo co můžu mít blbě ohledně toho neukládání konfigurace? V cestě /storage/emulated/0/ - což by mělo být podle všeho interní úložiště - se mi žádná složka /iGO/save neudělala, ale nevím zda je to ta správná cesta ...
Samsung Galaxy A5 2017, 1920x1080, Adnroid 6.0.1
škodná
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 16
Registrován: 02. 11. 2008 17:25

Re: iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1

Příspěvek od škodná » 23. 02. 2017 16:41

Zkus změnit :

V sys.txt ve [folders] jsem doplnil záznamy v linked_root_list a mám tam toto:
linked_root_list="/storage/emulated/0/iGO ...... + ten ostatní bordel"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/32AF-7B42/addons"



Do složky addons dej mapy,Dem,Poi,Buildings a mělo by to jet.
Naposledy upravil(a) škodná dne 23. 02. 2017 21:15, celkem upraveno 2 x.
lumptom
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 9
Registrován: 10. 06. 2010 06:51

Re: iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1

Příspěvek od lumptom » 23. 02. 2017 18:56

.. nejede ... při startu hlásí "Chyba inicializace mapy - nelze nalézt mapy", evidentně ji čeká ve standartní cestě /content/map .... a nastavení neudrží :(
Samsung Galaxy A5 2017, 1920x1080, Adnroid 6.0.1
škodná
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 16
Registrován: 02. 11. 2008 17:25

Re: iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1

Příspěvek od škodná » 23. 02. 2017 21:12

Zkus změnit :

V sys.txt ve [folders] jsem doplnil záznamy v linked_root_list a mám tam toto:
linked_root_list="/storage/32AF-7B42/iGO/storage/emulated/0/iGO ...... + ten ostatní bordel"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/32AF-7B42/addons"

Vymazal jsi ze zápisu červeně označené?

Do složky addons dej mapy,Dem,Poi,Buildings a mělo by to jet.
lumptom
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 9
Registrován: 10. 06. 2010 06:51

Re: iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1

Příspěvek od lumptom » 23. 02. 2017 22:10

ano vymazal, mám tam to co píšeš, ale neukládá se nic

navíc jsem zjistil, že pokud chci mít mapy v /storage/32AF-7B42/addons, tak tam musí být nejprve složka content a v ní složky map,dem,poi a building .... takže třeba mapy jsou v /storage/32AF-7B42/addons/content/map .... atd ... pak to mapy načítá

ale ve finále je úplně jedno, jestli mám ty 4 složky v /storage/32AF-7B42/addons/content nebo v /storage/32AF-7B42/iGO/content .... fungují obě varianty, a nastavení se neukládá ani v jedné z nich

mě to přijde, že se to chová jako u kitkatu 4.4.2, kde některý aplikace nedokázaly zapisovat na kartu a pokud byla aplikace ve vnitřní paměti, tak to bylo OK ... jenže s tím rozdílem, že u mě se neukládá nic ani do vnitřní paměti, vůbec tam složku /iGO/save nikde nemám a taky ani nemůžu nijak zvolit, kam se má aplikace nainstalovat, prostě se někam nainstaluje (asi do vnitřní), ale není to nikde vidět, nebo je to někde kam nemám přístup (nemám root, je to novej telefon)
Samsung Galaxy A5 2017, 1920x1080, Adnroid 6.0.1
Carloschico
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 132
Registrován: 20. 11. 2009 18:27
Zařízení: S4 mini dual GT-I 9192

Re: iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1

Příspěvek od Carloschico » 24. 02. 2017 09:05

Zrovna včera jsem řešil naprosto stejný problém. Nakonec jsem vše dal na kartu, upravil cestu v sys.txt, resp. zastředníkoval secondary folder a vše funguje i s ukládáním na kartu. Nerozumím tomu, instaloval jsem vše již možná 20x na různá zařízení, ale takto se tablet choval poprvé.
lumptom
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 9
Registrován: 10. 06. 2010 06:51

Re: iGO Primo 9.6.29.403969 (11 Jun 2014) 480x320 ... 1920x1

Příspěvek od lumptom » 24. 02. 2017 09:19

tak přátelé, podařilo se mi to vyřešit !!!!! pogůglil jsem, našel jsem ještě nějaký další thready ohledně neukládání settings pro iGO Primo a zde

Kód: Vybrat vše

https://www.gpspower.net/igo-primo-discussions/329195-igo-not-saving-settings.html
jsem našel odpověď

jelikož konkrétně u té mé A5 má interní úložiště dva různý mountpointy, jednak /storage/emulated/0/ a pak jsem to ještě našel přes TC jako /sdcard/, tak je potřeba do toho druhého nasměrovat data aplikace žlutě označeným řádkem v sys.txt

[folders]
data="/sdcard/iGO"
linked_root_list="/sdcard/iGO /storage/emulated/0/iGO"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/32AF-7B42/addons"

pak jsem odinstaloval iGO, znovu nainstaloval, spustil, nastavil a v /sdcard/iGO se opravdu vytvořila složka save a už to frčí !!!!

no a jelikož jak už jsem psal výše, že mapy je jedno kde jsou, tak jsem je znovu přesunul do /storage/32AF-7B42/iGO/content, ať mám pěkně celý iGO na jednom místě a finální sys.txt vypadá takhle:

[folders]
linked_root_list="/sdcard/iGO /storage/emulated/0/iGO"
data="/sdcard/iGO"
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/storage/32AF-7B42/addons"

Takže konfigurace vyřešena. Ještě by mě ale zajímalo, jak lze měnit skiny. Ve složce /iGO/content/skin/ mám celkem 5 zipů se skinama (diMkaWA_aP132, diMkaWA_aP132_default, GjAk_v2.2, GjAk_v2.2_AriNe-22_480 a GjAk_v2.2_AriNe-28) ale v aplikaci jsem nikde nenašel volbu, kde bych si mohl skin vybrat a ani nevím jestli vůbec a který z nich zrovna používám. Jak se to dělá? Je to někde v nějakým konfiguráku? Nebo na to musí být nějaká utilita v ux?

Díky Lump
Naposledy upravil(a) baron_cz dne 24. 02. 2017 17:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy mimo forum patří do CODE !
Samsung Galaxy A5 2017, 1920x1080, Adnroid 6.0.1
Odpovědět