HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové windows

Podělte se s ostatnímy o důležité návody. Pokud chcete pomoct nedávejte to sem ale do pomoc!
mpixel
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 125
Registrován: 02. 03. 2008 02:26
Zařízení: Samsung Galaxy S i9000 - Android

Re: HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové win

Příspěvek od mpixel » 12. 01. 2011 13:06

To: vmachalik
Tu ROMku o které jsem psal stále používám. Takže mohu jen doporučit.

To:svaton To:někdo komu se telefon začal chovat divně nebo mu něco nefunguje.
Mě osobně se to stalo až po několikátém flešování. Stalo se mi to asi před rokem. Telefon se občas zaseknul nebo nefungovaly nějaké funkce. Tak problémy pomohla vyřešit metoda MTTY. Patrně je z výroby v telefonu nějaká paměťová chyba, která se projeví až při několikátém flešování. Nevím. Bylo to před rokem, už si to moc nepamatuji, ale myslím že jsem spustil na PC nějaký prográmek mtty, telefon jsem spustil do nějakého módu. A ten prográmek fungoval jako terminál. Tam jsem napsal nějaký příkaz. Myslím že "task 29" nebo tak nějak. Ono to sice zahlásilo nějakou chybu, ale telefon byl opraven. Tady je odkaz s postupem jak na to, už to študovat nebudu:
edy2006
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 29
Registrován: 19. 11. 2009 20:27
Zařízení: Zopo C2

Re: HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové win

Příspěvek od edy2006 » 20. 02. 2011 19:54

zdravim vedeli by ste mi pomoct jak to instalovat ked tam mam 3 subory presnejsie CustomRUU,DIAMIMG a PagePool_charger ??? presnejsie som si stiahol tuto ROM viewtopic.php?f=116&t=26733 a nejd emi bootovat ten loading mi vzdy vypne uz neviem co stim netreba urobit este nieco ked prvy krat instalujem neoficialnu ROM bo doteraz dsom tam ddaval len oficialnu ale chcel by som 6,5
Egon
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 79
Registrován: 28. 11. 2007 11:23
Zařízení: S4 mini

Re: HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové win

Příspěvek od Egon » 20. 02. 2011 20:20

Nejdří unlock

Kód: Vybrat vše

http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8415
pak flash

Kód: Vybrat vše

http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=276
enjoy
Ricardo82
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 22. 06. 2011 18:43
Zařízení: HTC Touch Pro 2, Samsung Galaxy mini

Re: HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové win

Příspěvek od Ricardo82 » 22. 06. 2011 18:50

Ahoj
mam MDA Vario IV mate nekto skusenost, ktera ROM win 6.5 + Radio se tam da naflashovat?
A kde si to muzu stahnout. :wall:

MOC DEKUJI
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33328
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové win

Příspěvek od Kamilos » 22. 06. 2011 19:05

Ze sve zkusenosti ti mohu rici jen nasledujici.
Kdysi jsem mel MDA Vario IV (ted se vali v supliku), taky jsem shanel ROM s MW 6.5, nebot jsem chtel mit neco "noveho", ale nenasel jsem zadnou stabilni.
(Tim nerikam, ze ROM s WM 6.5 neni.)
Nakonec jsem po testech stejne skoncil u nejstabilnejsi ROM: ToZeR s WM 6.1, na ktere mi nic nechybelo.
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
mijak1
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 53
Registrován: 10. 07. 2011 17:33
Zařízení: Prestigio Multiphone 5405 Dual

Re: HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové win

Příspěvek od mijak1 » 12. 08. 2011 19:19

Mám Eržiku, špatně mi chodi navigace jak tam dostat nové radia a pomůže to?
mijak1
kross007
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 24. 02. 2011 15:23
Zařízení: mda compact v t-mobile

Re: HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové win

Příspěvek od kross007 » 31. 08. 2011 21:38

zdravím prosim o radu: byl jsem v norsku a tam jsem se připojil k laptopu a hned to pomě chtělo sinchro ale já cosi namačkal a teď když zmáčknu tlačítko windows, (menu) takse mi zobrazí jen jedna ikona dnes sos pls
vmachalik
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 36
Registrován: 04. 12. 2008 08:11

Re: HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové win

Příspěvek od vmachalik » 06. 10. 2011 13:46

Ahoj všichni, začal se mi sekat MDA Compact IV (WM6.5). Při spuštění nějakého programu, který využívá GPS (např. iGO8) systém zatuhne a pomůže až reset. Nevíte někdo čím to může být? Dík.
Autodock
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 29. 09. 2011 10:22
Zařízení: tablet ASUS Transformer tf 300 TG, Android 4.2.1

Re: HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové win

Příspěvek od Autodock » 23. 01. 2012 16:01

Ahoj,vidím že to máš zmáknuté a já jsem nováček.Rád bych proto požádal o radu,abych něco nezkonil.Mám MDA Compact bez dalšího označení,takže asi jedničku.Jakou rom si do toho mohu dovolit nacpat,ale určitě s češtinou a ještě jestli to bude umět navigaci a vifi?Díky za info.
Jirka
Jirka
PanCibule
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 25. 01. 2012 18:00
Zařízení: htc diamant

Re: HTC Diamond Touch / MDA Compact IV - jak nahrát nové win

Příspěvek od PanCibule » 26. 01. 2012 22:12

Caute Lidicky, Po precteni vsech ruznych diskuzi jsem se rozhodl preinstalovat muj HTC Diamond "byl v nemcine " po instalaci me telefon nechce pustit dal mez ke kalibraci, podle loadingu na Diamondu je verze 6.1 ale romka byla 6.5 CZ kdo poradi? Jakakoliv jina romka naivstalovat nejde Help pls
Odpovědět