Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.
Uživatelský avatar
winprog15
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 13. 02. 2009 18:22

Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Příspěvek od winprog15 » 16. 02. 2009 16:56

Cafte,ked tu na fore nejake navody na hack su,tak su tu rozhadzane...Umiestnil som do RARu celkovo 6 navodov ako hacknut S60 3rd.Su tam 2 navody,ktore su 100% funkcne a funguju aj na najnovsich FW N95 a N95 8GB.Podrobne citajte navod,ak nechapete :D Vsetky su nove,ale tie 2 funguju 100% na najnovsie FW :) Moj vlastny upload,pekne premenovane vsetky subory,aby sa v tom dalo orientovat,v niektorych som nechal aj povodne RARy,ak by niekto chcel...

Kód: Vybrat vše

http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=b882b24633acf1dd757b792e8342ee6c
http://www.hellshare.com/362745/symbian_s60_3rd_hack.rar/
http://rapidshare.com/files/197737235/symbian_s60_3rd_hack.rar.html
http://www.filefactory.com/file/af0cf96/n/symbian_s60_3rd_hack_rar
PASS (Heslo) : winprog15

Ak nieco chcete vediet,pytajte sa :D
Naposledy upravil(a) D.Haba dne 20. 02. 2009 11:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: presunuto do spravnejsi sekce ;)
Rad pomozem,ak mozem :)

Obrázek
simsdatak
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 15. 01. 2009 14:05
Zařízení: Nokia 6220 Classic

Re: Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Příspěvek od simsdatak » 17. 02. 2009 22:00

4. navod (DRAKKARIOUS 3.01) - NAJNOVSI FW --
----------------------------------------------------
Vše jde do pohody, ale když spustím to HelloCarbide a dám Menu1 tak se mi ukáže error hláška : Apl.ukončena
HelloCarbide
KERN-EXEC3

Vůbec si s tím nwm rady pls help.
Nokia 6220 Classic / FP2 / Mám při tom na pozadí X-plore/ V X-plore vše zaškrtnuto

:?
Uživatelský avatar
winprog15
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 13. 02. 2009 18:22

Re: Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Příspěvek od winprog15 » 18. 02. 2009 18:58

Tak skus nieco ine,najlepsie funguje HelloOX 1.03 :D

Kód: Vybrat vše

http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=80c7263d86f759c9d05026b87df41c9b
Rad pomozem,ak mozem :)

Obrázek
WinFast
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 06. 04. 2008 17:12

Re: Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Příspěvek od WinFast » 23. 05. 2009 11:26

Pro E51 s FW 300.34.56 nepoužitelné! Hellocarbide se po stisknutí menu1 vypne (žádné ANO není možnost potvrdit) a přístup do složek private a sys NENÍ umožněn. Tato metoda hacku funguje na E51 se starším firmware. Pokud chcete hacknout e51 s FW 300.34.56, nezbývá než použít metodu s patchem open4all. Tato metoda mi jako jediná pomohla. Pokud máte lepší, dejte vědět.
1tms
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 30. 05. 2009 08:57

Re: Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Příspěvek od 1tms » 30. 05. 2009 12:32

WinFast píše:Pro E51 s FW 300.34.56 nepoužitelné! Hellocarbide se po stisknutí menu1 vypne (žádné ANO není možnost potvrdit) a přístup do složek private a sys NENÍ umožněn. Tato metoda hacku funguje na E51 se starším firmware. Pokud chcete hacknout e51 s FW 300.34.56, nezbývá než použít metodu s patchem open4all. Tato metoda mi jako jediná pomohla. Pokud máte lepší, dejte vědět.

A kde ten Patch stáhnu, nebo kde najdu návod?
Vojt@
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 11. 12. 2008 14:29

Re: Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Příspěvek od Vojt@ » 26. 06. 2009 14:38

to:winprog15

Stáhl jsem si ten balík na hackování a postupuju podle 5. návodu. Když chci instalovat MapDriver-3, tak mi to napíše "Požadovaný přístup aplikace není zajištěn!" nebo "Nelze instalovat. Omezeno certifikátem!"
Prosím o radu...
scorta
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 05. 01. 2008 19:08
Zařízení: E51
Kontaktovat uživatele:

Re: Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Příspěvek od scorta » 29. 06. 2009 08:39

Zdravim, mam Nok. E51 (stary fw 200.26.36 tusim) a dosud mi sel hack pomoci hellocarbide + caps on a off v pohode ale ted najednou po formatu founu mi nejde jiz hello nainstalovat pac mi to pise chyba certifikatu nebo spatne nast. tel. a instalace se prerusi. Nevim jestli to je tim ze uz nemam puvodni sisx soubor hellocarbide kterej sem si omylem smazal tak sem si ted stahnul odsud novy a s tim mi to prave uz nejde. Zkousel sem ruzne prehazovat datum ale furt nic. Takhle hecknout foun bez hella nejde. Jiny vifikundace zkouset nechci, ptz tohle mi vyhovovalo jelikoz to neni nijak slozity a zdlouhavy. Jinak tan pack od drakkarious mi jde ale nechci ho, jelikoz nainstaluje starou verzi xplore, ktera nejde odinstalovat. Poradite mi jaka je moznost do toho tel ten hellocarb. dostat? Diky
Uživatelský avatar
šulda
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 370
Registrován: 02. 03. 2009 01:24
Zařízení: E7 Dark Grey hacked

Re: Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Příspěvek od šulda » 29. 06. 2009 08:56

Vojt@: Musíš si to podepsat certifikátem vytvořeným pro tvé IMEI :wink:

scorta: Pokud ti Drakk jde tak není co řešit (taky by mohl na tvým FW ještě fungovat QuickHackKit) stačí po úspěšným hacku za pomoci Drakka nainstalovat RomPatcher a pak Drakka odinstalovat a máš fuč vše co ti nainstaloval, ale jak píšu o hodně jednodušší je QuickHackKit který ti půjde když jde i Drakk :wink: Nainstaluje ti SecMan (kterým si můžeš vypnout zabezpečení) a vrazí installserver do C:sys/bin.
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Misacek
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 91
Registrován: 15. 06. 2009 13:00
Zařízení: N78,evo3d

Re: Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Příspěvek od Misacek » 29. 06. 2009 09:05

CUs, ja mam problem s Xplore 1.22 , kdyz ho ocertifikuju a nainstaluju a spustim tak se chce updatovat a bez updatu me to dale nepusti :(
scorta
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 05. 01. 2008 19:08
Zařízení: E51
Kontaktovat uživatele:

Re: Hack Symbianu S60 3rd (najnovsie FW)

Příspěvek od scorta » 29. 06. 2009 09:09

Misacek píše:CUs, ja mam problem s Xplore 1.22 , kdyz ho ocertifikuju a nainstaluju a spustim tak se chce updatovat a bez updatu me to dale nepusti :(
No tak to je trosku mimo ne? Bud proved aktualizaci na novejsi, nebo si ho kup.
Odpovědět