The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Symbiany.
D.Haba
Veterán
Veterán
Příspěvky: 2453
Registrován: 24. 12. 2006 17:04
Zařízení: HTC One Silver
Kontaktovat uživatele:

The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Příspěvek od D.Haba » 01. 01. 2009 14:48

Obrázek Obrázek

instalace prelozeno translatorem a trosku poupraveno, anglicky neumim ;)
1. Nainstalujte Quake 3 Arena do vašeho počítače z Quake 3 CD
2. Vyhledejte baseq3 složku v instalačním adresáři hry v PC.
3. Vytvořte "quake3" složku na paměťové kartě / mass storage jednotky
4. Zkopírujte baseq3 složku z instalačního adresáře hry v PC quake3 složky a ponechat pouze soubory končící na. PK3 a odstraňovat vše ostatní.
5. Stažení a instalace Pips 1.3 (nebo novější-li k dispozici) do telefonu z níže uvedenýho linku.
6. Instalace quake3 z níže uvedenýho linku.
7. Start hry.

original instrukce
1. Install Quake 3 Arena to your PC from the original Quake 3 cd.
2. Locate the baseq3 folder in the game installation directory on the PC.
3. Create "quake3" folder on the memory card/mass storage drive on the phone using usb mass storage mode with PC).
4. Copy the baseq3 folder from the game installation directory on the PC to quake3 folder and LEAVE ONLY FILES ENDING WITH .PK3 and delete everything else. Any other files from the PC version will probably screw something at this point.
5. Download and Install P.I.P.S 1.3(or later if available) to the phone from below.
6. Install quake3 from below.
7. Start the game.

Pro telefony N95 8GB, N82, E90
obyc N95 ma malo RAM

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/14092/q3a_v100_armv6_fpu_hwa.zip_1.92MB.html
http://uloz.to/1109107/q3a_v100_armv6_fpu_hwa.zip
Motorola d520>Nokia 5110>Siemens M55>Panasonic X700>Motorola MPx220>Nokia 6681>Nokia N93>HTC TyTN>HTC HD2>HTC EVO 3D>HTC One Silver

Vsechny moje 3D filmy pro HTC EVO 3D jsou konvertovane z FullHD 3D filmu.
Uživatelský avatar
Visorre
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 27. 07. 2008 15:04

Re: The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Příspěvek od Visorre » 24. 11. 2009 12:18

Hlásím, že na E71 nejde ani spustit.
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 1810
Registrován: 18. 05. 2009 22:29
Zařízení: N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Kontaktovat uživatele:

Re: The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Příspěvek od Rusnak-COBRA » 25. 11. 2009 04:44

malo RAM

ide o to kolko RAM mas volne pri spustani tejto aplikacie.
JBak Taskmanom sa daju vypnut niektore procesy atd, uvolnit trochu RAM a tak to skusit. E71 je ale asi bez sance
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Machyh
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 19
Registrován: 20. 06. 2008 05:29
Zařízení: Nokia E51 (240x320)

Re: The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Příspěvek od Machyh » 11. 12. 2009 14:36

Myslíte že si s tím poradí E51?
Obrázek
Obrázek
Risooo
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 17. 07. 2008 12:56

Re: The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Příspěvek od Risooo » 17. 12. 2009 15:13

bezi to na N95 8GB plynulo?
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 1810
Registrován: 18. 05. 2009 22:29
Zařízení: N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Kontaktovat uživatele:

Re: The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Příspěvek od Rusnak-COBRA » 17. 12. 2009 16:14

za vyskusanie nic nedas... ale ako hovorim zalezi na procesore a RAM. myslim ze E51 by to mohla zvladnut lepsie
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
FlamingHate
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 36
Registrován: 15. 09. 2008 20:09
Zařízení: N81, 6131

Re: The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Příspěvek od FlamingHate » 17. 12. 2009 21:26

Mám docela podezření na zavirovanej emulátor od původního autora.. Dycky mi cosi na N81 odrovná foťák, a pochybuju, že by to byly sms, nebo javy.. Modelem to není, mám už třetí :D :D
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 1810
Registrován: 18. 05. 2009 22:29
Zařízení: N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Kontaktovat uživatele:

Re: The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Příspěvek od Rusnak-COBRA » 17. 12. 2009 22:13

co tak vyskusat obycajne obnovenie povodnych nastaneni?
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
FlamingHate
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 36
Registrován: 15. 09. 2008 20:09
Zařízení: N81, 6131

Re: The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Příspěvek od FlamingHate » 17. 12. 2009 22:53

Mno... Zas takovej začátečník nejsem ;) :) Hard reset, soft reset, komplet přeinstalování... Joo, s touhle kravinou měl trable i servis :) proč si myslíš, že mi dali new model??
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 16. 01. 2010 19:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Predchazdajuci prispevok sa necituje!
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 1810
Registrován: 18. 05. 2009 22:29
Zařízení: N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Kontaktovat uživatele:

Re: The QUAKE III Arena Ported To S60 3rd Ed Devices

Příspěvek od Rusnak-COBRA » 18. 12. 2009 10:29

nejdem tu zo seba robit machra, ale uz som opravil par kravin co servis zatratil uplne... ok, ale dost OT. neviem co si mal za vadu kym som ju sam neskusal riesit
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Odpovědět