WINTERBOARD a INSTALOUS

Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.
NIDECKER93
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 10. 2009 18:26
Zařízení: Iphone 3G 8GB
Kontaktovat uživatele:

WINTERBOARD a INSTALOUS

Příspěvek od NIDECKER93 » 13. 10. 2009 18:57

Cawte potreboval by som pomoct s tymito aplikaciami

Winterboard:
dal som si temu VISTA (staihnuta zo cydie) a chcel by som niake ikonky pomenit.
1, je to mozne?
2, ak ano kde sa daju stiahnut?(niaky link na temy a ikonky)

INSTALOUS:
ako to vlastne funguje? ked ho otvoroim dole v liste mam Browse Downloads Setting
nic ine sa mi tam neukazuje ani nic ine tma nemozem robit len rpepinat medzi tymito tromi vecami, naco je to dobre? mam to vymazat? (v podstate ani newiem naco som to stahoval :D:D
Uživatelský avatar
Ramirez
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 6560
Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Zařízení: iPhone Xs / iPhone 8 Plus / nVidia Shield K1 / Apple Ipad

Re: WINTERBOARD a INSTALOUS

Příspěvek od Ramirez » 14. 10. 2009 09:50

Server appulous,cize instalous byva dost casto pretazeny,pokial sa pripajas cez wifi je to rychlejsie nacitane.Takze to moze chvilu trvat.
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!
h.tiep
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 17
Registrován: 12. 10. 2009 15:54

Re: WINTERBOARD a INSTALOUS

Příspěvek od h.tiep » 15. 10. 2009 16:52

takze z cydia si stahni nejake schema pak to bude ve winterboardu.
bud to schema zmeni slidujici tlacitko,wifi,ikony a obrazek nebo jen neco z toho

istalous(funguje jen když chytáč wi-fi) dej v settings misto clean dirty a dej zas browse,tam dej nahore search a najdi jakoukoli hru chces a ona tam bude(nebo neni este creckla).zobrazi se ti popis hry a uplne dole mas nejake odkazy na stahnuti.
NIDECKER93
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 10. 2009 18:26
Zařízení: Iphone 3G 8GB
Kontaktovat uživatele:

Re: WINTERBOARD a INSTALOUS

Příspěvek od NIDECKER93 » 15. 10. 2009 18:11

diki moc za info;) ten isntalou uz chapem;) ... a k tomu winterboardu sme sa moc nepochopili .... zaujma ma ci sa daju menit ikony samostatne ... ze mam temu VISTA .. a stihanem si niake ikony a pomenim si ich napr kontakty, spravy atd. ... napr ako to je vo windowse ked sa meni ikona otvori sa galeria ikon a zmenim si ;) je to mozne ? diki
h.tiep
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 17
Registrován: 12. 10. 2009 15:54

Re: WINTERBOARD a INSTALOUS

Příspěvek od h.tiep » 15. 10. 2009 20:33

myslim ze se da zmenit jen ze safari na firefox ikona:
napis v cydii firefox a neco tam stahni
zapni winterboard a klikni na to co jsi stahnul a melo by to jit o jinem nwm
NIDECKER93
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 10. 2009 18:26
Zařízení: Iphone 3G 8GB
Kontaktovat uživatele:

Re: WINTERBOARD a INSTALOUS

Příspěvek od NIDECKER93 » 15. 10. 2009 20:39

jj to viem .. takze ine ikony sa nedaju menit heeeej? ;) ... no tak nic ..;) .. diki za info
h.tiep
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 17
Registrován: 12. 10. 2009 15:54

Re: WINTERBOARD a INSTALOUS

Příspěvek od h.tiep » 15. 10. 2009 21:10

jsou uz zmenene v tom schema jinak NEJDOU
zappik
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 17
Registrován: 19. 10. 2008 18:27
Zařízení: Apple iPhone 3G 3.1.2 pwned

Re: WINTERBOARD a INSTALOUS

Příspěvek od zappik » 27. 10. 2009 14:55

ikony se daji menit pres WinSCP
Pripojit se pres WinSCP do iPhone (samozrejmne iP musi byt breakly) a prohodit ikonky.
na nejakym foru sem videl presny navod, mrknu po nem a prihodim ho sem :)
NIDECKER93
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 10. 2009 18:26
Zařízení: Iphone 3G 8GB
Kontaktovat uživatele:

Re: WINTERBOARD a INSTALOUS

Příspěvek od NIDECKER93 » 27. 10. 2009 21:17

no ked je INSTALOUS a WINTERBOARD jasne ze ma JB nie?:D:D no ak by si to nasiel tak diki;) niektore ikony sa mi tam nepacia;) ....
pulmer
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 22. 09. 2009 20:57
Zařízení: 3G 16GB

Re: WINTERBOARD a INSTALOUS

Příspěvek od pulmer » 16. 01. 2010 13:53

Ahoj, mam dotaz k instalaci aplikaci pres Installous:

Jde nejak zabranit tomu, aby kdyz jsem nainstaloval aplikaci prave pres Installous a nasledne synchronizoval iPhone, aby mi iTunes vsechny ty aplikace nepremazly?

Diky P
Odpovědět