z 3,0 na 3,1

Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.
Odpovědět
NIDECKER93
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 10. 2009 18:26
Zařízení: Iphone 3G 8GB
Kontaktovat uživatele:

z 3,0 na 3,1

Příspěvek od NIDECKER93 » 17. 11. 2009 17:16

cawte mam iphone 3G s JB ... soft 3.0 a chcel by som tam dat 3.1 ako to spravit? diki
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3532
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: z 3,0 na 3,1

Příspěvek od Škopi » 17. 11. 2009 19:02

uplne jednoduse, stahni si fw 3.1.2

Kód: Vybrat vše

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
pak pripoj iphone k PC a synchronizuj s itunes, pak drzis shift+ kliknes na update, vyberes fw kde ho mas ulozeny, a to je cely... ;-)
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
NIDECKER93
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 10. 2009 18:26
Zařízení: Iphone 3G 8GB
Kontaktovat uživatele:

Re: z 3,0 na 3,1

Příspěvek od NIDECKER93 » 18. 11. 2009 19:29

diki moc;) ... len som newedel ci nebude treba znovu JB aelbo ako sa to robi;)
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3532
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: z 3,0 na 3,1

Příspěvek od Škopi » 18. 11. 2009 19:51

jj JB bude potreba znovu... ;-)
udelas to pomoci blackrain a pak stahnes cydiu a vse ostatni ;-)
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
NIDECKER93
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 10. 2009 18:26
Zařízení: Iphone 3G 8GB
Kontaktovat uživatele:

Re: z 3,0 na 3,1

Příspěvek od NIDECKER93 » 19. 11. 2009 14:28

no to si mi skoro powedal :D:D ... ja som to spravil a zrazu cydia prec aj veci s instalousu .... ma skoro jeb** ... tak terazrobim JB nanovo s 3,0 a neham to tak.... ale diki za info;)
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3532
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: z 3,0 na 3,1

Příspěvek od Škopi » 19. 11. 2009 15:46

nvm no, pro me treba neni problem cydiu a td stahnout znovu... zajdu si do hospody na pivko, pripojim se na wifi, a je to ;-)
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
NIDECKER93
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 10. 2009 18:26
Zařízení: Iphone 3G 8GB
Kontaktovat uživatele:

Re: z 3,0 na 3,1

Příspěvek od NIDECKER93 » 19. 11. 2009 16:03

ani mne ot nerobi problem wsak doma mam wifi je to rychlo ... len niako sa mi nedari JB spravit:( uz to robim asi 5 krat a newem co stym je:(

spravim to na iphone je hardisc a zelena sipka nan ukazuje ... podtym " Downloading Jailbreak Data... (v redsnow to dokoncil odal som FINIS) ... a iphone tma zastane a dalej nejde .... netusim co stym je ...mal by naskocit ananas a prejst pasik a nic ... :(

EDIT: no spravil som to cez BLACKRA1N a ide to ;) a je to omoc lepsie ako cez redsnow robit;) diki
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3532
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: z 3,0 na 3,1

Příspěvek od Škopi » 19. 11. 2009 17:32

jj :-D ja ani nevim ze uz redsnow pro 3.1.2 je :-D
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
NIDECKER93
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 11. 10. 2009 18:26
Zařízení: Iphone 3G 8GB
Kontaktovat uživatele:

Re: z 3,0 na 3,1

Příspěvek od NIDECKER93 » 19. 11. 2009 17:37

praveze neni :D
Škopi
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 3532
Registrován: 01. 01. 2007 20:54
Zařízení: Galaxy S8 Blue
Kontaktovat uživatele:

Re: z 3,0 na 3,1

Příspěvek od Škopi » 19. 11. 2009 22:35

tak to se nedivim ze ti to neslo :-D
Alcatel OT EasyPhilips SavvySiemens C35nokia 5110Motorola MPx220 +Nokia 2600HTC TyTN N6120cMotorola Milestone LG optimus 2xLG optimus 7Huawei Ideos X5sony ericsson xperia playHTC HD2iPhone 4sLumia 620Motorola Razr xt910Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4Huawei P8 Lite -» G S7
Odpovědět