Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Mike.Sky
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Touch PRO 2, HP 914c
Odesláno:
20. 09. 2009 18:57
Prosím pomoc, nebo přijdu o nervy!!!
Potřeboval bych pomoct s problémem vyskakování pitomého zvětšovacího čtverečku... Jednou za čas se začne objevovat při kliknutí stylusem a zvětší to místo v takovém čtverečku, nebo jen vyskočí čtvereček jako na screenu... Nevíte co to způsobuje? Nejaká aplikace nebo co to má na svědomí a jak se toho mám zbavit? Po resetu zařízení to není nikde, ale za nějaký čas používání se to objeví a je to v nastaveních, ve zprávách, v průzkumníku, prostě všude... Jen na today a v menu to není a to díky úpravě vzhledu... Pls poraďtě...

Qtek 9100 (G3) --> HTC Diamond --> Qtek 9100 (G4) --> HTC Touch PRO --> Nokia E71 --> LG Optimus One --> HP 914c --> HTC Touch PRO 2 (US Cellular)
Chrono Leggionaire
Veterán
Zařízení:
iPhone 4 32GB
Odesláno:
20. 09. 2009 19:22
Hodně zvláštní. Začalo to dělat cca pár hodin nazpět nebo to už pozoruješ několik dní? Napadá mě, že by mohl být viníkem ten ukazatel stavu baterky

. Ideální by bylo, kdyby jsi měl zálohu zařízení z doby, kdy bylo všechno v pořádku, ale to asi nemáš, že?
◙ HTC Shift
◙ Nokia N900
◙ HTC Rhodium
◙ Apple iPhone 4
Mike.Sky
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Touch PRO 2, HP 914c
Odesláno:
20. 09. 2009 19:47
Mám veškeré zálohy, ale myslím, že to dělá ta ROM... Nebo spíš nějakej doplněk v ní... Tím ukazatelem baterie to podle mě nebude, protože ROM používám od pátku a už tehdy to dělalo když jsem projížděl funkce... Beztak se to nějak aktivuje když někam vlezu do nějakého nastavení, protože po soft resetu to nedělá... Jen jsem chtěl vědět, jestli se s tím někdo nesetkal, protože mě to vcelku s**e. Protože když to začne, tak i když na nějakém souboru podržím stylus (pro vyhození okna jestli chci kopírovat, smazat, ...) tak mi to tu nabídku hned zruší a to je vcelku záhul na nervy

. Ale pokud nevíte, tak budu dávat soft reset při objevení mno... Se nepos**u když budu muset obětovat minutu startování. Radši minutu počkám, než bych použil násilí na PPC

.
Qtek 9100 (G3) --> HTC Diamond --> Qtek 9100 (G4) --> HTC Touch PRO --> Nokia E71 --> LG Optimus One --> HP 914c --> HTC Touch PRO 2 (US Cellular)