Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
79 příspěvků

Zaručený a (ověřený) výdělek na Internetu!

Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
®ED SK!NS
Veterán
Zařízení:
HTC Sensation
Odesláno:
07. 06. 2007 17:22
Zaručený a (ověřený) výdělek na Internetu!
Nevím jestli jste už o tomhle slyšely?!Jedná se o to že si můžete snadno vydělat nějaký ten dolar či euro a to snadým způsobem že budete klikat na reklamy.
Jak to funguje?
Vše si názorně ukážeme na příkladě. Máme společnost A a společnost B. Společnost A nabízí nějaké služby a potřebuje propagovat reklamu, aby se o ní zákazníci dozvěděli, proto společnost A zaplatí určitou částku společnosti B za to, aby ona propagovala jejich reklamu. Společnost B tedy dostane peníze a nabízí zákazníkům, aby se na reklamu dívali a dává jim určitou provizi za shlédnutí té reklamy. Z té částky co společnost B obdržela od společnosti A část rozdají a část si nechají a všichni jsou spokojeni. Společnost A dala vědět veřejnosti, že existují a poskytují nějaký druh služeb. Společnost B dostala nějakou provizi za to, že zobrazuje reklamu společnosti A a my coby klikající dostáváme provizi od společnosti B za to, že prostě tu reklamu shlédneme. Každý získá co chce. Tak co, chápete? Na tomto příkladu můžete vidět, že se za takovýmto druhem výdělku neskrývá nějaká nelegální činnost.
Nejedná se o nějaké horentní sumy jde cca o 5 dolarů týdně,ale to je individuální pro jakou sajtu to budete dělat (jednoduše si naklikáte denně pár centů) vyplací se většinou až po 5 dolarech (podmínkou je založit si elektronickou peněženku) a to na paypal či e-gold vše Vám vysvětlím...
Co to jsou elektronické peněženky? Elektronické peněženky jsou společnosti, kam si můžeme nechat posílat peníze z firem, na kterých vyděláváme své peníze. Z těchto peněženek si pak můžeme jednoduše naše peníze přeposlat na bankovní účet.
PayPal.com - Jedna z největších a nejvíce používaných elektronických peněženek. Nyní funguje i v ČR. Pro registraci klikněte dole na stránce na "Sign Up Today!". Na další stránce zvolte "Personal Account", protože vedení tohoto účtu je zdarma. Na další stránce vyplňte potřebné údaje. Poté, na už čtvrté stránce, to po vás bude chtít abyste si založili něco jako kreditní kartu tak zvolte možnost Cancel, protože tato karta není důležitá pro naše účely. Nyní potvrdíte pomocí e-mailu vaši registraci a pokud jste postupovali správně vlastníte nyní PayPal účet, kde jeho adresa je váš e-mail vyplnění při registraci.

e-gold.com - Druhá velmi rozšířená elektronická peněženka, na kterou platí hodně firem na výdělek. Pro registraci klikněte nalevo v menu na "Create An Account", poté odsouhlaste, že souhlasíte s pravidly a na následující stránce vyplňte potřebné údaje. Poté potvrdíte vaši registraci pomocí e-mailu a máte zaregistrovanou další elektronickou peněženku. Váš účet bude nyní vystupovat pod číslem, která vám bude přiděleno.

Já osobně to dělám třetí den,takže jsem taky v počátcích,ale z toho co jsem různě vyčetl to opravdu funguje a jsou i prokázany důkazy plateb!
Tento návod jsem našel na jednom foru a podle toho jsem také začal...

Nejdříve si musíš vytvořit účet na paypal,na který ti budou chodit vydělané dolary a z kterého si posléze zaplatíš na travianu zlatky.

Kód: Vybrat vše

https://www.paypal.com/cz/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run
zadáš možnost personal accout a vybereš svoji zemi. Dále klikni na continue tam vypiš ňáky informace o sobě. Dole na stránce klikni na Yes ,čímž potrvdíš, že údaje tebou uvedené jsou správné a že souhlasíš s podmínkami paypal.
dál klikni na sign up

Add Bank Card - zde bys měl vyplnit číslo své kreditky-nic takového nedělej a klinkni na cancel, tim ukoncis registraci. Během chvíle ti na zadaný email přijde potvrzovací email o registraci-ten potvrdíš

Dále se zaregistruj na této stránce

http://adbux.org/?r=741963 
- toto je důlezite pro mě jsem tvůj referent (moto)...

V dolní části klikni na JOIN NOW! It's Free!

na této stránce opět vyplníš potřebné údaje, pozor v políčku PayPal E-mail Address For Payments: zadej ten samý email, který si zadal před tím na paypal. Dole klikni na register opět ti přijde potvrzovací email.

A teď se konečně dostáváme k tomu jak se vydělávaj dolary)

na webu adbux vidíš v horní části stránky SURFADS tady najdeš linky na reklamy- vyber si třeba ten první. Objeví se ti nová stránka, v její horní části uvidíš odpočítávadlo na 30 sekund. Okno s reklamou nemusíš mít "aktivované" klidně mezi tím můžeš hrát travian. Pod té co čas uběhne se objeví ikonka DONE, ty okno zavřeš a ťukneš na další reklamu.
postup opakuj se všemi reklamami, za každou dostaneš 0,01 dolaru, je to málo ale každý den klikneš na 10 odkazů a už to je v podstatě zadarmo 10 centů což jsou skoro 3 zlatky:). V záložce MY STATS můžeš kontrolovat jak jsi na tom finančně. Když budeš mít minimálně 5 dolarů tak si je necháš převést na tvůj paypal učet a z něj zaplatíš zlaťáky.

Centy dostaneš nejen za reklamy na které klineš ty, ale když se někdo zaregistruje pod tebe tak za jeho kliknutí dostaneš cent.

Nejsou to žádný velký prachy, ale vzhledem k tomu, že u PC stejně sedíš tak proč ne. Něco ušetříš a tvoje vesnička se bude rozvíjet o dost rychleji Evil or Very Mad

malej dodatek
v jeden den se počítá pouze jeden klik na odkaz

v jednu chvíli můžeš mít otevřený odkaz pouze s jednou reklamou

zda bylo vaše kouknutí na reklamu uspěšné poznáte že po odečtu 30 sekund se objeví dolar,když je to špatně tak je tam křížek

odkaz který byl úspěšně prohlídnut je následně v přehledu přeškrnut

až budete mít pár doláčů-stav sledujete v my profile - necháte penízky vyplatit na paypal. Na travianu si vyberete balíček zlaťáků který chcete a pomocí paypal zaplatíte.

Já v těchto dnech dělám pro tyhle stránky:

adbux.org
linkgrand.com
prizee.com
Doporučuji

prizee.com
Tam vlastně místo klikání hrajete hry za ktere dostavate bubzy btw jeden bubz = jedno euro...

Obrázek
No já myslím že za zkoušku to stojí vzhledem k tomu že jsme každy den na netu :) i kdyby to mělo dělat třeba jen 400kč za měsíc mě by to bohatě pokrylo naklady na připojení-tudíž bych měl net zadarmo!...
Jinak další info o tom jak to funguje apod. najdete zde:

http://vydelek.ihuhu.net/index.php
nebo

http://www.vydelek.org/
Naposledy upravil(a) ®ED SK!NS dne 28. 06. 2007 20:30, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Tablet: Onda VX610W
Veterán
®ED SK!NS
Veterán
Zařízení:
HTC Sensation
Odesláno:
24. 06. 2007 20:44

Tak jsem provedl predevcirem první payout a čekam na vyrizení auditu,tak nevím snad to na ten Paypal prevedou! :D :wink: ...
Obrázek
přelozeno v translatoru...
Obrázek
Obrázek

Veterán
®ED SK!NS
Veterán
Zařízení:
HTC Sensation
Odesláno:
25. 06. 2007 19:39

Takže vše v pohodě,před chvilkou přišel email že platba proběhla a tady je dukaz!
Obrázek
Takže je Adbux korektní! :D 8)
Obrázek

Veterán
UM3L3C
Mobil Guru
Zařízení:
Lenovo A850
Odesláno:
25. 06. 2007 20:22

jeee :D:D:D ADBUX !ROFL! co na AdBuxu vydelate za mesic vydelate na tomto serveru/dole/ za 5 dní.

Registrujte se za pomocí toho odkazu (um3l3c na konci nechte!!!) a užívejte si klidně 2500,- za měsíc :-)

www.golddownline.com/members/um3l3c
Dr. Euthanasia
Mobil Guru
Chrono Leggionaire
Veterán
Zařízení:
iPhone 4 32GB
Odesláno:
25. 06. 2007 20:24

:P a v čem ten tvůj zázrak spočívá? klikáš na reklamy?

zdá se mi to totiž jako nějaká chujovina...2500 za měsíc,ale jsou tam nějaká ALE,co? :lol:
◙ HTC Shift
◙ Nokia N900
◙ HTC Rhodium
◙ Apple iPhone 4
Veterán
®ED SK!NS
Veterán
Zařízení:
HTC Sensation
Odesláno:
25. 06. 2007 20:48

JJ me to prijde take divne a ja mam dukaz ze to u me opravdu funguje a ted jsem zrovna z toho vydelku zakoupil i premium mesicní acc na Rapidshare! :wink:
Jeste mi nejaky drobny zustaly :lol:
Obrázek
Obrázek

Veterán
D.Haba
Veterán
Zařízení:
HTC One Silver
Odesláno:
25. 06. 2007 22:02

4 um3l3c: co mam delat, kdyz se regnu na ty tvy strance?mam na neco klikat...?
Motorola d520>Nokia 5110>Siemens M55>Panasonic X700>Motorola MPx220>Nokia 6681>Nokia N93>HTC TyTN>HTC HD2>HTC EVO 3D>HTC One Silver

Vsechny moje 3D filmy pro HTC EVO 3D jsou konvertovane z FullHD 3D filmu.
Veterán
UM3L3C
Mobil Guru
Zařízení:
Lenovo A850
Odesláno:
26. 06. 2007 11:33

Jo, dej v hl. menu "Offers" > hned to první v tabulce > "DO NOW" a klikej. Ale pozor! Kámoš teďka naklikal 28$ a nikde neni možnost to odeslat na PayPal, je na nejakej jinej blb serer. Náhled:
Obrázek
-Ale možný je, že tam ta možnost přibyde až po několika dnech, že to dělaj ručně....

Ps.: Tohle je můj screen, kamoš tam má to samý, jen s 28$ !!!!
Dr. Euthanasia
Mobil Guru
®ED SK!NS
Veterán
Zařízení:
HTC Sensation
Odesláno:
26. 06. 2007 22:39

Ja nevím proc se neregnete u me z toho odkazu na Adbux?!Zadnej podvod to není,zalezí kolik si sezenete pod sebe referreru,muzete vydelavat i 1000-ce kc mesicne zalezi na Vasi sikovnosti :wink: U me je hlavni ze je Adbux korektní a proto mam taky díky tomu mesicní premium na R.S.com ktery hodlam stale prodluzovat 8) ...
Obrázek

Veterán
d.h.c.
Mobil Guru
Zařízení:
htc diamond (mda compact4)
Odesláno:
01. 07. 2007 15:40

tak sem se regnul na adbuxu treti den se uz nemuzu prihlasit hlasi mi to spatny jmeno/heslo nevim co s tim???
htc blue angel mda3 1gb sandisk wm6.5 profi...
Mobil Guru
79 příspěvků