Veškeré programy pro Androidy.
23 příspěvků

Quadrant Advanced

Veškeré programy pro Androidy.
KowboyBebop
Mobil Member User
Zařízení:
Saumsung Galaxy S II (WVGA)
Odesláno:
09. 12. 2010 00:48
Re: Quadrant Advanced
Me by docela zajimalo jak presny vysledky z tohohle jsou, a jak presny jsou treba na zarizeni co bootujou Android z SD karty a nejsou "oficialni".

Btw: Ctu spravne ze se tu dneska pro zmenu HTC chvali? =O
New All-in-1 Pack
Saumsung Galaxy S II / i9100 // 8GB microSD class6 // ROM: GalnetMIUI Stable
FPSeCE Download | FPSeCE Complete How To Guide | FPSeCE Compability list
HolyShit! It's BeefSupreme!

Obrázek
Obrázek
Mobil Member User
Henatko
Mobil Guru
Zařízení:
BB 9780(480x360),Nokia E72 a N95 (QVGA)
Odesláno:
09. 12. 2010 05:02

nevím nevím ;-) mám HD2 a port a mám lepší výsledek jako origo DHD :D ale pochybuji .... ale proč ne že jo
Mobil Guru
budvajs
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire [LeeDroid 2.2f A2SD_own basic Sense]
Odesláno:
09. 12. 2010 11:40

co se tyce vysledku,jde o placebo efekt.
na svem Desire jsem mel (LeeDroid 2.2f,kernel oc 1113mhz od coutts99 a data2sd ve fat32) vysledek 2890pts,ale ze bych pocitil vetsi rychlost a plynulost systemu to ne.

naopak,ted mam rom s portem noveho sense DHD od baadnewz,quadrant mi ukazuje pouze 1600 prumerne a vse je mnohem plynulejsi a bez lagu.

program je urcite uzitecny,ale urcite neukazuje "uzivatelskou rychlost" telefonu.
Mobil Guru
Tom_82
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Galaxy S2
Odesláno:
10. 12. 2010 16:17

Ano, různými lagfixy se dá Quadrant oblbnout. Doteď bylo u SGS skóre kolem 800-900 po flashi nového FW. Po instalaci lagfixu 1500. Ten ale kromě "fiktivního skóre" prakticky nic neřešil.. JPU je však první FW, u kterého nemám žádné lagy, rychlost jde skutečně znát (už podle toho jak rychle proběhne celý benchmark) ...a ihned po flashi mám skóre něco přes 1300. Ofiko ještě není, mám to ze stránek samfirmwares.com. Nyní zkouším Darky's v5.1 Gingerbread Edition a je to ještě větší nářez..

Zkušenosti se Samsungem má každý jiné. Záleží jestli je to low-end či hi-end, jaký to má OS apod. Pokud to bylo dříve špatné, nemůže to být špatné pořád - ještě když si Google tuto značku vybral pro nástupce Nexusu (Nexus S, který je takřka dvojčetem SGS). Mimochodem měl jsem i HD2 ("bohužel") a nedovolil bych si "toto" srovnávat s SGS ani v legraci.. Trochu mi to připomíná situaci s Nokií N95 - všichni se smáli, že má na fotkách fialové nebe a že se seká. Když se to doladilo, pak se nestačila prodávat.. SGS se nestačí prodávat již dnes, což opět nahrává tomu, že o něj bude ze strany Samsungu větší péče..

Pokud to takhle půjde dál, rád si na oficiální Froyo či Gingerbread počkám třeba až do června.. :?
Naposledy upravil(a) Tom_82 dne 10. 12. 2010 16:31, celkem upraveno 1 x.
Mobil Plus User
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
10. 12. 2010 16:30

To ze si Google tuto znacku vybralo nema s SgSkom vobec nic spolocne. Ja som netvrdil ze SgS je zle po HW stranke ale po SW. A v pripade Nexusu S si google robil SW sam. Dalsia vec je uz ta ktoru som dpominal vyssie,za svoje prachy chcem hotovu vec a nie polotovar! Pises tu totiz dost onicom,ja nepotrebujem navstevovat XDA a podobne fora aby som hladal nejake lagfixy a neoficialne ROMky. Alebo este lepsie,Samsung by mal na svoj mobil napisat varovanie typu: pozor,po otvoreni navstivte specializovane forum pre lagfix a nejaku super ROM! Bezny uzivatel sa ti moze vykaslat na nejake rootovanie a flashovanie,chce mobil zapnut a pouzivat ho. No a o vykone HD2 s androidom by si sa este pocudoval. Osobne vlastnim momentalne DesireHD a mozem povedat ze oproti SgS je to rozpravka. SgS mi zralo nervy 4 mesiace,a to bolo aj rootnute.
Moderátor
Tom_82
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Galaxy S2
Odesláno:
10. 12. 2010 16:37

Pokud to jen otevřeš z krabice a o nic se nestaráš (jak píšeš), tak v tom případě je možné s tebou i souhlasit.. Protože si nepamatuji na jediný telefon, který by byl hned dokonalý a bez jakýchkoliv much. Vždy to nějaký ten pátek trvalo, než přišly "upgrady" a vše se vyladilo. S HD2 bych byl dnes "možná" taky spokojený... Stejné je to i se slavným Windows 7 - dnes ti po čerstvé instalaci dvacet minut stahuje a instaluje aktualizace.

Pro mě je důležité, že jsem spokojený a nechci tímto způsobem ztrácet čas v diskuzích - za měsíc či dva budou zase všichni mluvit jinak.. ;) bye
Mobil Plus User
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
10. 12. 2010 18:59

Po 4 mesiacoch toho co som mal SgS som sa dockal viacerych OFICIALNYCH SW Updatov ktore nic neriesily,praveze naopak,boly este horsie. Za tuto dobu nebol Samsung schopny spravit mobil za ktory som si zaplatil pouzitelnym,a to mi retardovane Kies uz ponukalo ofic. 2.2 JP3 nakolko som mal mobil s EU distribucie. Kazdopadne vcera som vytiahol z krabice DHD a ziadny problem rovnako tak ako prve Desire,alebo ako ktorekolvek HTC ktore som kedy vlastnil,zariadenie je plne pouzitelne bez akychkolvek lagov. To svedci o tom ze HTC vie robit SW do svojich zariadeni,ale o samsungu to tvrdit nemozem. Ale co je hlavne,nezastupujem tu len svoj nazor,pozri sa na android forum do sekcie SgS. Same otazky,ziadosti preco SgSko ma furt nejake problemy,takze citaj statistiky a nie len tvoj osobny nazor. Ale aby som tu len nespamoval,tak v benchmarku som ziskal ovela vecsie skore ako na SgS a s OFICIALNOU ROMkou. No,stacilo offtopicu.
Moderátor
KowboyBebop
Mobil Member User
Zařízení:
Odesláno:
10. 12. 2010 21:31

"HD2" je spatny.. hmm, to sem se zase neco dozvedel.
Ramirezi, ty vazne chvalis HTC za to jaky udelalo software? Protoze takhle daleko nejdu ani ja, a to HTC nadrzuju nejvic. Podle me HTC vzdycky zkurvilo co mohlo. Sice si design a funkci Sense nemuzu vynachvalit ale vykonostne na tom bylo strasne (a porad je). Nebudu se poustet do zadny flamewaru ohledne platforem, vyrobcu nebo dokonce konkretnich vyrobku, to sem nechtel. Jen me prekvapila ta chvala. Jinak moje otazka stale zustava. Myslim ze sem nekde uz dyl cetl ze ty testy jsou na neoriginalnich androidech spoustenych z SD karty hodne nepresne kvuli I/O testu. ALe podrobnosti si uz nepamatuju (ne ze by na tom nejak zalezelo abych to musel resit, ale zvedavost bych tim utisil).
New All-in-1 Pack

Obrázek
Obrázek
Mobil Member User
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
10. 12. 2010 22:02

No Desire HD je uz natom ovela lepsie ako predchadzajuce modely. A to vdaka 45nm CPU a novsiemu GPU adreno 205. Veru s Desire HD ani s prvym Desire vratane HTC Hero som veru nemal ziadny problem. A bolo to myslene v porovnani z SgS. No a co si pametam tak pri I/O testu sa Sgs vzdy seklo na pekne dlhu dobu. Mno a potych vsetkych zariadeniach ktore som mal som dospel k nazoru ze HTC je proste na tom najlepsie. A to som na nich asi najviac nadaval.
Moderátor
KowboyBebop
Mobil Member User
Zařízení:
Odesláno:
10. 12. 2010 22:33

Tak at se novy DesireHD libi a funguej jak ma =)
Stejne nechapu jak to muze vsem projit delat takhle spatnou kvalitu softwaru pro PPC obecne. Ale dost offtopiku ^^
New All-in-1 Pack

Obrázek
Obrázek
Mobil Member User
23 příspěvků