Nedavno jsem konecne rootnul telefon, koupil par aplikaci z marketu a ted jsem chtel udelat wipe a hodit novou romku... moje otazka zni zda o ty zakoupene aplikace neprijdu po wipu, nebo je nebudu muset zacvakat znova... osobne si myslim, ze kdyz si je pak budu chtit stahnout znova nebude problem, protoze tam bude napsane (u paid) purchased... chci mit jen jistotu
nemal by si mat problem. prtoze kupujes na svoje google meno, to znova zadas pri prvom starte a mal by si to mat znovu na stiahnutie.
ale este pre istotu pockaj na niekoho skusenejsieho
Tak co ví někdo jak to je teda? Jestli to tak je doopravdy... rád bych nějaké věci smazal (prozatím) a pak se k nim vrátil zpět. Chci to věddět pro jistotu, přecijen ztratit 200ky je horší, než se zeptat