Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

Poradte nekdo

Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
awark
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia E90
Odesláno:
31. 05. 2013 16:12
Poradte nekdo
Zdravim nemuzete mi nekdo doporucit nejaky program na odinstalovani aplikaci od vyrobce???

mam Rootnuty tel. Xperia X8 pres ROOTunlocker a v telefonu app SuperUSER... zkousel jsem applikacku
ROOTtoolBOX, ale pri odinstalovavani aplikacek dane vyrobcem mi to vzdycky hodilo FAIL... Ikona zmizela
ale aplikace tam fyzicky porad byla...
Mobil Čumil Plus
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Odesláno:
31. 05. 2013 17:02

Re: Poradte nekdo

Zkus treba Link2SD, ktery zdarma stahnes z Marketu zde:

Kód: Vybrat vše

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD
Pokud mas root, jak pises, mely by ti jit aplikace odinstalovat, ale muzes je treba taky jen zmrazit.
Volba je na tobe.
Moderátor
bobozka
Mobil Beginner
Zařízení:
Xiaomi MI9
Odesláno:
31. 05. 2013 17:18

Já na odinstalování nechtěných aplikací používám Root Uninstaller Pro.

android-aplikace/root-uninstaller-pro-r ... 56-10.html
Mobil Beginner
awark
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia E90
Odesláno:
02. 06. 2013 06:04

Dekuji za odpovedi vyzkousim....

A ted jeste jedna Otazka....Neznate nejaky dobrou apk podobnou Sport TRacku... Mel jsem pred tim NOkii E90 kde mi aplikacka
ficela pod Symbianem v pohode.pri vypadku signalu si to Sport tracker dopocital a šlapalo se dal...

Jenze ted mi Sport tracker pri vypadku signalu GPS pri prochazeni treba podchodu,tunelu strati signal a sport tracker
automaticky vyhodi chybu a ušle km se mi nezapocitaji... A kdz jsem zkousel jine apk na bazi Sport trackeru tak vsechny po
me chcou Sdilet,Synchronizovat a registrovat,kdz chci ukoncit a ulozit svuj traning ci trasu kde jsem trajdal.popripade se pak podivat na celkovy stav uslych km.
Myslim,ze muze byt nekomu šumak kde ja chodim,beham,sportuju..
a uz vubec nejsem zastancem nejakeho sdileni svich osobnich dat ci pohybu...
Mobil Čumil Plus
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Odesláno:
03. 06. 2013 22:58

Myslim, ze by ti mohl vyhovovat Run.GPS Trainer UV Pro, ktery najdes na foru zde: android-aplikace/run-gps-trainer-uv-pro-t36367-30.html
a vice info o nem mas tady:

Kód: Vybrat vše

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.esymetric.rungps_uv_full
Ma sice take moznost sdileni tvych treningu na serverech, ale toto nemusis vyuzivat.
Nebo je muzes pouzivat, ale jen jako neverejne pro vlastni potrebu - v PC se totiz na ty trasy lepe kouka.
Ale to je uz na tobe.
Ucet mit muzes a nemusis, trasy muzes sdilet a taky nemusis a mas je sam pro sebe na svem uctu jako mas treba mejly.
Moderátor
5 příspěvků •Stránka 1 z 1