Skusim ine DATA.ZIP, ale stale hladam dovod pouzivat pomalsiu verziu oproti rychlejsej.

Mobil Plus User
Zařízení:
Xperia Ray
Xperia Ray
59
19. 05. 2007 10:45
Odesláno:
06. 06. 2009 05:41
06. 06. 2009 05:41
Re: Nav N Go iGO 8.3.2.87762 PDA + PNA
Jaxem psal, pokud používáš Gurjona, tak to nemusí být problém v DATA.ZIP, ale prostě Gurjon ladí svůj skin na verzích pro PNA. Umístění textového pole i bitmapa podkladu rychlostního limitu jsou věcí skinu - v DATA.ZIP je bitmapa jiná a i textové pole je umístěné úplně jinde.
Pokud Ti vadí spouštění o deset sekund pomalejší oproti lepší spolupráci verze s PDA (jaxem psal už minule jedná se hlavně o nastavení hlasitosti, resp. vynutí a zapnutí zvuku, taky jestli si vzpomínám - verze pro PNA jsem odstřelil už asi přede dvěma měsíci - tak nefungovalo úplně přesně přetahování adres z kontaktů, což mimochodem může způsobit delší načítání, protože kontroluje, zda nepřibyly nové kontakty s adresou a myslím, že i to proslulé odpočítávání k vypnutí při odpojení napájecího kabelu a možná i další "drobnosti") tak určitě není problém používat verze pro PNA. Má vyšší číslo.
Objektivně se těžko dá říct, kterou verzi zvolit. Obecně by mělo platit, že verze pro PDA líp chodí na PDA a verze pro PNA na PNA - na fórech je cítit jakási touha, mít nainstalovanou vždy verzi s nejvyšším číslem, ať to stojí co to stojí. Samozřejmě jsem zkoušel i předělávky pro PNA, ale JetMouse se zaměřuje pouze na zprovoznění verze s licencí. Nic jiného samozřejmě ani dělat nemůže - těžko bude soft "přeprogramovávat" aby chodil jako verze pro PDA.
Škoda, že se taky nikde nenajde changelog nových verzí. Většinou se má za to, že nové verze s novým pětičíslím pouze vylaďují chyby ve spolupráci s konkrétními přístroji. Mění se většinou pouze soubor exe a data.zip. Postupně se objevují nové příkazy do SYS.TXT, ale to nebude důvod nových verzí, protože SYS.TXT není nikde oficiálně popsán a v DATA.ZIP se opravují chyby, což komunita řeší použitím DATAZIP od LZF, který je vychytanější než originální. Konkrétně u této verze si myslím, že šlo hlavně o upravený DATA.ZIP, protože exe vykazuje rozdíly skoro výhradně v označení verze.
Z předchozího by se dalo usoudit, že není žádný důvod cpát do PDA novinku pro PNA, protože nepřináší nic lepšího. Ale máme demokracii ...
A tvůrci skinů trend nejvyššího čísla verze drží taky, takže jsou většinou optimalizované pro PNA verze. Já si dělám úpravy vzhledu sám a tudíž je mám vyladěné na PDA.
Já mám Xperii a glofiish M700 a na obou chodí verze pro PDA bez potíží a startují svižně. Dokonce i na glofiishi mi to běhá s 3D terénem, budovami a to v sestavě všech evropských map včetně poi a budov.
Pokud Ti vadí spouštění o deset sekund pomalejší oproti lepší spolupráci verze s PDA (jaxem psal už minule jedná se hlavně o nastavení hlasitosti, resp. vynutí a zapnutí zvuku, taky jestli si vzpomínám - verze pro PNA jsem odstřelil už asi přede dvěma měsíci - tak nefungovalo úplně přesně přetahování adres z kontaktů, což mimochodem může způsobit delší načítání, protože kontroluje, zda nepřibyly nové kontakty s adresou a myslím, že i to proslulé odpočítávání k vypnutí při odpojení napájecího kabelu a možná i další "drobnosti") tak určitě není problém používat verze pro PNA. Má vyšší číslo.
Objektivně se těžko dá říct, kterou verzi zvolit. Obecně by mělo platit, že verze pro PDA líp chodí na PDA a verze pro PNA na PNA - na fórech je cítit jakási touha, mít nainstalovanou vždy verzi s nejvyšším číslem, ať to stojí co to stojí. Samozřejmě jsem zkoušel i předělávky pro PNA, ale JetMouse se zaměřuje pouze na zprovoznění verze s licencí. Nic jiného samozřejmě ani dělat nemůže - těžko bude soft "přeprogramovávat" aby chodil jako verze pro PDA.
Škoda, že se taky nikde nenajde changelog nových verzí. Většinou se má za to, že nové verze s novým pětičíslím pouze vylaďují chyby ve spolupráci s konkrétními přístroji. Mění se většinou pouze soubor exe a data.zip. Postupně se objevují nové příkazy do SYS.TXT, ale to nebude důvod nových verzí, protože SYS.TXT není nikde oficiálně popsán a v DATA.ZIP se opravují chyby, což komunita řeší použitím DATAZIP od LZF, který je vychytanější než originální. Konkrétně u této verze si myslím, že šlo hlavně o upravený DATA.ZIP, protože exe vykazuje rozdíly skoro výhradně v označení verze.
Z předchozího by se dalo usoudit, že není žádný důvod cpát do PDA novinku pro PNA, protože nepřináší nic lepšího. Ale máme demokracii ...
A tvůrci skinů trend nejvyššího čísla verze drží taky, takže jsou většinou optimalizované pro PNA verze. Já si dělám úpravy vzhledu sám a tudíž je mám vyladěné na PDA.
Já mám Xperii a glofiish M700 a na obou chodí verze pro PDA bez potíží a startují svižně. Dokonce i na glofiishi mi to běhá s 3D terénem, budovami a to v sestavě všech evropských map včetně poi a budov.
Ano, v tomto smere mas pravdu. Neviem preco to tak dlho nacitava, lebo mam vypnute importovanie kontaktov...
Skoda,z e nefunguje automaticke zobudenie zo SLEEPu, ak vypnem klucit v aute. Vypnutie funguje, len skoda, ze tam nie je implementovane zobudenie po pripojeni nabijacky. To by sa mi hodilo. A so zvukom nemam problem na mojom zariadeni, niekedy je sice MUTE po iGU, ale nevadi mi to. Nie je to telefon.
Skoda,z e nefunguje automaticke zobudenie zo SLEEPu, ak vypnem klucit v aute. Vypnutie funguje, len skoda, ze tam nie je implementovane zobudenie po pripojeni nabijacky. To by sa mi hodilo. A so zvukom nemam problem na mojom zariadeni, niekedy je sice MUTE po iGU, ale nevadi mi to. Nie je to telefon.

Mobil Plus User
Zařízení:
Xperia Ray
Xperia Ray
59
Odesláno:
08. 06. 2009 14:40
08. 06. 2009 14:40
No jestli jsem to správně pochopil, tak používáš PDA jako PNA
pak se nedivím, že ti nevadí rozdíly verze pro PNA.
A to buzení nejde pořešit nastavením systému a v igu převzít nastavení systému ?
A to buzení nejde pořešit nastavením systému a v igu převzít nastavení systému ?
nie, je to chybka, nastavene je samozrejem automaticke prepocitavanie, ale uz sa mi vel krat stalo, ze vecer nastavim trasu, zaspime obajha aj s NAVI vedla seba, rano iba hodim do auta, zobudime sa, cesta naviguje, vsekto ok, ale ak zle odbocim, tak sice sa to tam hore v lavo toci, ale nepribudavaju %, treba do toho tuknut a potom je vsekto ok, ale takisto sa mi vypne moznost nahladu 2D, ked mam nastaveny "overview". treba restartovat cele igo, zapnut vypnut a ide vsetko ako ma...

Mobil Plus User
Zařízení:
Xperia Ray
Xperia Ray
59
Odesláno:
10. 06. 2009 19:47
10. 06. 2009 19:47
Zkus DATA.ZIP verze 10b. Určitě je to odstraněno už v některé předchozí, ale nevím přesně ve které, tak vem tu poslední. Tuhle chybu s přepočítáváním dělaly originální DATA.ZIP tuším už u verzí 8.0 a někde jsem měl i opravu. Ale LZF to má už vyřešeno.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Omnia 8g
Samsung Omnia 8g
9
25. 01. 2009 15:28
Odesláno:
12. 06. 2009 09:29
12. 06. 2009 09:29
Je to moj upload iGO8.3.2.91972.
už skoro mesiac bez problemov ., zaklad ne instalačka treba doplnit mapi atd
už skoro mesiac bez problemov ., zaklad ne instalačka treba doplnit mapi atd
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/243646244/iGO.8.3.2.91972.rar.htmlSAMSUNG OMNIA 8G+16G iGO v8.3.1.57021 full world map 240x400 400x240
Skusil som najnovsi, nepomohlo. To iste, posunute.xsub píše:Zkus DATA.ZIP verze 10b. Určitě je to odstraněno už v některé předchozí, ale nevím přesně ve které, tak vem tu poslední. Tuhle chybu s přepočítáváním dělaly originální DATA.ZIP tuším už u verzí 8.0 a někde jsem měl i opravu. Ale LZF to má už vyřešeno.

STARSI VERZE Nav N Go iGO 8.3.2.83157
EVOLVE MultiTraxx 4GB-4.3
UPRAVENO PRO SPOUŠTĚNÍ NAVIGAČNÍHO SOFTWARU Z SD KARTY
!!! Před jakoukoli změnou proveďte kompletní zálohu vnitřní paměti !!!
INSTALACE :
Nejdříve upravíme ResidentFlash v Evolve vše v tomto adresáři si zazálohujeme
a poté vše odstraníme.
Nakopírujeme si do této složky upravený SYS.txt soubor ke stažení zde :
Rozbalíme ho a zkopírujeme tak jak je do ResidentFlash paměti (další zásahy ve flash paměti už nejsou třeba)
Nyní si stáhneme navigační software :
iGO8 - 8.3.2.83157
100% FUNKCNÍ
EVOLVE MultiTraxx 4GB-4.3
UPRAVENO PRO SPOUŠTĚNÍ NAVIGAČNÍHO SOFTWARU Z SD KARTY
!!! Před jakoukoli změnou proveďte kompletní zálohu vnitřní paměti !!!
INSTALACE :
Nejdříve upravíme ResidentFlash v Evolve vše v tomto adresáři si zazálohujeme
a poté vše odstraníme.
Nakopírujeme si do této složky upravený SYS.txt soubor ke stažení zde :
http://rapidshare.com/files/236812830/flash.rarRozbalíme ho a zkopírujeme tak jak je do ResidentFlash paměti (další zásahy ve flash paměti už nejsou třeba)
Nyní si stáhneme navigační software :
iGO8 - 8.3.2.83157
http://rapidshare.com/files/236829256/iG8.8.3.2.83157.part1.rar
http://rapidshare.com/files/236832366/iG8.8.3.2.83157.part2.rar
http://rapidshare.com/files/236835180/iG8.8.3.2.83157.part3.rar
http://rapidshare.com/files/236837928/iG8.8.3.2.83157.part4.rar
http://rapidshare.com/files/236838485/iG8.8.3.2.83157.part5.rar
pass : NakoPakoNaposledy upravil(a) baron_cz dne 01. 05. 2011 21:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy mimo fórum do CODE
Důvod: Odkazy mimo fórum do CODE