@dodulo
dam ti sem obsah môjho sys.txt
[folders]
app="My Flash Disk/MobileNavigator" --------ak nemáš adresár MobileNavigato tak tam daj svoj adresár
has_secondary_root=0
content="My Flash Disk/MobileNavigator/content"
[interface]
show_mapchanger=1
[dynamiccompressor]
compressor=1
a0=56806
thrs=24703
ratio=6
gain=10
[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200
csv_voice_enabled=1
maneuver_chimes=0
[tts]
automatic_direction_conversion=1
always_say_road_names=3
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
skip_exit_numbers=2
[debug]
raster_quality=0 ; (1=higher quality)
a k tvojmu sys.txt ........... používaj zápisy ktoré majú význam .....niekedy menej je viacej
napr.
sekciu [gps] nemusíš dávať - gps sa chyti automaticky
[power] - myslím na Mio Moov M400 - nemá význam - vyskúšaj
[device] - to tam určite nedávaj - myslím že Mio M400 nemá sdcard
sdcard_dsk_num = 2
sekciu [tts] tam daj ak máš TTS hlasy (zuzana,laura) - inak nemá význam
daj tam ten moj sys.txt, zmaž crash.txt, zmaž save a vyskušaj čo to robí
potom si možeš postupne pridavat zápisy do sys.txt - ak ti to padne budeš vedieť kde je chyba
robil som mio moov 400 - ide bez problemov - len bohuzial 2 Giga vo flash je málo a kartu to nemá
Re: iGO Primo® 2.0 v9.6.5.221194 (feb 7 2012)
dakujem obom za rady, nakoniec po dlhom boji MOOV M400 spojazdnene, lebo mal som problem aj s nim samotnym, podarilo sa mi vymazat asi 2 najdolezitejsie subory, appstartupsec.ini a .exe (resp. som myslel, ze mam zalohu, ale ked som ju potreboval tak som zistil, ze nebola kompletne prekopirovana ). Potom mi neslo nastartovat iGO, skusal som vsemozne veci, menit data.zip, sys.txt a pod. No az ked som pouzil sys.txt od Marosa a neslo to, tak som si vsimol, ze popritom mojom skusani som tam vymazal aj data.zip a nedal ho tam spät, po nakopirovani uz behalo vsetko ako malo!!! Dakujem este raz za rady 
este jedna otazka mam v iPhone iGO Primo, isiel by tam Maros pouzit tvoj tts hlas Laura v.6.2 120213? Nakopiroval som ho do priecinku voice, do sys.txt som pridal riadky, ktore si pisal v prispevku vyssie, no ked chcem nastavit Lauru tak mi to zas automaticky prehodi na Jaromira
Vdaka 
este jedna otazka mam v iPhone iGO Primo, isiel by tam Maros pouzit tvoj tts hlas Laura v.6.2 120213? Nakopiroval som ho do priecinku voice, do sys.txt som pridal riadky, ktore si pisal v prispevku vyssie, no ked chcem nastavit Lauru tak mi to zas automaticky prehodi na Jaromira
@dodulo
Verzia Laury z entershopu "Laura v.6.2 120213" je pre verziu Primo 2. Neviem akú verziu máš na iPhone. To je jedna vec. Druhá vec je že pre hlas TTS nestačí stiahnuť len hlas ale aj potrebný engine - čo je potrebné pre TTS hlas sa dozvieš tu :
Ach chvilu vydžíš, tak dám link na nové skompletizované engine pre TTS hlasy Sk - teda pre Lauru - je možné použiť utilitku UX - možnosť hlásenia trasy pri plánovaní alebo pri prehlade trasy.
Verzia Laury z entershopu "Laura v.6.2 120213" je pre verziu Primo 2. Neviem akú verziu máš na iPhone. To je jedna vec. Druhá vec je že pre hlas TTS nestačí stiahnuť len hlas ale aj potrebný engine - čo je potrebné pre TTS hlas sa dozvieš tu :
Kód: Vybrat vše
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=91&t=1519
jasne vydrzim
, iGO Primo je na iPhone verzie 2.3 ale podla vsetkeho sa jedna o klasicke Primo v2.0 teda aspon sa to tak tvari
@dodulo
engine TTS SK - rozbaliť - obsah rozbaleného suboru nakopirovat do adresara navigácie - tam kde je (exe) spúšťací súbor navigácie
utilita ux - rozbaliť - obsah rozbaleného suboru nakopirovat do adresara navigácie - tam kde je (exe) spúšťací súbor navigácie
ale pochybujem že ti to pôjde na iPHONE (ale neviem skús)
na MIO Moov M400 to pôjde bez problémov
engine TTS SK - rozbaliť - obsah rozbaleného suboru nakopirovat do adresara navigácie - tam kde je (exe) spúšťací súbor navigácie
http://www.uloz.to/18728924/tts-sk-zipKód: Vybrat vše
http://www.uloz.to/18728880/ux-zipna MIO Moov M400 to pôjde bez problémov
no skusil som to nakopcit tak ako si mi povedal, ale predsa iPhone bude mat asi nieco inak, vyhodi mi to hlasku:
Failed to open file:
ui_iphone/common/ui/timeeta_tts.ui
exiting application.
tlacitka ignore a retry po potvrdeni jedneho ci druheho, aplikacia pada
EDIT: vyzera, ze je problem v subore global.ui ( po jeho zmazani sa aplikacia spusti, ale Lauru nejde nastavit na pouzivany hlas, ten sa potom sam prestavi na Frantisku )
EDIT2: skusil som teda ten hlas nakopirovat na MOOV M400 a na prekvapenie, tiez mi hadzalo tu istu hlasku
Failed to open file:
exiting application
no po vymazani adresara ux je Laura funkcna a ohlasuje nazvy ulic aj pri navigovani. V tom ux adresari su pravdepodobne iba nejake doplnkove veci, bez ktorych to pojde?
Failed to open file:
exiting application.
tlacitka ignore a retry po potvrdeni jedneho ci druheho, aplikacia pada
EDIT: vyzera, ze je problem v subore global.ui ( po jeho zmazani sa aplikacia spusti, ale Lauru nejde nastavit na pouzivany hlas, ten sa potom sam prestavi na Frantisku )
EDIT2: skusil som teda ten hlas nakopirovat na MOOV M400 a na prekvapenie, tiez mi hadzalo tu istu hlasku
Failed to open file:
exiting application
no po vymazani adresara ux je Laura funkcna a ohlasuje nazvy ulic aj pri navigovani. V tom ux adresari su pravdepodobne iba nejake doplnkove veci, bez ktorych to pojde?
maros888 píše:je možné použiť utilitku UX - možnosť hlásenia trasy pri plánovaní alebo pri prehlade trasy.
@dodulo
Samozrejme je to možné použiť aj bez utilitky UX.
K utilitke UX je potrebné ešte nahrať tieto súbory. (asi moja chyba) :
ui_igo9
rozbaliť - obsah rozbaleného suboru nakopirovat do adresara navigácie - tam kde je (exe) spúšťací súbor navigácie
skus ale len na MIO Moov 400
na iPHONE nepojde hlas a to či už s UX alebo bez neho - je tam iný op. systém.
Samozrejme je to možné použiť aj bez utilitky UX.
K utilitke UX je potrebné ešte nahrať tieto súbory. (asi moja chyba) :
ui_igo9
rozbaliť - obsah rozbaleného suboru nakopirovat do adresara navigácie - tam kde je (exe) spúšťací súbor navigácie
http://uloz.to/xscf4yT/ui-igo9-zipskus ale len na MIO Moov 400
na iPHONE nepojde hlas a to či už s UX alebo bez neho - je tam iný op. systém.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
nokia e52
nokia e52
4
03. 04. 2012 18:45
Odesláno:
10. 06. 2012 13:13
10. 06. 2012 13:13
Ahoj, rozchodil jsem to na PDA FS Loox N560 bez problémů, akorát se mi u této verze při každém startu objevuje nastavení hlasu, potvrzení se souhlasem licenční smlouvy atd. ... :/ ikdyž jsem si pak prošel celé nastavení(několikrát) korektně ho ukončil, tak se mě zase znova při dalším zapnutí na všechno znova ptá, nevíte jak to upravit, aby to dalo pokoj? dík
Tak už vím, že je krpa v tom, že se mi neudělá složka save, tak by mě zajímalo, kdy by se měla sama vytvořit, když začínám dávat dohromady primo od začátku bez použití dat z předešlého ..
Tak už vím, že je krpa v tom, že se mi neudělá složka save, tak by mě zajímalo, kdy by se měla sama vytvořit, když začínám dávat dohromady primo od začátku bez použití dat z předešlého ..
Zamčená SD karta
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
nokia e52
nokia e52
4
03. 04. 2012 18:45
Odesláno:
10. 06. 2012 21:37
10. 06. 2012 21:37
tak je to dost možné, že to tím bylo, ale teď mě trápí jiný problém, flashnul jsem si jiné WM 6.1 od newplowa a teď mi nechce při spuštění Prima najít global_cfg ...
a zase dělám všechno možné a nedaří se ..