Zdravim ludkovia
Uz dlho riesim problem so svojou navigaciou
Mio V735.
Skusal som na nej najskor
Primo 2.4, ale to dost casto mrzlo. Dana navigacia ma sice
128MB RAM, ale vo vacsich mestach ako Bristol, ci Londyn zamrzanie alebo hlaska "
Out Of Memory" boli velmi caste.
Preto som presiel na
Primo 2.0.1, konkretne verziu
9.6.5.306142.
Na nej mam vsak iny problem.
Pri spusteni Primo v spodnej liste vidim hlasky v tomto poradi:
1. StartUP
2. PreLangReady
3.
LanguageReady
4.
ContentReady
5. PrepareForUI
6. LoadingUI
7. UIReady.
Problem je vsak ten, ze obcas sa to zasekne na
LanguageReady. Kedze nasledne sa ma nacitavat
Content, ktory mam na SD karte, tak odhadujem, ze problem je tam.
Snazil som sa mapove subory teda zohnat z ineho zdroja, skusal som aj inu SD kartu, ale raz sa nacita program bez problemov a raz sa to na pozicii
LanguageReady zastavi na par minut a potom nacitavanie pokracuje, inokedy to na tej pozicii zamrzne a je potrebne navigaciu restartovat.
Neviem si s tym uz dlhsiu dobu pomoct, pretoze ako som spominal, ani znovunahratie map z ineho zdroja a ani zmena SD karty problem uplne nevyriesila.
Ak sa nacitavanie nejako "zdrzi" na
LanguageReady a navigacia po par minutach predsa len nabehne, tak nasledne sa po par minutach aj tak objavi hlaska
Out Of Memory.
Neriesil niekto podobny problem? Nevedel by mi niekto poradit?
SD kartu pouzivam zvacsa 8GB SanDisk class 10. Pouzival som predtym karty od class 4. Kedze som chcel problem minimalizovat, kupil som si "rychlejsiu" kartu, ale na nej je problem uplne rovnaky.
Uz som aj rozmyslal nad tym, ze navigacia Mio v735 je predsa len starsi kusok a tak nemusi firmware danej navigacie mat ten najspravnejsi ovladac na najnovsie microSD karty.
Nevedel by mi teda niekto aspon odporucit aku SD kartu pouzit?
Rozmyslam, ci nebude niekde problem s licenciami, ale Primo 2.0.1 prelicencovane nemam. Mam tam tychto 12 licencnych suborov:
Becker_BBF51_8_BBF51.lyc
Becker_Traffic_Assist_Europe_(TMC,_DEM,_DATA-priv,_3DL,_3DC,_HSP,_FTR,_MAP,_Obz,_POI,_FDA,_Prilog,_FPA,_PH).lic
Becker_Z302_EuRus@09Q2_(NQ)_#4_Z302.lic
Europe_map_NQ_Primo_2012_Q1.lyc
Full_Europe_NQ_Truck_separated_Becker_UN_2011_Q2_(FTR,_MAP,_POI,_HNR,_FDA,_FPA,_PH).lyc
GPS_More_Android_Israel_1305_8.lyc
iPhone_Primo_ISR_1101__NNG__DEM__3D__PST__CAR__JV__Google__TMC___v2.1__.lyc
iPhone_Primo_ISR_LITE@1203_(NNG,_DEM,_POI,_3DLM,_PST,_JV,_Google,_CAR)_(v2.1)_.lyc
Navon_Primo_FEU@10Q1_(NQ+NNG,_DEM,_CAR,_TMC,_3DLM,_HNR,_DA,_HNR,_HSP)_F_.lyc
NavOn_Primo_PNA_HU-R-CZ@0912_(TMPNNG,_DEM,_POI,_3D,_PSL,_TMC,_TTSN)_F_#3_.lyc
NQ_2011Q_W4.lyc
Speedcams_2015_Q1.lyc
Tak mozno je problem s licenciami, ale to naozaj netusim.
Snad niekto skusenejsi ako ja by vedel poradit. Mozno mam chybne subory
data.zip, ci
branding.zip. Ktovie, mozno je chybny skin.
Ale rovnaky problem som maval predtym aj s Primo 2.4, kde sa to opat zaseklo na
LanguageReady. A tam su data.zip, branding.zip a skin uplne ine, tak usudzujem, ze chyba v danych suboroch asi nebude.
Snad dodam na zaver, ze na SD karte ma komplet vsetky mapy Europy z torrentu, co je tusim celkovo 49 krajin.
Nebude nacitavanie
Content-u zdlhave prave preto?
Budem vdacny za kazdu radu, ci postreh.
Vdaka.