Potvrdzujem, ze amigo ma trocha iny vypocet na trasu. skusil som si dat cca 900km mojej oblubenej trasy kade jazdim a je to ine ako iGO8.3.2. zmena mapy nepomohla, amigo mi lepsie vypocita ECO trasu ako iGO8.3.2. rychla je ta ista. nieco tam pomenili... ale zase na inej trase moze byt iGO8.3.2 lepsie. ale mne sa zda, ze v skine si GJ nieco tiez zmenil na vypocte trasy od default skinu, je to mozne?SimONA píše:No, zkoušela jsem oba dva data1.rar a data2.rar od phone2222, v domění že je to pro 320x240 ale je to šíleně roztažené, tak tam mám zpátky ten původní.
Ale stejně si myslím, že mě Amigo naviguje hůř (posílá mě to oklikama k cíli) než 8.3.2.xxxx.
A ze zabudli na prejazdny aspon 1 bod, tak to je otras. to je taker nepouzitelen i pre bezneho obcana. konkretne potrebujem ist do ciala s tym, ze sa chcem zastavit v 1/3 v meste niesco vybavit, nemam sancu, musim si to tam nahadzovat po prichode do kazdeho ciela.
Dalej ak si dam vypocitat trasu cca 900km, tak v jednej casti sa ECO a rychal rozchadaju a idu uplne po inych cestach cca 150km, ale ak si vyspinkujem iba tento samoty usek, Od Do, tak iGO8.3.2 ju ma totoznu s ECO aj rychlou.