Ahojte stiahol som si aj ja iGO luna ale len mi to preblikne a stále to isté do okolia mám xiaomi mi 9 Lite Android 10 kde môže byť problém
Re: Skiny pro iGO Primo Nextgen (Android OS)
Kód: Vybrat vše
https://ulozto.sk/file/vZus0svkW9nG/skin-arimi-igo-luna-rarHonor 8X
Tu je este jeden skin, nie je moj:
https://ulozto.sk/file/KpG2kM3NSm4F/ux-zipHonor 8X
Mobil Plus User
Zařízení:
SAMSUNG 7
SAMSUNG 7
54
22. 10. 2014 18:51
Odesláno:
05. 07. 2020 09:36
05. 07. 2020 09:36
Dobrý den, chtěl bych vyzkoušet Skin Arimi, je možné jej znovu někam upnout? Dík Bignobody
Mobil Plus User
Zařízení:
SAMSUNG 7
SAMSUNG 7
54
Odesláno:
05. 07. 2020 09:47
05. 07. 2020 09:47
DOPLNĚK ŽÁDOSTI O UPNUTÍ SKINU ARIMI. Nainstaloval jsem do navigace skin Pongo, ale bohužel za žádnou cenu se mi nepodařilo správně rozchodit oblohu (sky) na pozadí. Čínská navigace, iGO_Basar_9.18.27.71721, poslední Pongo. Z tohoto důvodu chci zkusit skin Arimi. UVÍTÁM JAKOUKOLIV RADU V TOMTO PROBLÉMU. Ještě jednou děkuji Bignobody
potřeboval bych poradit kde stahnu mapy na tomtom navigaci
1. Se svým příspěvkem se obrať alespoň do vlákna o mapách, kde můžeš i HLEDAT.
2. Nepíšeš na jakou navigaci to potřebuješ. Klasická navigace (model), nebo pro Android v telefonu? To je jako: potřebuji kola na auto a nenapíšeš jaké.
3. Pokud by to měly být mapy pro klasiku a někdo Ti dal odkaz ke stažení, umíš je aktivovat?
Zkus se podívat třeba sem:
Zaregistruješ se a můžeš stahovat.
2. Nepíšeš na jakou navigaci to potřebuješ. Klasická navigace (model), nebo pro Android v telefonu? To je jako: potřebuji kola na auto a nenapíšeš jaké.
3. Pokud by to měly být mapy pro klasiku a někdo Ti dal odkaz ke stažení, umíš je aktivovat?
Zkus se podívat třeba sem:
https://www.gpspower.net/tomtom-gps-system.htmlNaposledy upravil(a) Sto61 dne 06. 07. 2020 09:31, celkem upraveno 2 x.
Realme 7 Pro - Android 11 UI 2
Co si máme představit pod "správně rozchodit oblohu"? Dej nějaké screenshoty.
Mobil Plus User
Zařízení:
SAMSUNG 7
SAMSUNG 7
54
Odesláno:
06. 07. 2020 13:03
06. 07. 2020 13:03
Zdravím, jak se vkládá screenshot jsem zatím nezjistil, ale než to zjistím, tak pro urychlení komunikace se vynasnažím přesně situaci s tapetou na horizontu navigace popsat. ZA JÍZDY PŘI POHYBU NAVIGACE DLE GPS (DO LEVA, DO PRAVA) SE V ČÁSTI TAPETY, KTERÁ JE OZNAČOVÁNA V UX JAKO SKY.ZIP, OBJEVÍ ČERNÝ OBÉLNÍK KTERÝ JE SOUČÁSTÍ TAPETY A POHYBUJE SE SOUČASNĚ S NÍ PODLE NATOČENÍ NAVIGACE. PŘI PŘÍMÉM POHLEDU KDY NAVIGACE STOJÍ (AUTO NENÍ V POHYBU A OBRAZ JE STATICKÝ) NENÍ TENTO VÝPADEK GRAFIKY VIDĚT. TEPRVE PŘI JÍZDĚ A RŮZNÉM ZATÁČENÍ SE OBDÉLNÍK V ČERNÉ BARVĚ OBJEVUJE. MĚL JSEM OBAVY, ŽE JE TO CHYBA GRAFICKÉ KARTY, ALE POTVRDILO SE MI PO POUŽITÍ SKINU ARIMI, ŽE TOMU TAK NENÍ. SE SKINEM ARIMI JE POZADÍ S OBLOHOU BEZVADNÉ. Děkuji za zájem a konzultaci problému který bych rád vyřešil, můj názor v tuto chvíli je, že soubor který zásobuje grafickou kartu daty je z nějakého důvodu poškozen. Zkoušel jsem i jiné dostupné soubory sky.zip z předešlých verzí PONGO, ale bez úspěchu. Bignobody
Už jsem zde jednou velice podobný problém řešil (formou SZ) a kolegovi rada prý pomohla.
Zkus si stáhnout a podívat se na tento postup:Není to můj "vynález". Je to od uživatele vetalis.s z ruského 4pda.
Doufám, že nemusím zdůrazňovat zálohování původního archivu.
V pongo utilitě by měl být navíc soubor nodpi, který je prázdný.
Ve složkách hdpi, ldpi, mdpi, xhdpi, xxhdpi a xxxhdpi jsou obrázky oblohy denní, noční a slunce. Obrázky jsou všechny stejné. Rozdíl je pouze v jejich velikosti.
Například sky0 ve složce mdpi má rozměr 800x208 a sky0 ve složce xxxhdpi má rozměr 2550x650.
V aplikaci Device Info HW zjistíš jaké máš rozlišení (mdpi, xhdpi ....). No a když budeš mít třeba xhdpi, tak tuto složku z utility vymažeš a následující, která je xxhdpi přejmenuješ na xhdpi. Toť vše.
Buďto to pomůže nebo ne.
Zkus si stáhnout a podívat se na tento postup:
https://uloz.to/file/kMyHvSrEQ1IQ/reseni-problemu-s-oblohou-docDoufám, že nemusím zdůrazňovat zálohování původního archivu.
V pongo utilitě by měl být navíc soubor nodpi, který je prázdný.
Ve složkách hdpi, ldpi, mdpi, xhdpi, xxhdpi a xxxhdpi jsou obrázky oblohy denní, noční a slunce. Obrázky jsou všechny stejné. Rozdíl je pouze v jejich velikosti.
Například sky0 ve složce mdpi má rozměr 800x208 a sky0 ve složce xxxhdpi má rozměr 2550x650.
V aplikaci Device Info HW zjistíš jaké máš rozlišení (mdpi, xhdpi ....). No a když budeš mít třeba xhdpi, tak tuto složku z utility vymažeš a následující, která je xxhdpi přejmenuješ na xhdpi. Toť vše.
Buďto to pomůže nebo ne.