Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

IGO 8 problem automatickym ovladani hlasitosti

Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.
Pxx
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
15. 08. 2009 16:11
IGO 8 problem automatickym ovladani hlasitosti
Zdravim vsechny, prosel jsem cele forum a s timto problemem jsem se zde nesetkal a tak se zkousim zeptat.

Mam PNA s Win CE 5.0, pri jizde posloucham z PNA MP3 + IGO8, vse nalazene na radiu.
Bohuzel si IGO dela s hlasitosti co chce a tak bud hlast navigace neni vube slyset a nebo je zkresleny a neni mu rozumet. Jine programy mi to nedelaji TOM TOM, AutoMapa, Ndrive, ... Dinamickou hlasitost mam samozrejme vypnutou.
Nekolikrat se mi podarilo hlasitost vystelovat tak, ze bylo vse OK, po vypnuti navigace a novem spusteni bylo bohuzel zase vse pri starem. Nekdy se hlasitost zmenila po uspesnem nastaveni sama behem jizdy.

Setkal se nekdo s podobnym problemem a je schopen poradit?

Předem děkuji.
Mobil Čumil Plus
baron_cz
PPC Moderátor
Zařízení:
HTC Touch Cruise WM6
Odesláno:
15. 08. 2009 16:30

Re: IGO 8 problem automatickym ovladani hlasitosti

Zkus si do sys.txt přidat toto:

[sound]
sound_volume="xx"
voice_volume="xx"

První je hlasitost zvuků [0-100]
Druhé je úroveň hlasitosti hlasu [0-255]

Místo xx doplň číslo v rozmezí co je v závorkách, zkus si s tím pohrát a uvidíš jestli nastane zlepšení.
PPC Moderátor
phone2222
Helper
Odesláno:
15. 08. 2009 17:49

TO SI MOZE PRIAMO V NAVI NASTAVIT CEZ SKIN.
Obrázek
Helper
baron_cz
PPC Moderátor
Zařízení:
HTC Touch Cruise WM6
Odesláno:
15. 08. 2009 18:00

To může a podle toho co píše a jak to chápu, tak i nastavil. Ale asi se mu nastavení z nějakého důvodu při ukončení iGO8 neuloží. Tak ať to tedy zkusí nastavit do sys.txt natvrdo.
PPC Moderátor
Pxx
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
06. 09. 2009 19:54

Děkuji za rady, ale bohuzel to nepomohlo. Dnes jsem si stahnul novou verzi, ale take nic. Zvuk porad blbne. Kdyz si pridam ty tri radky do sys.txt a menim hodnoty u hlasu a zvuku, tak se mi meni poloha ukazatu v nastaveni zvuku v IGO, ale zvuk je stale zkresleny a prebuzeny. Ono ani to nastaveni zvuku primo v IGO moc nefunguje, muzu s tema tahlama posouvat, ale temer bez efektu. Tento problem mam jen pres FM transmiter, standardne primo z GPSky je zvuk OK. Jine programy my to nedelaji (Sygin, NDrive, TomTom, AutoMapa). Vypada to, jako by si hned pri startu IGO hodne zvysilo hlasitos. Napada nekoho jeste neco co by mi mohlo pomoct?
Mobil Čumil Plus
5 příspěvků •Stránka 1 z 1