Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.
62 příspěvků

OFF TOPIC - řeč o všem možném a nemožném

Podělte se s ostatnímy o důležité návody a rady.

Vyhovuje Vám rozdělení sekce IGO8 do dnešní podoby?

Ano, 100% lepší a přehlednější
23
53%
Ne, 100% horší
11
26%
Ano, mohlo by být rozděleno i více
4
9%
Ne, nevím kde co hledat nebo psát
5
12%
Nejsem spokojen vůbec, jdu jinam
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 43
tom$oft
Mobil Extra User
Odesláno:
06. 04. 2009 07:01
Re: OFF TOPIC - řeč o všem možném a nemožném
Pokud se po přihlášení vždy jen díváte do jednoho příspěvku, tak to chápu.... ale funkce na tomto serveru (i jiných) dovoluje filtrovat všechny příspěvky dle posledních příspěvků a jiných. Vždy si dám zobrazit jen aktivní příspěvky nebo zobrazit nové příspěvky a nikdy mi NIC neuteklo.
Pokud máte ale na klávesnici číslo poslední strany, tak to se nedivím... takhle se nesleduje dění na fóru.
Pokud bude zase jen jedn topic, bude to za chvilku stejné jako to bylo před tím.
Zajímalo by mě, jak by jste to udělali vy, kterým se to nelíbí nebo nevyhovuje?
Zase by jste to chtěli mít v jednom vláknu? (to snad ne, :) )
Mobil Extra User
hafush
Mobil Guru
Zařízení:
Nexus 5
Odesláno:
07. 04. 2009 22:05

Musím se také přidat se svým názorem.
Nejprve musím pochválit všechny ty ,kteří to tu udržují při životě. (Tomsoft,Sergej,Harweyko,Pnov....).
Já si myslím,že pravda bude někde uprostřed. Podle mě je samozřejmě nesmysl dřívější 1 vlákno. Na druhou stranu se mě zdá,že už je to moc rozmělněno a je tu spousta různých dalších podvláken.
Mě by se líbilo rozdělení
IGO :
- IGO 8.0 ,IGO 8.3, AMIGO, Další budoucí......
- a dále pro každou sekci- Program, Mapy, Multimedia, Návody, Nejčastější Problémy, Diskuze
- bez dalších podsekcí s tím, že by Tomsoft zachoval v každém vlákně 1.průběžně aktualizovanou stranu.
Výhoda by byla v tom,že diskuze by probíhala pouze v jednom vlákně a pouze by se odkazovalo na (nový skin v sekci multimédia, nové mapy, nový program, nově vyřešený problém....). Samozřejmě diskuze by postupně bobtnala,ale to by bylo naprosto nedůležité,protože vše potřebné si vyhledám v jednotlivých specializovaných vláknech,kde to bude stručně bez kecání pouze s přehledným popisem. (Nebránil bych se tomu,aby sem mohlo zadávat jen pár vyvolených,kteří by dodržovaly přehledné,jednotné schéma příspěvku. Dle svého uvážení by přidávali i příspěvky ostatních ze sekce Diskuze).
Vážím si práce ostatních,ale myslím na pohodlý všech. Proto je důležitá přehlednost. Nikoli vše v jednom,ani rozdrobenost na prach.
Ano funkce Hledat je pěkná, ale prolistování pár stránek jako v katalogu je také příjemné. Kdo sleduje Diskuzi - pouze klepne na odkaz,že si může aktualizovat cokoli. Kdo nesleduje a pouze Hledá má vše stručně zasebou seřazené a přetříděné do specializovaných vláken (nikoli dalších a dalších podvláken).

P.S. - Jedeme na novo pár dní a uniká mi např. proč v sekci Mapy máme 2 vlákna pro 8.3 ...???
Honor 20
Huawei P9
LG Nexus 5
Samsung Nexus S
Mobil Guru
Deny
Mobil Plus User
Odesláno:
08. 04. 2009 15:06

To: hafush

suhlasne :wink: sa pripajam k tvojmu nazoru. Presne tak, chcelo by to viac sprehladnit. Ako budu pribudat nove prispevky (a budu ich stovky) do jednotlivych podvlakien, skor ako si najdem pre seba nieco uzitocne bojim sa, ze budem zbytocne mrhat casom pri vyhladavani a citani pre mna nepodstatneho. Prihovaram sa hlavne ako pisal hafush aby bola vytvorena priebezne aktualizovana prva strana, kde clovek ihned vidi co je nove na stiahnutie. Tiez ma pravdu ohladom sekcie Mapy kde sa vytvaraju dalsie vlakna, ved jedno vlakno predsa musi stacit! A to plati aj pre ostatne. A zaverom sa tiez prihovaram za to aby vo vlakne Hlavna diskusia boli vzdy odkazy na novinky do prislusnych vlakien

Opakujem len jeho (hafush) slova, ale chalan to vystihol presne.

Nechcem byt konzervativny, ale stara diskusia :D bola omnoho lepsia. Ja som to vzdy kazdy den poctivo cital a nebol ziaden problem. Na prvej strane bolo vzdy vsetko zaktualizovane. Prepacte (neberte to osobne ci v zlom), ale toto vyzera na chaos a anarchiu :(
PDA: HP iPAQ 214, VGA, 480x640, 8GB SDHC, Skin Dimka - TomSoft, iGO 8.3.2.80621
Phone: Xiaomi Mi4, iGO_NextGen_Israel, Basarsoft
Mobil Plus User
sergej
Mobil Profi User
Odesláno:
08. 04. 2009 15:57

V Igo 8-programy/Nav N Go iGO (momentálně)8.3.2 80621 - pouze stažení Tom stále stajně jako ve starém vlákně udržuje vše aktuální. Jak je něco nového, zachvíli je to tam.
Co se týká skinů v sekci multimédia/Dimka - TomSoft taktéž. GJ a jiné Tom nejede, tak není problém, aby kdo má zájem, založil vlákno v multimédia, třeba GJ a staral se o to aby tam bylo stále vše aktuální, jako třeba Pnov v sekci map.
Nezlobte se namě, ale nemůžeme chtít, aby tady dřel jen Tom + další dříči jako Harweyko,Pnov,Mildis,Sy99, atd,atd. Dělá tady toho už dost. To by zachvíli neměl čas na nic jiného. Je to člověk jako my, taky musí pracovat,taky chce mít chvilku klidu a věnovat se i jiným věcem.
P.S. Ten spůsob rozdělení map jsem sám nepochopil. Obzvlášť proč to dává phone2222 do obou vláken, a né jen do svého. Mě by se líbylo kdyby jedno vlákno spavoval jen Pnov(za to mu díky), a v druhém jen phone2222 tu zbírku exkluzívnych map. A né aby se jeden druhému dotoho motal.
Ale je to tak, tak to tak asi má být :wink:
ALIGATOR RX400
Mobil Profi User
pnov
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC TyTN, HP iPaq rw 6815
Odesláno:
08. 04. 2009 20:26

Hafush, Sergej:Kluci díky za chválu, ale ta tady patří zejména Tomsoftovi (ostatní nechť mi prominou), já dělám hlavně do jiné nejmenované navigace :-)
Ale proč sem píši: Nové vlákno s mapami jsem založil proto, že v tom předchozím byl můj příspěvek až třetí, za příspěvkem (před pozdější editací) s nefunkčním odkazem na jedinou mapu a dalším s poukazem na to. Tak jsem ten svůj chvíli vylepšoval, a když se mi začínal trošíčku zamlouvat, usoudil jsem, že by si zasloužil samostatné vlákno. Budu se snažit, abych (nejen) vás o tom přesvědčil.
Mobil Extra User
sy99
Mobil Profi User
Zařízení:
E-TEN X500,ROM_Panot3.5,WM6.1, 320x240,RAM 64 MB, iGO8.3.2.83157, Gurjon 6.5p, KINGSTON 8GB
Odesláno:
10. 04. 2009 15:18

Ahoj kluci,
Omlouvám se, že jsem tu dlouhu nebyl ale měl jsem veliké problémy se svým strojem a chvíli trvalo, než jsem na to přišel. Jak to tady tak čtu, nemohu se ubránit tomu, že co jsem psal ZDE se bohužel vyplnilo. Mě samotnému od té doby jakoby jak se říká spadl klínový řemen. Doufám, že ho časem nahodím.Chodil jsem sem místo do hospody na pokec, poradit, pochytat informece, nebo třebo jen tak poslouchat. No uvidíme....
Každopádně nedávno se tu řešilo (možná ještě ve starém vlákně, už nevím) jak dlouho komu startuje iGO. Tak mě pánové iGO startuje od naskočení loading.bmp až po obrazovku mapy za 14 sekund
:) :) :)
Kdo nevěří, tak až pojedete přez Brno, rád to předvedu :wink:
NEŽ SE ZAČNETE PTÁT, ČTĚTE: > > NOVÉ PRAVIDLO < <
Mobil Profi User
sergej
Mobil Profi User
Odesláno:
13. 04. 2009 15:50

No začínám být ze sekce map dost znechucen. Ztoho co tam jistí jedinci (obzvláště ten jeden ,,soudruh'') dělaj za chaoz.
ALIGATOR RX400
Mobil Profi User
tom$oft
Mobil Extra User
Odesláno:
13. 04. 2009 16:16

Chtěl jsem dát THX za obsah a zpracování, ale nechápu proč zase přejmenoval celou tu jeho sekci??? Zde je české fórum, tak nechápu proč je název sekce v ENG. To že jsem teď napsal že je to české, mám samozřejmě na mysli česko-slovenské, zkrátka NE ANGLICKÉ. Nechápu, proč to někdo píše anglicky. Toto mě může vždy max. vytočit.
A upřímě, je mi líto, že se tady řeší takové věci a né problémy nebo různé věci s IGO (AMIGO).
Mobil Extra User
miklik
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
13. 04. 2009 16:22

Jsem zvědavej, kolikrát mi to operator v sekci map smaže.
to: phone2222
Protože si tu vtom udělal akorát bordel. Seš upně mimo, maš blbý výmluvi. To Tvoje vlákno je snad moje práse, já jsem tě snad nutil abys to cpal do dvou vláken současně.Ještě jsi nám pořád nevisvětlil,, proč to cpeš do dvou vláken najednou''? A proč se tady ve vlákně, který založil Pnov roztahuješ, když máš svoje vlastní. Ten guláš tady děláš jen Ty.
PS: poněvadž si tu jistí lidé mažou jen co se jim hodí do krámu, tak to sem dávám znova. Místo slušný odpovědi na moji otázku to nechal radši smazat.
HTC Touch HD
Mobil Čumil Plus
tom$oft
Mobil Extra User
Odesláno:
13. 04. 2009 16:34

to: miklik
No já bych udělal to samé, kdybych byl mod. Smazal bych ti to hned :)
Sice s těžkým srdcem, ale smazal :) To nepatří do sekce MAPY ne... tož ....
Mobil Extra User
62 příspěvků