Musím se také přidat se svým názorem.
Nejprve musím pochválit všechny ty ,kteří to tu udržují při životě. (Tomsoft,Sergej,Harweyko,Pnov....).
Já si myslím,že pravda bude někde uprostřed. Podle mě je samozřejmě nesmysl dřívější 1 vlákno. Na druhou stranu se mě zdá,že už je to moc rozmělněno a je tu spousta různých dalších podvláken.
Mě by se líbilo rozdělení
IGO :
- IGO 8.0 ,IGO 8.3, AMIGO, Další budoucí......
- a dále pro každou sekci- Program, Mapy, Multimedia, Návody, Nejčastější Problémy, Diskuze
- bez dalších podsekcí s tím, že by Tomsoft zachoval v každém vlákně 1.průběžně aktualizovanou stranu.
Výhoda by byla v tom,že diskuze by probíhala pouze v jednom vlákně a pouze by se odkazovalo na (nový skin v sekci multimédia, nové mapy, nový program, nově vyřešený problém....). Samozřejmě diskuze by postupně bobtnala,ale to by bylo naprosto nedůležité,protože vše potřebné si vyhledám v jednotlivých specializovaných vláknech,kde to bude stručně bez kecání pouze s přehledným popisem. (Nebránil bych se tomu,aby sem mohlo zadávat jen pár vyvolených,kteří by dodržovaly přehledné,jednotné schéma příspěvku. Dle svého uvážení by přidávali i příspěvky ostatních ze sekce Diskuze).
Vážím si práce ostatních,ale myslím na pohodlý všech. Proto je důležitá přehlednost. Nikoli vše v jednom,ani rozdrobenost na prach.
Ano funkce Hledat je pěkná, ale prolistování pár stránek jako v katalogu je také příjemné. Kdo sleduje Diskuzi - pouze klepne na odkaz,že si může aktualizovat cokoli. Kdo nesleduje a pouze Hledá má vše stručně zasebou seřazené a přetříděné do specializovaných vláken (nikoli dalších a dalších podvláken).
P.S. - Jedeme na novo pár dní a uniká mi např. proč v sekci Mapy máme 2 vlákna pro 8.3 ...???
Honor 20
Huawei P9
LG Nexus 5
Samsung Nexus S