Skusal si to napijit do PC cez USBa a poprepisovat to tam?

Re: IGO8.3 - HLAVNÍ DISKUZE - Obecné rady, tipy, triky
to jsem zkusil ale nejde to, nedovolí to přepsat.
A premenovat, resetnut a potom nahrat v takom nazve aky bol ten predtym?
A od GURJONa prichádza konečne:::
Bomba Map Changer pre iGO8.3.2.xxxxx

A od GURJONa prichádza konečne:::
Bomba Map Changer pre iGO8.3.2.xxxxx

Kód: Vybrat vše
http://www.gurjon.com/download/index.php?dir=&file=gj6.9p_skin_fullpack.rar
Mobil Čumil Plus
2
04. 06. 2008 13:36
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
30. 06. 2009 18:39
30. 06. 2009 18:39
Ahoj, existuje nějaká možnost jak získávat informace RDS-TMC nějak z internetu ??
Zdarec,
budu upřimný a zeptám se jako lama, ale bohužel nemám moc času prohledávat milion témat a diskuzí a hledat řešení.
Jste tu v tom zběhlí a potřebuju poradit toto.
Hodil jsem si na MIO C520 odtud viewtopic.php?f=107&t=16496 igo8 + ten poslední exáč jako aktualizaci. Provedl jsem veškeré kroky spojení s rozchozením na 520, ale při startu mě to píše tuhle hlášku "Mapy jsou neaktuální, navštivte místního prodejce.". Mám tušení, že tam bude něco s licencema, nevíte jak to obejít?
Díky za info.
budu upřimný a zeptám se jako lama, ale bohužel nemám moc času prohledávat milion témat a diskuzí a hledat řešení.
Jste tu v tom zběhlí a potřebuju poradit toto.
Hodil jsem si na MIO C520 odtud viewtopic.php?f=107&t=16496 igo8 + ten poslední exáč jako aktualizaci. Provedl jsem veškeré kroky spojení s rozchozením na 520, ale při startu mě to píše tuhle hlášku "Mapy jsou neaktuální, navštivte místního prodejce.". Mám tušení, že tam bude něco s licencema, nevíte jak to obejít?
Díky za info.
Mapy tam dávám z http://www.volny.cz/sstopar/mio_mapy_igo8_3.html a licenci nevím. Je tam složka licencí, nevím co s něma... jestli ty licence z té složky někam zpopírovat?
licencie ostavaju v licenciach, stiahni si najnovsiu verziu, skus si to tu precitat, vyhodil si stare mapy?

Mobil Extra User
Zařízení:
HTC HD2, HTC Desire HD
HTC HD2, HTC Desire HD
676
28. 06. 2008 08:31
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
02. 07. 2009 19:18
02. 07. 2009 19:18
Tak lidi, má zkušenost s touto navigací, je na bodu mrazu. Mám Diamonda 2 a vše proběhlo v pohodě. Instalace, spuštění, prostě všechno. Pak jsem udělal upgrade exe souborem na novější verzi a začal founek zlobit. Sekal se, nezobrazoval korektně jiné aplikce atd.... Mám někdo podobnou zkušenost. Musel jsem dosjít, až HR, teď je zas vše OK, ale navigaci se bojím opět zkoušet. Škoda, nevypadal špatně. 
HTC HD2 16GB - HTC Desire HD 8GB