Bohužel jsem ji našel na rapidu, takže k ní nemám žádné info
Dneska jsem měl takový testovací den... Hledal jsem ROMky na Wizarda přes Google a flashoval a flashoval... Dneska můj wizard otestoval jak chutná ruská ROM, italská ROM, ... Ale nakonec jsem skončil u jedné, která při instalaci nevyhodila žádnou chybu, úspěšně se nainstalovala a běhá jak má
A hlavně obsahuje program Omap Clock Plus se kterym jsem se setkal poprve... Ten dokáže udržet frekvenci procesoru na nastavené i po zhasnutí displaye nebo dokonce i po soft resetu
Ještě to obsahuje TouchFLO... I když ve skutečnosti to najdete v nastavení Today, jako HTC Home nabídku (viz. screen).
Nahoře ukazatel baterie (rusky, ale v pohodě páč toho moc nenakecá
TODAY: HTC Home, G-Alarm, Wireless (když se na to klikne vyběhne comm manager, ale v nastavení today je to pod wireless

Přehrávač na Today přes HTC Home:

Windows Media Player:

A tady tři screeny pro info

Na to že mám nainstalovane všechno co využívám (do telefonu jen fingerkeyboard a sip change a pařby a programy na kartu) mám hodně volnyho místa. A konečně nemusím třeba 3x-10x zapínat wifi aby začla fungovat, ale stačí ťuknout a za chvíli je zapnutá... To se mi stalo až tady na té ROM, že všechno funguje jak má... Proto jsem ji nahodil... I v landscape módu nedělá bordel a pěkně se všechno (i HTC Home) roztáhne a neháže chyby
Teď ještě nainstaluju IGO 8, Iris Browser (páč nová opera 9.7 beta mi vypíná všechny programy i sebe již po pár načtenych stránkách a je zpomalená) a ještě také vyzkouším, zda funguje bez problémů bluetooth a infračervený port
Pokud to všechno bude fungovat, tak u ní zůstanu... Jediné co mi trochu vadí je, že nemá takové posouvání jako Windows Mobile 6.5. Tady se musí chytat za posuvník... Naštěstí moc neroluju, takže dobre...
Můj upload:
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/2865672/rom-wizard-octaivoi-core-19716-v6.3-pp6mb.rarKód: Vybrat vše
http://uloz.to/2866006/theme-icons-wallpaper.zipPo nainstalování a prozkoušení:
Tak jsem zjistil, že infračervený port reaguje (našel se s notebookem), WIFI chytá ihned na první ťuknutí (do 10ti vteřin od ťuknutí aby se wifi zapla jsem byl i připojený na síti kterou jsem si zvolil), navigace přes externí GPS přijímač funguje bezproblémově, Iris Browser také chodí jen bluetooth mě zlobí... Ne a ne přijmout soubor... Pošle bezproblémově... I s GPS přijímačem chodí bez problému, jen nechce přijmout soubor
P.S.: Activesync přes bluetooth také funguje bezproblémově
EDIT 2:
Wizard je po instalaci všech těch mých programů nastartovany a plně schopny provozu do 75 vteřin