Baterie Qtek8310 jsem tedy musel dobíjet častěji než jednou týdně, teda vlastne dobíjel jsem denně a v autě jsem ještě musel přitopit nabíječkou zo zapalovače.
A v čem je můj problém stalo se mi, že najednou mi telefon nešel do držáku a otevřít kryt na baterii byl nadlidská výkon. A najedno se to stalo, telefon ukazoval baterie nabytá na 100% a za 10minut se telefon vypnul a nešel zapnout, po 20 minutách jsem ho zapnul a baterie byla opět plná vydržela 30 minut a zase se to vyplo. Napadlo mě, že asi nebude něco v pořádku, odebral jsem spoustu programů z Qteka, ale to nepomohlo. Telefon vydržel po nabytí jen pár minut a konec. Když jsem zavolal na O2 a ptal se na to jak reklamovat telefon tak mi řekli, že baterie od nich má záruku jen 6měsíců
Kód: Vybrat vše
http://obchod.sunnysoft.cz/01_prislusenstvi-pda-tel/17_baterie/03-htc-qtek-mda/%5Bid-CS-C500SL%5D-baterie-li-ion-1050mah-qtek-8310-8010-8020-8200-8300.html?&Search=QtekZjistil jsem, že důvod proč mi nešel telefon do držáku, je pravděpodobně tím že se nafoukla baterie, jak jsem měl možnost srovnat novou a starou bylo to vidět hned. A myslím si, že to mohla způsobit AUTONABÍJEČKA kterou jsem opravdu nekupoval od ťamanců, ale v obchodě s příslušenstvím k mobilům (ALIGATOR), jenže asi oni nakupují někde na tržnici nebo co. Zkusím to u nich reklamovat a uvidím jak se k tomu postaví.
Jaké máte zkušenosti s nabíječkama do auta?
Stalo se Vám něco podobného?
Jak časlo nabíjíte Qtek8310?
děkuji za Vaše reakce.
/// Linky do Code - viz Pravidla :!: Příště by to mohla být Žlutá karta :!:
FullSoft