Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
13 příspěvků

Problem pri telefonovani (SDA)

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
landov
Mobil Guru
Zařízení:
XIAOMI Red Rice
Odesláno:
29. 12. 2006 08:48
SDA II tymto problemom netrpia. Pri SDA I sa jednalo o zavadu nejakej "dosky" pod klavesnicou alebo nieco podobne. Riesilo sa to na fore mobil.sk, avsak toto forum bohuzial pri nejakej adminovskej archivacii alebo coho bolo zmazane a zacina sa to tam od nuly, takze konkretne tento problem tam uz nie je v diskusii. Osobne si myslim, ze pokial ho uz nemas v zaruke tak to bude dost mastna a casovo narocna zalezitost, nehladiac na to ze SDA I a aj II su uz moralne zastarale, SDAII ma dokonca tak posahany SW (brandovanie T-Mobilom SK) ze to az nie je pravda. Takze radsej si priplat a kup nieco s WM5...operator O2 hadam nieco solidne prinesie :-)
Mobil Guru
summoner
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galaxy S - official Android 2.2
Odesláno:
29. 12. 2006 12:10

Presne na to sa spolieham ze O2 prinesie daco slusne dovtedy to nejak hadam prezijem no a uvidime spravim MR lebo potom to chvilku ide bez chyby a predam :D dik za radu
Mobil Čumil Plus
Foxx
Odesláno:
02. 01. 2007 23:17

landov píše:Ahoj...mas SDA 1 (cierny,este s logom EUROTEL)? Pokial ano tak to nie je chyba SW ale HW. Touto chybou trpí skoro kazdy kus tohoto SDA distribuovaneho slovenskym Eurotelom. Sam vlastnim 1 exemplar-ale iba ako rezervny kus (momentalne mam QTEK 8310). Takze prepalenim SW na 99% nic nevyriesis. Pokial ho mas este v zaruke tak reklamovat.
:D Jé , já mám přesně tu samou sestavu jako ty :D , akorát já mám to SDA od T- mobile. Ale takovéhle blbiny mě to nedělá. Zvyknul jsem si na něj tolik, že mám problémy s přechodem na Qtek 8310...To SDA se mě prostě nechce prodat i když Qtek je lepší :D
13 příspěvků