Prosím zdejší odborníky opět o radu protože jste skvěle vyřešili můj minulý problém, na který nikde jinde nebyla odpověď, tak snad se poperete i s tímto.
Přestal mi opět fungovat program wifitools.exe ohavným způsobem, buď se zasekne při potvrzení zadané ip = restart telefonu, nebo při zadání ip adresy to vezme nějaké nesmysly = v ipconfig to vypíše čínské znaky a jako dns server nějakou knihovnu dll (jako by to špatně něco přečetlo z registrů nebo souboru...), sice se to nesekne, ale zasekne se tel po spuštění wifiny. (není divu, ipconfig vypisuje buď číňany, nebo nic či jen mezery, takže ten wifi modul se s tím neumí poprat)
Největší zrada je v tom, že telefon jsem masterresetnul a znova!!! to už nevím jak je to možné. ten vadný mui soubor mám pryč.
Začalo to dělat jak si to samo změnilo čas na zimní ale to může být shoda okolností.
Poslední forma pomoci by mohla být uploadovat ten soubor wifitools.exe, zkusil bych si ho přepsat ale podle mě bez úspěchu.
díky moc za případnou pomoc
Nevíte prosím někdo, jak to spravit anebo jak nastavit Ip adresu ručně přes registry jestli to jde? díky moc, už nevím co s tím.
1 příspěvek •Stránka 1 z 1
Mobil Beginner
Zařízení:
hp 514, gsmart s1205
hp 514, gsmart s1205
41
08. 09. 2007 13:50
Odesláno:
29. 10. 2007 21:25
29. 10. 2007 21:25
1 příspěvek •Stránka 1 z 1