Všeobecný pokec tykající se Smartphonů :)
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

N-Gage

Všeobecný pokec tykající se Smartphonů :)
Tommy.SLA
Mobil Guru
Zařízení:
SE Xperia ST17i (Active) + 8GB; HP iPAQ 514 + 512 MB
Odesláno:
04. 09. 2007 20:31
N-Gage
Pres dva roky jsem N-Gage vlastnil, a dodnes jsou podle me hry na N-Gage zdaleka to nejlepsi, co je v mobilnim hernim prumyslu k dispozici.
(ciste herni konzole neberu v potaz...mozna tak jeste Duke3D, ten je na stejne urovni)
Tudiz me dost prekvapuje, ze dokonce i dost Nokii se Symbianem neni s to ty hry spustit. Venoval jsem nejakou chvili googlovani na tema N-Gage a WM, ale nenasel jsem prakticky NIC.

Nechce se mi verit, ze by v tom smeru nikdo nic nepodnikl, prece jen uz je N-Gage ve svete pres 4 roky.

Je situace tak beznadejna jak vypada ?
Mobil Guru
moneytoo
Mobil Member User
Odesláno:
04. 09. 2007 21:42

No, N-Gage hry na WM půjdou horkotěžko, když je problém i s prachobyčejnou Javou.

Jinak Nokia chce N-Gage coby herní platformu opět přivést k životu, tak uvidíme. (Ale konzole jsou konzole :D)

Kód: Vybrat vše

Jednou z těchto nových služeb je nová herní platforma N-Gage. Vzala si jméno od starších přístrojů nabízených v letech 2003 a 2004, které kombinovaly kapesní herní konzoli s mobilním telefonem. Tyto specializované přístroje však nebyly žádným prodejním trhákem, a proto si nové N-Gage hry můžete zahrát na všech novějších multimediálních smartphonech. 

Konkrétně na těchto:
Nokia N73
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia N93
Nokia N93i
Nokia N95
Nokia N95 8GB

Hry pro N-Gage bude dodávat řada vývojářských firem, včetně Electronic Arts a Gameloftu. Těšit se můžete na fotbálek Fifa 2007 a 2008, golf Tiger Woods PGA Tour, arkádové závody Asphalt 3: Street Rules, World Rally Championship, taktickou střílečku Brothers in amrs a třeba také na simulátor rybaření Hooked On: Creatures of the Deep.

http://www.mobilmania.cz/default.aspx?section=21&server=1&article=1116511
Mobil Member User
2 příspěvky •Stránka 1 z 1