Rozlišení obrazovky: 800x480
Běží na winCE verze 5.0
Program IGO se zde jmenuje Ezrider, když jej spustím ve win, zapne se ale ve skinu Pioneer tedy nevidím verzi informace, funkce nic.
Pro příklad Česká mapa má označení: Czech Rep 2008.10 TA BV (090428)
Ahoj, bohužel i po zkoušce stažení různých typů map jak pro IGO 8.0 až po asi 4 verze IGO 8.3 (teleatlas, Ceda) Se mi bohužel mapy nezobrazí ani v seznamu. Dostal jsme tedy info že nemám licenci ži potřebuju upravený program igo.
Stáhl jsem tedy 4 verze IGO (8.0,831,8.32 a jiné) Znich jsem zkoušel vyndat program igo.exe a překopírocal veškeré licence co byli u všech verzí do složky licence.
Pokud však spustím navigaci korektně nebo z winCE nenaběhne, jen napíše načítám a to je tam třeba hodinu a nic.
Pokud vrátím zpátky program ezrider (igo) vše běží normálně ale i s novýma licencema a novýma mapama neběží. a to v jakékoliv kombinaci.
Co nechápu proč se zde nemenuje IGO IGO ale ezrider, zkoušel jsme jen změnit název, ale stejně se nic nedělo.
Pokud jsem do win nahrál komplet program IGO a spusitl ho z vin skrze ikonu program naběhl, bit v jiném rozlišní, ale nenačetl GPS nešlo se přepnout na radio telefon atd.
Mohl by mi prosím někdo pomoci ??????
7 příspěvků •Stránka 1 z 1
PPC Moderátor
Zařízení:
HTC Touch Cruise WM6
HTC Touch Cruise WM6
4207
10. 01. 2009 22:33
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
18. 06. 2010 09:47
18. 06. 2010 09:47
Re: IGO v Pioneer F700bt/900BT
Napadá mě nahrát tam komplet nové iGO pojmenované jako Ezrider. Pokud se jmenuje jinak i původní .exe soubor, tak stejně pojmenuj i nový igo.exe soubor. Pak se podívej do původního Ezrider, měl by tam být soubor sys.txt, tak ten použij do nového iGO8/Ezrider. Pak vyzkoušej spustit.
Ezrider, se jmenuje pouze spouštěcí exe spobor jinak má vše přesně knihovny jako klasické igo, problém je že nevím jaké IGO mám tedy stáhnout aby běželo jako PNA na win ce bylo tam rozlišení 800x480 a mělo ošetřené licence. je tady toho strašně moc, plno odkazů ztoho nejde a tak no.
takže ted už jsme v úzkých. již jsem zjistil že když ezrider přejmenuju na igo tak to navi nespustí, když jsem tam dal igo,které jsem přejmenoval na ezrider tak se to navi snaží spustit ale nahlásí to tu chybu (tu to nahlásí i ve wince) Tedy: tato verze igo nepracuje s již danýma složkama, možná by fungovala kdybych změnil vše ale to si nechávám až úplně nakonec, protože bych chtěl funkční skiny atd pioneer.
Takže ted jde o to stáhnout nějakou ošetřenou verzi IGO... ale nevím jakou, co poběží z danýma složkama.
Teprve pak pokus předělat vše... jen nevím jakou verzi zvolit.
Stáhl jsem nějakou co je asi hodně nová.... Jarni igo 8.3.2 ale ta se prý instaluje složitěji musí se promazávat atd tak to nechávám nakonec, navíc ani nevím jestli poběží na wince 5.0 (jestli nepotřebuje 6.0 a novější)
takže ted už jsme v úzkých. již jsem zjistil že když ezrider přejmenuju na igo tak to navi nespustí, když jsem tam dal igo,které jsem přejmenoval na ezrider tak se to navi snaží spustit ale nahlásí to tu chybu (tu to nahlásí i ve wince) Tedy: tato verze igo nepracuje s již danýma složkama, možná by fungovala kdybych změnil vše ale to si nechávám až úplně nakonec, protože bych chtěl funkční skiny atd pioneer.
Takže ted jde o to stáhnout nějakou ošetřenou verzi IGO... ale nevím jakou, co poběží z danýma složkama.
Teprve pak pokus předělat vše... jen nevím jakou verzi zvolit.
Stáhl jsem nějakou co je asi hodně nová.... Jarni igo 8.3.2 ale ta se prý instaluje složitěji musí se promazávat atd tak to nechávám nakonec, navíc ani nevím jestli poběží na wince 5.0 (jestli nepotřebuje 6.0 a novější)
PPC Moderátor
Zařízení:
HTC Touch Cruise WM6
HTC Touch Cruise WM6
4207
10. 01. 2009 22:33
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
18. 06. 2010 10:39
18. 06. 2010 10:39
Nastavení rozlišení by mohlo být právě v tom původním sys.txt. Co se týká instalované/neinstalované verze, tak to neřeš. Instalovaná verze se od kopírované liší víceméně jen přítomností adresáře 2577. Tak ten smaž nebo ho ponechej v PC. Používej jen složku iGO8.
Nicméně, koukal jsem, že k aktualizaci budeš nejspíš potřebovat hack
A nejspíš budeš muset ještě prolézt toto fórum, kde je spousta info co a jak
Nicméně, koukal jsem, že k aktualizaci budeš nejspíš potřebovat hack
Kód: Vybrat vše
http://gpssoftware.us/pioneer30.htmKód: Vybrat vše
http://avic411.com/forum/viewforum.php?f=34
Ahoj, fórum avic411 jsme prolezl celé jinak bych ani nevěděl že je tam nějaké Igo 
Bohužel zkoušel jsme veškeré verze. Spustit igo přepsané na ezrider jde jak ve wince tak i normálně ale všechny verze zah,lásí nějakou hcybu když přehodím ostatní soubory. (největší problém je asi data.zip ve kterém je původně vše směrované na puoneer např. pioneer UI když tam přidám ještě IGO ui atd) stejně to napíše nějakou hlášku, například poslední: nelze nalézt layer..něco. což ani nevím kde mám hledat abych to tam dolnil třeba z verze IGO.
(
Bohužel zkoušel jsme veškeré verze. Spustit igo přepsané na ezrider jde jak ve wince tak i normálně ale všechny verze zah,lásí nějakou hcybu když přehodím ostatní soubory. (největší problém je asi data.zip ve kterém je původně vše směrované na puoneer např. pioneer UI když tam přidám ještě IGO ui atd) stejně to napíše nějakou hlášku, například poslední: nelze nalézt layer..něco. což ani nevím kde mám hledat abych to tam dolnil třeba z verze IGO.
Mobil Member User
Zařízení:
PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
3082
14. 06. 2008 18:18
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
20. 06. 2010 21:39
20. 06. 2010 21:39
Mas tam jakoby skin od Pioneer. Pokud to chces resetnout. Smaz SAVE slozku. Uz nebude hledat ten skin a najede v default.
Ne kazdy data.zip funguje na PNA vyzkousej vsechny mozne.
Data.zip se da editovat. Normalne do nej vlezes bezztratovou kompresi a prejmenujes "ui_igo8" nebo "ui_igo8_da" na to co vyzaduje pioneer. To si ale nech az jako posledni moznost. Jak uz jsem psal vse dela Skin co tam pravdepodobne mas.
Ne kazdy data.zip funguje na PNA vyzkousej vsechny mozne.
Data.zip se da editovat. Normalne do nej vlezes bezztratovou kompresi a prejmenujes "ui_igo8" nebo "ui_igo8_da" na to co vyzaduje pioneer. To si ale nech az jako posledni moznost. Jak uz jsem psal vse dela Skin co tam pravdepodobne mas.
YC 6" PNA 800x480 - Primo 2.4
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21
Tadááááá vyřešeno 
Ale já bych si stím asi neporadil.
Nalezl jsem po x fórech program IGO (eZRIDER) jenž je kreknutý a podporuje veškeré mapy uf byl to nářez.
Tak už sthuju mapky nové, čská republika TA 2010 maká
jen ještě nevím kde najít nové aktuální budovy
Ale já bych si stím asi neporadil.
Nalezl jsem po x fórech program IGO (eZRIDER) jenž je kreknutý a podporuje veškeré mapy uf byl to nářez.
Tak už sthuju mapky nové, čská republika TA 2010 maká
7 příspěvků •Stránka 1 z 1