Já jsem koupil nové auto Chevrolet Cruze Hatchback a chci si do něj nechat namontovat to rádio z prvního příspěvku. Teda ono to není jen rádio, je to takové multimedilaní cenrum, je v tom rádio, TV, DVD/CD přehrávač, GPS, couvací kamera a jiné vychytávky. Normálně, když to koupim, tak je v tom free smart maps, ale ty mi nevyhovují, tak bych tam chtěl dostat iGO Primo, což mi bylo řečeno, že jde, protože ta navigace běží na Windows CE a ty iGO podporuje. Jenomže se bojím, že když si nechám namontovat rádio, tak pak budou problémy tam to iGO rozběhat:-( Proto jsem si říkal, že by bylo nejlepší legálně iGO Primo koupit a tím bych měl jistotu, že není chyba v cracku atd. Jenomže jsem nenašel, kde to koupit.
Tak sem si zajel do ČB, kde tu vestavěnou navigaci prodávají a i když mají v popisu Free SmartMaps, tak se po zapnutí ukázalo, že je v tom iGO 8. Vedle displeje je slot pro SD karu, kde je zastrčená karta a na ní je nahraná navigace. Takže použití jiné navigace spočívá ve výměně SD karty, na které bude jiná navigace pro Windows CE.
Tady jsem pročet kde co, pochopil jsem, že stáhnu SW iGO Primo, že ho nakopíruju do zařízení a přejmenuju souštěcí soubor. Pak jsem ještě pochopil, že musím upravit sys.txt, že musím nakpírovat soubory ze složky, podle mého rozlyšení. To se týká rozběhání SW, to je mi jasné, že bude otázka experimentování a trpělivosti. Taky jsem pochopil, kam pak nakopíruju mapy a hlasy.
Z čeho už jsem ovšem zmatenej je, že jak jsem pochopil se ještě nahrává databáze čísel popisných, 3d terény a skiny. Co jsem vůbec nepochopil, kam se kopírují POI body stažené ze serveru poi.cz a zda se dá nastavit zvukové upozornění na určité POI body.
Mobilní telefon: "NOKIA Lumia 920" Navigace: "PNA vestavěná made in China, Window CE 6.0, 7" - 800×480"