Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

..restartuje pokud nevypnu PRIMO....

Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
tuomas
Mobil Beginner
Odesláno:
13. 07. 2012 18:33
..restartuje pokud nevypnu PRIMO....
Zdravím, třeba bude někdo znát recept na:
mám čínu pětipalec, 128MB RAM.... no, PRIMO (momentálně 2.0 v9.6.5.221194) běží ok, jen občas problém v tom, že když během naplánované trasy vypnu (nebo se vypne při přerušení napájení...) samotný přístroj bez UKONČENÍ PRIMO, po zapnutí navi najede mapa a ... restart, musím resetnout přístroj abych zrušil nabíhání programu, páč stále restartuje. Pak zapnu, nastartuji PRIMO a no problém. Nestane se to vždy, jen prostě občas. Stalo se to i kolegům, a to i se starší verzí. Používám skin DIMKA, balík ikonek benzínek atd co jsem tu kdesi sosl... prostě něco tomu asi někdy vadí po okamžitém najetí (třeba cosi přebývá-chybí v sys...) že to spadne. Od doby co mi to udělalo cca 2 krát PRIMO nejdříve ukončím, pak vypnu přístroj a je to v pořádku, tak jen jestli se s tímhle někdo nesetkal a ví, co to způsobuje.
Mobil Beginner
dedii
Mobil Guru
Zařízení:
Honor 8
Odesláno:
13. 07. 2012 20:47

Re: ..restartuje pokud nevypnu PRIMO....

Ahoj, ja mal podobny problem. Cina s 64MB WIN5. Ked zapnem pristroj a hned ako sa objavy ponuka kliknem na igo tak po nabehnuti mi to zamrzne.
Riesenie som nasiel take , ze po zapnuti navigacie chvilku pockam a az neskor kliknem na ikonu igo. Asi to potrebuje aby sa ten WIN5 cely nacital do pristroja alebo čosi take. AK igo odkliknem po cca 10sec po nabehnuti pristroja tak je vsetko v poriadku. Ak kliknem na igo hned ako zapnem pristroj tak to zamrzne. S toho dovodu nepouzivam ani mapchanger , ktory po restarte hned nabiehal a hned to aj mrzlo.
Waze , Igo , Sygic
Mobil Guru
tuomas
Mobil Beginner
Odesláno:
14. 07. 2012 12:39

Re: ..restartuje pokud nevypnu PRIMO....

mě to nezamrzá po zapnutí, jen když je naplánovaná trasa a vypnu přístroj bez UKONČENÍ programu PRIMO. Po zapnutí ihned automaticky skočí spuštěné PRIMO a ...restartne.... Neudělá to ovšem pokaždé, kolikrát jsem vypnul bez ukončení a jelo ok. Prvně mi volal kámoš, že mu to restartuje pořád dokolečka a co má s tím dělat, mě se to stalo později, tak už jsem věděl, že musím resetnout a PRIMO s naplánovanou trasou raději nejprve ukončit a až pak vypnout přístroj, když dělám někde přestávku v jízdě.
Mobil Beginner
3 příspěvky •Stránka 1 z 1