Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

iGO do navigacie TomTom

Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
s3n0
Mobil Guru
Odesláno:
25. 06. 2012 15:29
iGO do navigacie TomTom
Zdravim,

pripadam si jak lanar, ale nikde neviem najst nejaky unlock TomTom resp. navod jak dostat do TomTom GPS pristroja konkretne typ - Start 20, nejaky ten iGO Primo 1.2.1. Vie niekto poradit ci sa to vobec da ? Dokonca som po pol hodine hladania cez google nezistil ani jaky op.system vyuzvaju TomTom pristroje... ci sa jedna o system Windows Mobile alebo o nejaky Unix/Linux system.

Diky za rady, tipy, navody, odkazy.
Mobil Guru
baron_cz
PPC Moderátor
Zařízení:
HTC Touch Cruise WM6
Odesláno:
25. 06. 2012 16:19

Re: iGO do navigacie TomTom

TomTom zařízení mají nějaký svůj system, tam ti igo ani jakákoliv jiná navigace kromě TomToma nepoběží.
PPC Moderátor
s3n0
Mobil Guru
Odesláno:
25. 06. 2012 16:30

:-( tak to som sklamany potom... diky ale
Mobil Guru
phone2222
Helper
Odesláno:
25. 06. 2012 18:45

1. TomTom = Linux = iGO/Primo bez sance
2. Nie, nie je mozne tam dat WM/android.
Obrázek
Helper
s3n0
Mobil Guru
Odesláno:
17. 06. 2014 18:55

zdravim...po dlhsiej dobe som zasa kolaboroval a zistil, ze u novsich zariadeni TomTom po updatnuti Navcore (jadra firmwaru) na novsi, vznika problem s nahravanim novych mapiek stahnutych z internetu

pri formatovani microSD karty v navigacii je tam sice ako format pouzite FAT32, avsak firmware v navigacii uz pouziva vlastny nativny filesystem, ktory je ulozeny (zasifrovany a utajneny) do suborov na pamatovej karte kazdy jeden o velkosti 2GB, do/z ktoreho vie citat/zapisovat data jedine firmware s updatnutym novym Navcore v TomTom systemoch... ak pamatovu kartu chcete prelistovat v system Windows, uvidite len schovane subory o velkosti 2GB :) takze aj kedby to bolo mozne tak IGO tam neni mozne nahrat... jedine ze by casom dakto spravil na toto unlock/hack :)

cize takto to maju po novom vymyslene v TomTom ako ochranu voci nahravaniu nelegalnych map stahnutych z internetu... hladal som rozne unlocky alebo hacky, ale nic som na to nenasiel... su to borci a maju tu dobre osefovane :) mapky budu vyzadovat urcite specialnu licenciu k danemu zariadeniu a teda nemusia fungovat podla mna ani mapky stahnute z torrentov ako specialne obraz pamatovej karty (jej binarna kopie), ktora by sa teoreticky dala sosnut niekde na internete
Mobil Guru
5 příspěvků •Stránka 1 z 1