dostal sa mi do ruk palubny pocitac do auta NX501E. Je v nom firmware Windows CE 6. V pristroji (resp. na microSD karte) je momentalne IGO PRIMO 1.2 - ver.8.5.11.198629 a funguje v poriadku.
Snazim sa vsak do toho narvat iGO 9.6.13.267029, Primo 2.4.0, 2012-Nov-06, no nedari sa mi to.
Nevie niekto co s tym ? Skusil som hladat aj na Google, no nic som nenasiel okolo tejto chyby.
Dik vopred za vsetky rady a tipy
//// EDIT (doplnenie):
Tak na napadlo skusit starsiu verziu IGO Primo 2.0 a ta sa kupodivu zacala startovat uz bez chyby "Server.exe" aplikacie. Problem vsak nastal aj tu a to ten, ze nebol najdeny SKIN alebo ze zariadenie podporujuce mnou nastavene rozlisenie displaju. To som vsak nastavil spravne a viac krat overil (je to 800x480) ba dokonca som overoval spravnost pouziteho DATA.ZIP suboru s podporou rozlisenia 800x480. Skusim este kolaborovat chvilu s tym Primo 2.0 a dam vediet, ak by sa to podarilo rozbehnut. Len je to dost otravne, nakolko musim vzdy vytiahnut microSD kartu z palubneho pocitaca v aute, hodit ju doma do stoloveho PC, vykonat upravy a zase ju vlozit nazad do palubneho pocitaca v aute. Budem rad, ak dakto pozna odpoved a odpise, aj na moj druhy problem v pripade IGO Primo 2.0