Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
23 příspěvků

iGO Primo - vlastní poi

Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
Nyny
Mobil Plus User
Odesláno:
12. 06. 2012 11:06
Re: TomTom 7
Bruca píše:Adresar IGO\content\userdata\POI\ poi v KML Google databazi priklad "CZ-Bageterie.kml"
Adresar IGO\content\userdata\usericon\ ikona v BMP priklad "CZ-Bageterie.bmp"

Stahnete si z poi.cz poi Bageterie a porovnejte s timto. Uvidite, ze tady je navic pouze 1 radek a to 3ti.(muze se lisit na jinych prohlizecich/editorech) ten se musi dohrat do kazdeho kml. Ale urcite tam zmenit "CZ-Bageterie.bmp" za nazev konkretni POI!

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<kml xmlns="http://earth.google.com/kml/2.0"><Document>
<metadata><igoicon><filename>CZ-Bageterie.bmp</filename></igoicon></metadata>
<Folder><Placemark><name>Bageterie Boulevard</name><description>Liberec; Pražská 150; po-pá 7-22; so 8-14</description><phoneNumber>+420725856997</phoneNumber><Point><coordinates>15.056135,50.767020,0</coordinates></Point></Placemark>
</Folder>
</Document>
</kml>
Vyzkoušel jsem tento postup na iGO Primo 2 mohu potvrdit, že funguje, akorát ty ikony jsou děsně mrňavý a když je zvětším, tak jsou zase rozmáznutý, ale to je asi o tom, sehnat kvalitnější ikony.
A jak dosáhnout vlastních ikon u iGO 8, tam tenhle postup nefunguje.
Naposledy upravil(a) baron_cz dne 12. 06. 2012 17:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zkrácena citace.
Mobilní telefon: "NOKIA Lumia 920" Navigace: "PNA vestavěná made in China, Window CE 6.0, 7" - 800×480"
Mobil Plus User
Bruca
Mobil Member User
Zařízení:
PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
Odesláno:
12. 06. 2012 17:08

Re: iGO Primo - vlastní poi

Tam se pouze nahravaji spolecne do adresaru jako do igo primo. Skin si je uz prebere sam. Bez skinu to nemam overene proto ti to nemusi fungovat.
YC 6" PNA 800x480 - Primo 2.4
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21
Mobil Member User
Nyny
Mobil Plus User
Odesláno:
13. 06. 2012 22:28

Re: iGO Primo - vlastní poi

Úspěšně jsem s pomocí lidí tady rozchodil iGO Primo 2 i iGO8 a musím říct, že mám rozporuplné pocity.

iGO Primo je novější, má vic funkcí, ale většinou jsem je vyzkoušel, řek si hmmm, hezký a zase to vypnul. Co na iGO Primo považuju za super je to, že zná čísla popisný úplně na každou díru, zadám vesnici, číslo domu a navigace to zná.
Co se mi ale nelíbí je jednak to, že názvy ulic nejsou vepsány do ulice, ale nad ulicí je jakási bublina ve které jé název umístěnej, což podle činí pohled na navigaci nepřehledný. Druhá věc je, že se mi zdá, hlavně ve městech, kdy zatáčím několikrát těsně za sebou, že navigace nestíhá překreslovat mapu nebo ne nestíhá, ale pohyb obrazu je takovej ne plynulej. Myslel, jsem, že mám málo výkonou navigaci, ale dělá to i v emulátoru na PC, tak to asi výkonem nebude.

iGO8 je plynulejší ve vykreslování mapy, neumí tolik věcí, ale působí na mě lepším dojmem. Co se mi ale nelíbí, je to, že navigace má čísla popisná v POI, takže když zadávám adresu, musím zadat stát, město, ulici, pak skočit do POI a najít číslo domu. Navíc čísel popisných zná navigace celkem málo, takže žádná sláva.

Chci se proto zeptat, jde nějak dostat databázi adres do iGO 8?

Jde v iGO Primo zobrazit názvy ulic tak, jako je to v iGO 8?

Existuje na iGO Primo skin podobný tomuhle z iGO 8:
Obrázek

Líbí se mi jeho přehlednost a taky, když kliknu na čas dojezdu, zobrazí se tohle:
Obrázek
u iGO Primo používám výchozí skin, ale tam asi neni žádná takováhle přehledná obrazovka?

Střídavě používám jak iGO Primo, tak iGO8 a stále se nemůžu rozhodnout, kterou používat. Snad mi v rozhodování pomůžou odpovědi na mé dotazy, za které předem děkuju.
Mobilní telefon: "NOKIA Lumia 920" Navigace: "PNA vestavěná made in China, Window CE 6.0, 7" - 800×480"
Mobil Plus User
23 příspěvků