Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
Nevíte si s něčím rady ohledně iGO8? Tak to zkuste tady.
s3n0
Mobil Guru
Odesláno:
19. 06. 2011 12:51
hladam farebne temy nocneho rezimu pre IGO Primo 1.2
Zdar,
nemozem nikde najst farebne temy pre IGO Primo 1.2, neviete niekto poradit kde by sa to dalo zohnat ? Vsade su len kompletne SKINy s prednastavenymi farbami (nocny a denny rezim) prisluchajuce patricnemu SKINu (diMkaWA, GJ-AK, ...) no ja by som skor potreboval modifikacie cisto len farieb a to predovsetkym pre nocny rezim. So zmenenymi farbami hlavnych a vedlajsich ciest (zelena, modra, cervena, atd. atd. atd.). Nechcem kompletny SKIN ale iba vela moznosti pre nastavenie nocneho pripadne aj denneho rezimu co sa farebnosti defaultneho SKINu tyka.
Nejaky download please, ze si to stiahnem a ulozim do zlozky Content\Scheme\ kde tieto farebne schemy denneho a nocneho rezimu su umiestnene
Dik

baron_cz
PPC Moderátor
Zařízení:
HTC Touch Cruise WM6
Odesláno:
19. 06. 2011 19:22
s3n0
Mobil Guru
Odesláno:
19. 07. 2011 13:39
ale ano... lenze tych 5 je malo

chcem viac moznych farebnych variacii hlavne pre nocny rezim zobrazenia, viac navolitelnych schem co sa farieb tyka... napr. cesty aby boli vyznacene zelenou farbou namiesto modrej, viem, ze sa to da aj manualne editovat napr. v PC a nahrat to z5 do pristroja GPS (PDA, PNA, ...) , ale je tam tych farebnych udajov k nastavovaniu fakt vela a bez nahladu sa to robi tiez dost tazko... az ma normalne napada myslienka, naprogramovat nejaky jednoduchy EDITOR (napr. vo VBasic) pre tieto farebne profily, ci schemy, ci ako sa to spravne nazyva v pripade IGO programov hehe