Zdravím Vás,
kúpil som auto a v ňom bolo zamontované (alebo skôr priložené) autorádio s DVD. Na nete som zistil, že by to mala byť značka ERISIN, ale nezistil som o aký model sa jedná, keďže na ňom to nie je napísané (vyzerá podobne ako model ES808D). Mne sa zdá, že to bude taký dvoj ročný model, lebo je tam Windows CE 0.5. Po pripojení do auta sa vyskytlo pár problémov s ktorými si neviem poradiť.
1. Zaujímalo by ma či je možne nahodiť do neho novší soft?
2. Nebola k nemu sd karta, takže nemôže fungovať ani navigácia. Moja otázka znie: akú veľkú kartu si tam mám kúpiť (Gb) aby mi postačovala na všetko čo potrebujem? a tiež či mi vie niekto pomôcť s tými mapami, aby som to rozbehal? (Kde by som ich mohol stiahnuť a podobne)
3. Pri vložení DVD sa na chvíľku spustí DVD (asi tak na 3 s) a potom nabehne modrá obrazovka s textom WARNING PICTURE OFF FOR YOUR SAFETY. viete mi niekto poradiť čo s tým.
Ak by mi niekto vedel aspoň máličko pomôcť, bol by som mu veľmi vďačný.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N8
Nokia N8
3
14. 10. 2011 07:28
Odesláno:
14. 10. 2011 08:12
14. 10. 2011 08:12
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Wildfire S A510e
HTC Wildfire S A510e
7
05. 10. 2011 13:02
Odesláno:
14. 10. 2011 08:58
14. 10. 2011 08:58
Re: ERISIN Pomoc
Ja som nedávno kúpil autorádio ERISIN ES966D.
moja GPS v ňom má takéto parametre :
GPS
-GPS Model: SiRF IV
-Operation System: Microsoft Windows CE.NET 6.0
-RAM Memory: 128 MB
-Memory Size: Can expand to 8GB
-Supported Maps: I-GO, Polnav, Smart2go…
-Free 2GB SD Card included: Yes
-GPS Operation Languages: English/German/French/Spanish/Portuguese/Italian/ Chinese/Dutch/Finnish/Greek/Romanian…
-Voice guidance: Yes
-Support 2D/3D Map Views: Yes
-Picture in Picture function: Yes, switch in PiP 1x / PiP 2x / PiP off
-Bluetooth PiP function: Yes, you can pick up or hang up a coming call in GPS mode
-Dual Zone Function: Yes.
Tvoje rádio je s dotykovým disp? niekde by si sa mal dostať v menu k informáciám o ňom.
DVD Ti nechce prehrávať, lebo to tak predošlý užívateľ nastavil aby počas jazdy nemohol sledovať display. Teda aspoň u mňa sa to tak dá nastaviť.
Ja mám 2GB kartu, potom Ti pošlem link na ktorom si môžeš stiahnuť mapy ktoré by Ti to snáď mohlo utiahnuť.
moja GPS v ňom má takéto parametre :
GPS
-GPS Model: SiRF IV
-Operation System: Microsoft Windows CE.NET 6.0
-RAM Memory: 128 MB
-Memory Size: Can expand to 8GB
-Supported Maps: I-GO, Polnav, Smart2go…
-Free 2GB SD Card included: Yes
-GPS Operation Languages: English/German/French/Spanish/Portuguese/Italian/ Chinese/Dutch/Finnish/Greek/Romanian…
-Voice guidance: Yes
-Support 2D/3D Map Views: Yes
-Picture in Picture function: Yes, switch in PiP 1x / PiP 2x / PiP off
-Bluetooth PiP function: Yes, you can pick up or hang up a coming call in GPS mode
-Dual Zone Function: Yes.
Tvoje rádio je s dotykovým disp? niekde by si sa mal dostať v menu k informáciám o ňom.
DVD Ti nechce prehrávať, lebo to tak predošlý užívateľ nastavil aby počas jazdy nemohol sledovať display. Teda aspoň u mňa sa to tak dá nastaviť.
Ja mám 2GB kartu, potom Ti pošlem link na ktorom si môžeš stiahnuť mapy ktoré by Ti to snáď mohlo utiahnuť.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N8
Nokia N8
3
14. 10. 2011 07:28
Odesláno:
23. 10. 2011 21:22
23. 10. 2011 21:22
Re: ERISIN Pomoc
Vie mi niekto poradit akú navigáciu by som mohol dať do toho autoradia. rozlíšenie by malo byť 480x800 a je tam Windows CE 5.0, neviem či iGO primo alebo IGO 8???
3 příspěvky •Stránka 1 z 1